Blogg

Bästa Apple Watch Alarm Apps 2021

Även om filosofin ”Tidigt till sängs och tidigt att stiga” är klok, är det något svårt att följa. Om du vill bli en tidig uppgång kan din Apple Watch hjälpa dig att göra det utan att störa din sömncykel eller hela dagens grogginess. Och även om den inbyggda väckarklockan är ganska grundläggande, kan de här bästa Apple Watch-larmapparna göra underverk för dig, från att hjälpa dig att sova till att väcka dig vid rätt tidpunkt.

 1. Sleep Cycle väckarklocka
 2. Kudde
 3. AutoSleep Track Sleep on Watch
 4. Timer +
 5. Sleepzy - Sleep Cycle Tracker
 6. Väckarklocka HD
 7. MultiTimer: Flera timers
 8. Pillpåminnelse Läkemedelslarm
 9. Smart väckarklocka för klocka

1. Väckarklocka för viloläge

Vill du hitta ett sätt att sova bättre? "Sleep Cycle" kan vara oerhört hjälpsamma för att låta dig sova med fullständig sinnesro och vakna helt uppfriskad. Denna intelligenta väckarklocka håller koll på din sömn och väcker dig i lätt sömn naturligt.

Inklusive övervakning av din sömn hittar appen den bästa tiden att väcka dig under det anpassningsbara fönstret. En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna sömnspårare är att den låter dig snooze larmet bara genom att trycka på din enhet. Eftersom den är perfekt integrerad med Apple Watch kan du komma åt sömnanalysen och hjärtat direkt från din klocka.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

2. Kudde

Pillow är en utmärkt väckarklocka som kan förbättra din sömn och njuta av underbara drömmar som aldrig förr! Med den detaljerade analysen håller appen dig i ögonen om din sömn.

Appen är perfekt när det gäller att analysera korta sömntider och tupplurar. Du kan kolla hur bra du sov i går kväll och det faktiska tillståndet för hjärtfrekvensen.

Eftersom det också spelar in ljud under din sömn, kommer du att få reda på det verkliga tillståndet för din avkoppling. Dessutom är appen helt integrerad med Health-appen och lägger automatiskt till sömntiden efter varje session.

Pris: Gratis (månatliga premiumfunktioner - $ 4,49)

Ladda ner

3. AutoSleep Track Sleep on Watch

AutoSleep är en hälsosam sömnspårningsapp som har en enkel och effektiv väckarklocka. Ladda bara ner appen, justera inställningen enligt dina önskemål, och resten kommer att hanteras.

Att använda ett avancerat heuristiksystem övervakar din sömn, oavsett om du bär klockan eller inte. Dessutom behöver du inte aktivera appen dagligen före läggdags. det spårar automatiskt viloläge.

Den använder Apples HealthKit och iOS-ramverk för att registrera din driftstopp. Och om du bär klockan under sömnen övervakar den och räknar rastlöshet, vaken tid och hjärtfrekvens.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

4. Timer +

Timer + är främst en timerapp men gör ett bra jobb med en larmapp. Det låter dig ställa in flera timers och stoppur samtidigt för att säkerställa att du håller dig i takt med din tid. Du kan enkelt lägga till tid i din redan pågående timer.

Det låter dig upprepa larm upp till 64 gånger. Stödet för VoiceOver-funktionen gör det mycket användbart för synskadade. Dessutom kommer appen med 20 roliga larm för att göra barnen lyckliga.

Pris: Gratis (Timer + Pro - $ 2,99)

Ladda ner

5. Sleepzy - Sleep Cycle Tracker

Mer än bara en vanlig väckarklocka är den ganska smart. Sleepzy spårar sömnmönster och väcker dig under den lättaste sömnfasen. Tack vare vilket du inte känner dig grogg eller har kvar huvudvärk.

Övervakningen är inte bara inriktad på hur länge, utan också på hur bra du sov. Du kan enkelt ställa in sömnmål, spåra sömnskulden, känna till och förbättra den övergripande sömnkvaliteten.

Dessutom hälsas du inte bara med din favoritmusik; det ger väderprognosen, sovrapporten och dagliga personliga råd på skärmen.

Pris: Gratis (Sleepzy Premium 1 vecka - 3,99 USD)

Ladda ner

6. Väckarklocka HD

Alarm Clock HD är precis vad du ska använda dig för att hålla dig i takt med tiden. Du kan spela din favoritmusik för att vakna lugnt. Utnyttja den inbyggda insomningstimern bäst för att somna.

Det finns några färger som låter dig anpassa klockan. Du kan använda RSS Google-läsare för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Dessutom är väckarklocka HD kompatibel med flera språk som franska, tyska, italienska, japanska, koreanska och portugisiska.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

7. MultiTimer: flera timers

Jag kunde tyvärr inte förbise MultiTimer. Om du vill ställa in ett antal tidtagare samtidigt för att ligga kvar före tiderna eller aldrig misslyckas med att utföra något viktigt arbete, måste den här vara högst upp på din lista.

Den har anpassningsbara brädor och layouter så att du kan ordna timarna perfekt. Du kan ställa in nedräkningstiden i upp till 100 dagar i minuter, sekunder och timmar. Det låter dig också kopiera och flytta dina timers. Tack vare Siri-integrering kan du utföra viktiga funktioner på ett bekvämare sätt.

Pris: Gratis (Multitimer Pro - $ 3,99)

Ladda ner

8. Pillpåminnelsemedicinlarm

Glömmer du ofta att ta din medicin i tid? Pillerpåminnelse är vad du behöver för att alltid ta din medicin utan att misslyckas.

Du kan anpassa dina piller med färger, foton och meddelandeljud så att de blir larmade med lätthet. Kolla vad är tiden för ditt nästa läkemedel och gör dig redo för det. Påminnelserna i rätt tid hjälper dig att hålla dig uppdaterad.

Pris: Gratis (Plus version piller påminnelse - $ 1,99)

Ladda ner

9. Smart väckarklocka för klocka

Den här är en ganska smart väckarklocka för Apple Watch. Appen utnyttjar den haptiska funktionen för att väcka dig med fullständig sinnesro.

Med smartwatchens rörelse- och hjärtfrekvensdetektor övervakas din sömncykel och knackar på dig för att lämna sängen vid den perfekta tiden. Således vaknar du upp med ett uppfriskat och avslappnat sinne.

Dessutom kan du använda komplikationen för sänggåendetid för att hålla dig varad om tiden som är kvar för sänggåendet eller vakna.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Få ut det bästa av dessa avancerade väckarklockor för att få bättre sömn, hålla dig frisk, glad och njuta av ditt liv till fullo. Saknas någon av din favoritklocka genom tiderna i listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

 • Bästa Sleep Tracker iPhone-appar
 • Fitnessappar för iPhone
 • Bästa meditationsappar för iPhone och iPad
 • Hur man använder sömnspårning på Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found