Blogg

Bästa Space Shooter-spel för iPhone och iPad [2021 Edition]

Space shooter-spel är mycket fantasifulla, med mysticism som deras essens. Spelarna tycker om spännande möten med utomjordingar, aldrig sett demoner med kolossal makt eller dödliga utmaningar. De oändliga striderna med massor av hinder, spännande historier, attraktiv grafik och högoktana handlingar utgör spelets kärnan. Om du är en hård spelare skulle du inte vilja kompromissa med kvaliteten på ett rymdspelspel. Spelen har listats främst baserat på deras kvalitet. Välj dina favorit rymdspelspel för iPhone och iPad.

1. Galaxy Attack: Alien Shooter

Galaxy Attack är fylld med högoktana utmaningar utformade för människor som älskar att leka med bränder och vågar rycka segern ur dödens käke. Eftersom de främmande svärmarna är helvete för att förstöra jorden har du en enorm uppgift att rädda den från den förestående förstörelsen.

Jordens hopp om överlevnad vilar helt på dina hjältemod. Så ladda dig själv, ta kontroll över rymdskeppet och gå ner till affären som vanligt. Du möter stora fiender i farliga miljöer där det enda sättet du kan komma ut ur eliminering är att decimera dina rivaler. Oroa dig inte; du kan uppgradera din rymdfarkost så att den får en avgörande fördel gentemot de felaktiga. Och med 100 nivåer att korsa över, är din väg till stjärnan full av oändliga strider där din skicklighet som spelare alltid står högt!

Kompatibel med iPhone, iPad och iPod.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Infinity Shooting: Galaxy War

Som någon som tycker om hardcore rymdspelspel har jag hittat Infinity Shooting upp till märket på flera fronter. Först och främst, det här spelet ger dig en stor chans att bli solens frälsare. Kan du sätta din bästa show för att eliminera rymdfiender och rädda solsystemet, som ligger på randen till förstörelse?

Spelet består av mer än 70 nivåer med många utmaningar. Så du har gott om strider att möta. Med den genomtänkta berättelsen kan spelet hålla ditt intresse vid liv länge.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. HAWK

“HAWK” är full av action och äventyr. Spelet erbjuder fantastiska flygstrider där den enda regeln för överlevnad fungerar är att förstöra fienderna.

Du kan ta skurkarna ensam eller gå in i samarbetsläget för att samarbeta med dina vänner för en mer aggressiv attack. Du kan utnyttja ett brett utbud av kraftfulla flygplan på bästa sätt för att förbereda dig bättre för kampen.

HAWK består av över 190 nivåer, och alla är fyllda med utmaningar. Så förvänta dig ingen andning från dina onda när du är på attacken.

Utöver de dödliga striderna, 3D-grafiken och det gripande konceptet, kan denna top-down shooter enkelt bli ditt favorit shoot-up-up-rymdskjutspel.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Space Pioneer: Alien Shooter

När jag letade efter ett spännande rymdspelspel sa en av mina vänner att jag skulle prova Space Pioneer. Och tro mig, jag tyckte att det här spelet var ganska bra.

Det bästa med det här spelet är det spännande konceptet som håller dig uppslukad. En annan sak som är värt att notera är chansen att gå i en oändlig kamp med fienderna med hjälp av dödliga vapen.

Den kraftfulla gameplayen där skottet uppifrån och ner sätter din stridskunskap på väggen. Gå allt för att återställa de stulna skivorna, förstöra utlänningarna och se till att reparera ditt kraschade hantverk för att hålla sig flytande.

Se till att uppgradera din utrustning och dina vapen på vägen för att förbli en dominerande spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. NOVA 3: Nära Orbit Vanguard Alliance

Drivs av passionen att rädda hela jorden och mänskligheten från förstörelse? Du skulle verkligen njuta av att spela detta sci-fi FPS-rymdskjutspel. Med 10 extremt uppslukande nivåer, utmärkt grafik och ständigt engagerande koncept har den allt som krävs för att bli ett förstklassigt spel.

