Blogg

Bästa iPhone 7 Plus-fodral 2020

Med tanke på olika smaker och krav har jag ställt upp en stor samling av de bästa iPhone 7 Plus-fodralen. Om du ännu inte har hittat den perfekta insatsen för din phablet, kommer du säkert att kunna upptäcka det mest passande paret för det - just nu. Dito!

# 1. Resväska Unicorn Beetle

Presentera din iPhone ett robust skydd som kan skydda den från både droppar och repa utan problem. Supcase Unicorn Beetle har kvaliteten för att vara din enhets pålitliga följeslagare.

Beredd med det finaste PC- och TPU-materialet ligger dess livslängd i den solida strukturen. Unicorn Beetle finns i fyra iögonfallande färger.

USP: Robust profil

Kolla in på Amazon

# 2. ESR

Flickor gaga över glitter. ESR vet detta och därför har företaget skapat det här mousserande, rosa iPhone 7 Plus-fodralet för en tjej med tjejer. Detta fodral består av tre lager: mjuk TPU, glitterfilm och transparent hård PC.

Väskan är genomtänkt eftersom produktens skönhet skyddas mellan de två skyddande lagren.

Detta snygga iPhone-fodral är extremt tunt och lätt, vilket ger din smartphone ingen bulk. Kontrollera de upphöjda kanterna som förhindrar repor och gnugga mot plana ytor.

USP: Glittrande profil

Kolla in på Amazon

# 3. Caseology våglängdsserie

Ett så sublimt fall som Caseology Wavelength Series förtjänar att tas med i denna speciella lista. Jag gillar formfaktorn för detta tunna fodral men ändå det exceptionellt skyddande fodralet.

Tack vare snap-on-designen passar den perfekt med din iPhone. 3D-linjär design förskönar profilen. Detta fodral från Wavelength Series finns i sex färgalternativ.

USP: 3D linjär design

Kolla in på Amazon

# 4. Bella Fino från Pad & Quill

Vill du ha ett premiumplånboksfodral som perfekt kan ta hand om alla dina behov? Bella Fino skulle vara det perfekta sättet att gå av flera skäl.

Först och främst är väskan välsignad med en lyxig design med fullkornigt amerikanskt läder och imponerande hantverk som gör det snitt över resten. UV-motståndet och den ålderslösa patinaen låter aldrig plånboksfodret gå ur kontakt.

Bella Fino har flera platser där upp till 6-8 kort kan vila lugnt. För att inte tala om kontantfickan som är till nytta för att hålla några dollarsedlar.

USP: Lyxig design

Kolla in på Pad & Quill

# 5. TORRAS kärleksserie

Just när jag skulle avsluta den här maratonlistan snubblade jag på TORRAS Love Series. Och tro mig, jag behövde inte spendera mycket tid på att bestämma mig för att ta med den i den här listan eller inte. Det snygga utseendet är den största höjdpunkten i detta underbara fodral.

Det sätter sig vackert på iPhone. Logoutskärningen på baksidan dekorerar dess design ytterligare. Sju charmiga färgvarianter hjälper dig att välja det bästa alternativet för dina pengar.

USP: Svelte utseende

Kolla in på Amazon

# 6. RANVOO

Ta en titt på det här fallet och din uppmärksamhet fångas omedelbart av två framträdande funktioner: klarhet och renhet. Väskans minimalistiska design framhävs av dess transparenta profil. För det andra gör användningen av giftfria lim och lim detta fall rent.

Ranvoo har tagit fram konceptet Green Design och har uppnått hög precision. En anmärkningsvärd funktion är snabb trådlös laddning. Detta fodral är tillverkat av premium TPU-material, vilket ger dig ett mjukt och bekvämt grepp.

USP: Avancerad galvaniseringsteknik

Kolla in på Amazon

# 7. Lyxbok från Pad & Quill

Det finns mycket att gilla och prata om Luxury Book. Detta fall har klassskrivning överallt. Och om du vill gå till en toppdräkt bör du lägga den längst upp på din radar.

