Blogg

Bästa verktygsprogrammen för iPhone och iPad 2021

Till skillnad från andra prickiga appar som inte gör något annat än att smickra dig eller hjälpa dig att döda din tid, packar verktygsappar några seriösa saker på din iPhone. Apparna gör din iPhone användbar var som helst, när som helst. En smartphone är en som sparar dig från alla problem och svårigheter. Och därför är verktygsprogram viktiga för smarta användare att ladda ner först på sina iPhones och iPads.

1. Google

Du kan alltid bläddra i Google.com i din Safari-webbläsare integrerad på iPhone / iPad, men en fristående Google-app är ganska praktisk att söka efter någonting snabbt. Anropa ”OK Google” och tala om ditt sökord eller om du vill ge fingrarna lite arbete, skriv bara in sökfrågan. En av appens spännande funktioner är Google Now, som ger dig väder-, nyheter och trafikinformation på morgonen. Dessutom kan du få uppdateringar om sport, evenemang och filmer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. SwiftKey-tangentbord

SwiftKey Keyboard låter dig anpassa ditt iPhone-tangentbord, förutsatt att du ska köra din enhet på iOS 8 eller senare. Appen låter dig skriva med svepande gester; dra bara fingret till eller nära den nyckel du vill ha; nyckeln kommer att ta reda på vad du vill skriva. Det kommer att påskynda din skrivfärdighet och göra det lättare för dig att snabbt uttrycka dig. Nackdelen med appen är att du inte kommer att kunna använda dikteringsmikrofonen.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Mörk himmel

Appens namn liknar alla Hollywood-flickor, men det är en utmärkt väderapp. Även om det finns en lager väder app på din iPhone, kan Dark Sky enkelt slå det med sin precision. Appen använder din iPhones GPS för att bestämma din exakta plats; baserat på denna information skickar Dark Sky dig exakta vädervarningar. Du måste till exempel delta i ett viktigt möte och du får ett meddelande om att det kan regna efter 30 minuter, du kan snabbt omplanera mötet.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

4. IFTTT

Du kan automatisera ditt digitala liv med IFTTT, vilket betyder "If This Then That." Och den här formeln fanns före uppkomsten av sakernas internet. Appen erbjuder enkla recept för att automatisera ditt online-liv. Om du till exempel vill spara alla dina tweets i Evernote, skapa ett recept därefter och alla dina favorit-tweets kommer att sparas där. Andra populära recept är: posta alla dina Instagrams som Twitter-foton, meddela rumskamrater när du är på den lokala livsmedelsbutiken, dela FB-statusuppdateringar på Tumblr eller Twitter, ladda upp videor du gillar på YouTube eller Vimeo till en blogg och otaliga andra recept.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. 1Lösenord

Ditt digitala liv är mycket osäkert om du är vårdslös om att memorera viktiga lösenord. Om du inte kommer ihåg starka lösenord bör du omedelbart ladda ner 1Password på din iPhone eller iPad. Appen kommer ihåg alla dina lösenord och annan värdefull data. Förutom lösenord hjälper 1Password dig också att säkra adresser, kredit- / betalkortsnummer, skåpkombinationer och engångslösenord. Med ett ord är det ditt digitala valv, där all din känsliga information är skyddad.

Pris: Gratis provperiod på 30 dagar, $ 3,99 / månadsabonnemang

Ladda ner

6. AnyFont

Vill du göra din presentation mer tilltalande eller övertygande? AnyFont kan göra din presentation mer dynamisk.

Med den här appen kan du installera ytterligare teckensnitt på din iOS-enhet i OpenTypeFont (OTF) TrueTypeFont (TTF) eller TrueTypeCollection. Ännu bättre, det låter dig installera flera teckensnitt samtidigt för att göra uppgiften mycket enklare. Du kan använda dessa teckensnitt i flera appar som Keynote, Pages, Word eller PowerPoint.

Pris: $ 1,99

Ladda ner AnyFont

7. Evernote

Evernote hittar en plats på nästan alla listor över riktigt "användbara" appar på iPhone och iPad. Appen behöver inte mycket beskrivning eftersom nästan alla iOS-användare måste använda den dag in, dag ut. Appen är också kompatibel med Apple Watch, som kan synkroniseras mellan andra enheter. Med Evernote på din iPhone eller iPad kan du vara produktiv var som helst; skriva anteckningar, checklistor och forskning.

Pris: Gratis

Ladda ner Evernote

8. SignNow

Med SignNow kan du skriva viktiga dokument var som helst, eller så kan du ta någons signatur. Appen är speciellt gjord för affärspersoner, som ska underteckna dokument medan de reser. Allt du behöver göra är att ladda upp ett PDF-, Word- eller rich text-dokument från din iPhone eller iPads e-post, Dropbox, kamera och mer. Du kan skriva realistiskt med ditt finger; människor kommer inte att veta att din signatur är signerad elektroniskt.

Pris: Gratis

Ladda ner SignNow

9. Google Authenticator

Tvåstegsverifiering är Googles säkerhetsstämpel. Om någon vill komma åt ditt Gmail-id från någon annan IP-adress får du en verifieringskod på din anslutna mobiltelefon. Så även om någon känner till ditt Google-ID-lösenord kan han / hon inte komma åt någon av din Google-egendom eftersom du bara vet verifieringskoden. Du kommer att få verifieringskod även när din smartphone inte är ansluten till data eller Wi-Fi-nätverk.

Pris: Gratis

Ladda ner Google Authenticator

10. Safari

Innan lanseringen av iPhone var det inte bra för användare att surfa på internet på en smartphone. En gång hävdade Steve Jobs sitt förakt för detta i en berömd fras "baby Internet." Safari är utvecklat av Apple och stöder därför alla iOS-enheter och OS X. Användare kan utforska alla funktioner i Safari-webbläsare när de använder den på iPhone eller iPad. Även om Apple underlättar andra webbläsare för iPhone tillåter inte varumärket någon annan motor förutom Safari.

Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found