Spännande utmaningar tvingar dig att vara innovativ i din spelstil. För att besegra varje djävulens trick, måste du tänka instinktivt.

Pris : $ 6,99

Ladda ner

6. Pixel Craft - Space Shooter

Pixel Craft är en visuell extravaganza! Appen erbjuder allt du vill för att sätta din önskan om en enorm rymdkamp på full skärm. Du kommer att kämpa mot ett antal fiendens fartyg och kraftfulla chefer.

Striden är så intensiv att du kommer att bli helt decimerad om du inte är på ditt absolut bästa. Det finns flera utmanande uppdrag för att testa ditt slag som krigare.

Du kan uppgradera och låsa upp mer än 30 olika hantverk. Dessutom finns det också 10 supervapen som hjälper dig att utlösa förödelse i dina fienders ögon.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Gemini Strike

Gemini Strike är snabb och glänsande. Du måste riva igenom fiendens fartyg för att vinna striden.

Undvik farliga asteroider och passera smarta genom blockader. Hemlig chef, lastuppdrag och 100 förstörelsessektorer ger mer kryddor i spelet.

Med flera spännande moduler som sköldar, missiler, lasrar, strålar, läkning, EMP, håller denna rymdspelsspelare dig underhöll hela tiden. Den intressanta karaktären och den gripande historien gör att du förblir uppslukad av att spela i timmar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Beat Hazard Ultra

Detta rymdspelspel handlar mer om att lyssna på tusentals din favoritmusik genom tiderna och mindre om att delta i en hjärtskärande kamp med onda. För en förändring, om du vill ha kul med både musik och att fotografera kraftigt, kommer du att tycka om det här mycket.

Om du är sjuk med den hårda kärnan att döda och förstöra fiender i bitar, bör du prova detta för att få en annan smak. Tio mot en kommer du att bli imponerad av dess kvalitet och presentation.

Pris : $ 5,99

Ladda ner

9. Plasmasky

Plasma Sky är gjord för både hårda spelare och nybörjare som vill njuta av en oändlig skjutning. Rymdskytten har mer än 100 nivåer som ger fantastisk stridsupplevelse.

De skrämmande striderna kommer att göra dig trollbunden. Det finns massor av power-ups för att hålla ditt spel helt kryddat. Flera spellägen ger bara det roliga du aldrig vill bli uttråkad av att spela.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

10. Galaxy Wars: Empire

Galaxy Wars ger dig precis den plattform som behövs för att visa upp dina hjältemodeller. Människor har ett stort behov av din hjälp, så det är den bästa tiden för dig att vinna för att vara övermänsklig.

Du måste vara högst upp i ditt spel för att slå de mäktiga utomjordingar som har förstört jorden. Gå med och bygg en massiv allians för att slåss mot utomjordingarna. Få ut det mesta av de avancerade vapnen som laserkanoner, avatarvärme och energivapen för att dominera fienderna.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Demon Star

Demon Star är ett 2D-vertikalt skjutspel med 25 etapper, massor av power-ups, bossar och kombinationer. Det handlar om att överleva så länge du kan genom att döda så många fiender du kan. Det är väldigt mycket som att vara en kraftfull rockstjärna som vill förstöra världen av farliga fiender ensam.

Konceptet med spelet är enkelt men ändå väldigt utmanande. Din kamp till mål bestäms enbart av hur länge du håller.

Pris : Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt toppval?

Jag är säker på att du skulle ha startat i stjärnorna och redan börjat massförintelsen. Bravo, fortsätt. Skjut dem alla och gör maximalt!

Förresten, vilket är ditt favorit space shooter-spel? Låt oss veta dess namn och din feedback.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa tävlingsspel för iPhone och iPad
  • Bästa BMX-spel för iPhone och iPad
  • Strategispel för iPhone och iPad
  • Bästa MMORPG för iPhone och iPad

Vilket är ditt favorit rymdspelspel? Dela ditt val med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found