Kvaliteten som har fått mig att vilja detta plånboksfodral är en utmärkt blandning av läder och trä. Medan amerikansk läder med fullkorn ger det ett verkställande utseende, säkerställer den björkade lövträvaggan att den har lite extra kudde för att motstå stötar.

Med möjlighet att stash upp till 6-8 kort och lite kontanter behöver du inte ha den traditionella plånboken. Oh yeah, Luxury Book finns också i vissa vintage färgkombinationer som whisky, mörk choklad, etc.

USP: Den perfekta blandningen av läder och trä

Kolla in på Pad & Quill

# 8. Spigen Air Skin

Om en iögonfallande design är det du letar efter, kan " Spigen Air Skin " -fodral vara ett smart val. Den halvtransparenta huden gör att din iPhone kan visa upp sitt utseende.

Frostfinishen förbättrar både utseendet och känslan. Den upphöjda läppen ger skärmen det nödvändiga skyddet från grunden. Premiummaterialen hjälper det att vara bäst längre.

USP: Frostfinish

Kolla in på Amazon

# 9. Miracase

Silikonfodral från Miracase passar snabbt på din iPhone 7 Plus utan mycket krångel. Detta fodral är kompatibelt med Qi trådlös laddning. Flytande silikongummi ger ett stadigt grepp och grepp.

Till skillnad från vanliga 1,8 mm silikonfodral har Miracase tillverkat detta fodral med 2,3 mm tjocklek. Ytskiktet är lika slätt som babyhud och ändå kan det skydda din telefon från fingeravtryck, repor och droppskydd.

USP: Flytande silikongummi

Kolla in på Amazon

# 10. Dexnor

Ytterligare ett glittrande skal till din iPhone 7 Plus! Dexnor tar med ett tre-i-ett skyddande stötfångarfodral som gnistrar som juveler. Detta fodral är tillverkat med två hårda PC-ramar och en stötdämpande TPU-stötfångare för att skydda din telefon från alla sidor och hörn.

Dexnor har lagt till gnistrar i stötdämpande TPU yttre skal så att skalet kan utföra dubbelt ansvar för skydd och försköning av telefonen. Flickor skulle älska att flagga detta lila fodral som har en enorm oomph-faktor.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

# 11. Spigen Neo Hybrid

”Neo Hybrid” -fodral för iPhone 7 Plus har ett TPU-mönster som ger perfekt grepp. Polykarbonatstötfångaren erbjuder inte bara den nödvändiga skyddet från fall utan hjälper också fodralet att absorbera stötar.

Det ultra-chic utseendet gör att Neo Hybrid kan bli en avundsvärd match för iPhone. De metalliserade knapparna trycks bekvämt. Det blandar både stil och komfort på ett smart sätt.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 12. LUVVITT Slank rustning

Det som sticker ut i LUVVITT Sleek Armor iPhone 7 Plus-skal är den formanpassade designen. Det flexibla TPU-gummihöljet ger ett bättre grepp som gör att du kan hålla det bekvämt.

Det stötdämpande bakstycket skyddar din enhet från fall. Den upphöjda läppen skyddar skärmen från grunden. Det är enkelt att komma åt alla portar och knappar. Sleek Armor finns i tre snygga färger som svart, rosa och violett.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 13. Arae

Här är ett vackert foliofodral till din iPhone som erbjuder lite utrymme för att bära alla dina viktiga kort. Den har en mjuk TPU-innerhud för att dämpa din enhet och fyra kortplatser plus en pengarficka.

Det kan också användas som en kickstand för att visa din enhet handsfree. Samtidigt behåller den en tunn profil och säkerställer enkel åtkomst till dina telefonfunktioner. Det finns femton olika färger du kan välja mellan för att hålla sakerna snygga.

USP: Rymlig

Kolla in på Amazon

# 14. Spigen Ultra Hybrid

Spigen är ett av de ledande varumärkena som tillverkar högkvalitativa tillbehör för iPhones. Detta ultrahybridfodral är tillverkat av klar hård PC och TPU-stötfångare för att erbjuda överlägset grepp och tunn profil. För att skydda kameran och pekskärmen har Spigen höjt läpparna på fodralet.

Detta fall falltestas 26 gånger från höjden på fyra fot; Miljöskyddet med luftkuddteknik skyddar telefonens alla hörn.

USP: Hybridstrukturerad design

Kolla in på Amazon

# 15. OtterBox pendlare

Till skillnad från Defender-serien, som alla är muskler utan stil, kombinerar denna pendlare-serie fodral från OtterBox stil och styrka. Detta fodral är tillverkat av dubbla lager av mjukt inre och hårt yttre lager. 100% äkta fodral är tunn och lätt.

Din telefon är väl skyddad mot fall, stötar och stötar eftersom det tvådelade fodralet ger fullt skydd.

USP: Tvådelat fodral

Kolla in på Amazon

# 16. i-Blason

Robust design, grov och tuff personlighet och robust konstruktion - det här är i-Blason för din iPhone 7 Plus. Det finns ett varumärke som är känt för tillverkning av fodral som är byggda solidt.

Detta slitstarka fodral kommer med ett stöttåligt yttre och stötdämpande innerhylsa. Med kickstanden kan du visa media i handsfree-läge. Exakta utskärningar gör att du kan komma åt alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPhone.

USP: Väska med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 17. OEAGO

Med den robusta designen ser OEAGO-fodralet ganska solid ut för att försvara din iPhone mot oavsiktligt fall. Höljets dubbelskikt stärker dess livslängd. Framläppen fungerar som det nödvändiga försvaret för skärmen; speciellt när den placeras platt på en yta.

Det är enkelt att trycka på de täckta knapparna på din enhet. Det extra greppet gör att du inte har några besvär när du håller telefonen i handen. Dessutom finns det här slitstarka omslaget i sju färgalternativ.

USP: Robust design

Kolla in på Amazon

# 18. Spigen Hybrid Armor

Spigen Hybrid Armor har en snygg design. Skuren av TPU- och PC-material av hög kvalitet, det är en långvarig följeslagare till din smartphone. Den solida stötfångaren ger mer muskler i sin struktur.

Apples logotyputskärning på baksidan gör att varumärket kan lysa igenom. Uttalade knappar har ett bättre klick. Dessutom får du sju imponerande färgvarianter för att välja det passande paret för din enhet.

USP: Imponerande hybriddesign

Kolla in på Amazon

# 19. Hepix

När skönhet möter hjärnan får du en högkvalitativ produkt som Hepix, vilket är ett fodral för din iPhone 7 Plus. De hjärniga designarna och ingenjörerna på Hepix har skapat detta attraktiva och skyddande fodral av TPU-material.

Dess blommönster kommer att fånga uppmärksamheten hos alla unga flickor där ute. Detta hjärtslag bland alla underbara damer, det här fodralet är utformat för att skydda din iPhone och ge telefonen en unik stil.

USP: Blommönster

Kolla in på Amazon

# 20. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard stötfångarfodral kan definiera kvalitet. Att kunna skydda din iPhone 7 Plus även från ett brutalt fall på upp till 11 fot, det är gjort för att vara en ultra-skyddande skärm för din smartphone. Det är inte allt; den väger bara 12 gram.

CrashGuard har ramar på vardera sidan för att skydda din enhet när den placeras på plana ytor. Den robusta polykarbonatkonstruktionen har berikats av den matta strukturen som kompletterar klassen för phablet.

De exakta utskärningarna och de mycket lyhörda knapparna ger en bättre användarupplevelse. Hövlig matt yta, du har önskad komfort medan du håller smarttelefonen i dina händer. Ännu bättre, det finns så många som 14 livfulla färger för att välja det bästa för din iPhone.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Vilken har du valt för din iPhone?

Efter att ha bläddrat igenom en så lång lista med fall måste du leka med idén att plocka upp en trevlig match för din smartphone. Om skydd sitter precis ovanför allt i din agenda, gå till en robust svit. Och om du vill få din enhet att se fantastisk ut väljer du ett smalt fodral. Om du vill ha både kompromisslöst skydd och märkbar design, välj fodralet med en attraktiv hybriddesign.

Missa inte dessa topplistor över tillbehör:

  • Bästa designerfodral för iPhone 7 Plus
  • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 7 Plus
  • Bästa ringhållarfodral för iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found