Blogg

Bästa iPhone 6s / 6s Plus-dockningsstationer 2021

Jag föredrar dockningsstation av några anledningar som en bekvämare handsfree-upplevelse, särskilt när jag arbetar och säkert laddar. Den andra viktiga kvaliteten som inte kontrollerar i ett laddningsställ är den bärbara designen. Baserat på alla dessa egenskaper är dessa de bästa dockningsstationerna för iPhone 6s / 6s Plus.

Dessa laddningsstativ visar den senaste designen och gör en omedelbar inverkan. De håller din smartphone säkert; så att du får en bättre betraktningsvinkel. Dessutom låter de dig docka din enhet utan krångel. Vill du veta mer om dessa högkvalitativa dockor? Låt oss simma över för att utforska den här topp 10-listan över dockningsstationer för iPhone 6s / 6s Plus!

Bästa dockningsstationer för iPhone 6s / 6s Plus

Snabb åtkomst:

 • Tolv södra HiRise
 • Hapurs
 • Avantree
 • AB Hantverk
 • Mercase
 • AhaStyle
 • Tryck på Play One Dock
 • RAXFLY
 • BEACOO
 • iHome iPL8BN

# 1. Tolv södra HiRise

Tolv South HiRise dockningsstation står högt från alla perspektiv. Dockan har höjdjusterande kabelklämmor som hjälper den att arbeta i de flesta fall.

Stativet håller din enhet stadigt; så att du kan njuta av en bättre handsfree-upplevelse. Att vara väldigt kompakt kräver inte heller mycket utrymme. Dessutom finns denna snygga docka i flera färgalternativ.

USP: Justerbart stativ

Kolla in på Amazon

# 2. Hapurs

Hapurs dockningsstation har tillverkats av högkvalitativt bambuträ. Den är utformad för att samla upp både din iPhone och Apple Watch samtidigt.

Laddstället håller dina enheter så att du bekvämt kan interagera med dem. Det finns ett dolt fack under åtkomstporten på baksidan som gör att du enkelt kan lagra kabeln. Trädockan har mjuka gummifötter som ger den mer stabilitet.

USP: Konstruktion av massivt trä

Kolla in på Amazon

# 3. Avantree

Om ditt skrivbord redan har många viktiga saker och du har slut på utrymme, skaffa den här kompakta dockningsstationen för din iPhone 6 / 6s Plus. Den levereras med en Apple MFi-certifierad blixtkabel för att synkronisera och ladda din iPhone samtidigt.

Den byggda kvaliteten är hållbar och stark. Halksäker kudde i basen ger bra grepp och dockningsstationen glider inte lätt. Slutligen finns det inga färgalternativ som matchar ditt skrivbord.

USP: Apple MFi-certifierad kabel ingår

Kolla in på Amazon

# 4. AB Hantverk

AB Handicrafts ger ett perfekt iPhone-tillbehör för yrkesverksamma som arbetar i företag. Denna dockningsstation är huggen av mangoträ. Det är en perfekt present till någon du älskar. Oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop eller jubileum, är denna dockningsstation i trä det bästa valet som present.

Förutom din iPhone kan du hänga ditt armbandsur och din husnyckel på den här dockningsstationen i trä.

USP: mangoträ

Kolla in på Amazon

# 5. Mercase

Mercase dockningsstation har imponerande design och behöver inte arbeta hårt för att få ett bra första intryck. Vad jag verkligen gillar med denna docka är aluminiummaterialet av flygplansklass. Den kan ladda din iPhone och Apple Watch snabbt och med önskad säkerhet.

TPU säkerställer att repor förblir borta. Mercase docka finns i rosaguld och rymgrå färgalternativ.

USP: Aluminium av flygplansklass

Kolla in på Amazon

# 6. AhaStyle

Om du är väl förankrad i Apples ekosystem med olika produkter som Apple Watch, iPhone och AirPods, är den här stationen något för dig. Den har en viloplats för alla tre produkterna. Mjukt silikon är skonsamt mot alla tre enheter utan att repa på det.

Att ladda dem alla samtidigt är enkelt tillsammans med ett snyggt och snyggt skrivbord. Det enda villkoret är att du måste använda Apples original blixtkabel med denna dockningsstation.

USP: Mjukt silikonmaterial

Kolla in på Amazon

# 7. Tryck på Play One Dock

Jag betygsätter “Press Play One Dock” mycket högt eftersom det är utrustat med alla egenskaper som ett överlägset laddningsställ. Det ger bättre docknings- / avdockningsupplevelse med en hand. Blixtporten justeras fram och tillbaka för att passa i de flesta fall.

One Dock gör att du kan ladda både din iPhone och Apple Watch samtidigt. Tack vare den solida aluminiumkonstruktionen kan laddningsdockan lätt bära regelbundet slitage. One Dock finns i tre färger som svart, guld och silver.

USP: Ladda upp till fyra enheter

Kolla in på Amazon

# 8. innesluten

Encased tillverkar en rad premiumtillbehör till iPhone. Det här blixtladdningsstället är Mfi-certifierat och därför kan du vara säker på att det inte skadar din iPhone. Bortsett från din iPhone-säkerhet har denna dockningsstation vackra funktioner; den eleganta laddningsvaggan gör den till en perfekt dekorativ bit på skrivbordet. Dessutom kan du hålla det här laddningsstället på nattduksbordet.

En anmärkningsvärd funktion i denna laddningsdocka är fallkompatibilitet, vilket gör att du kan ladda din iPhone med ett fodral inslaget. Dessutom kan du synkronisera din iPhone med din dator via en blixtkabel.

USP: Fallkompatibilitet

Kolla in på Amazon

# 9. BEACOO

Tillsammans med din iPhone 6s eller 6s Plus kan du också ladda din Apple Watch Series 1, 2 och 3. Denna dockningsstation är kompatibel med alla versioner av Apple Watches. En anmärkningsvärd egenskap hos denna innovativa lyftplattformsdesign är att du kan placera din iPhone med eller utan ett fodral.

Sätt din iPhone i stående läge så kan du enkelt använda FaceTime-samtal och enkla samtal också. Detta dockningsstativ för iPhone är kompatibelt med 99% iPhone-fodral.

USP: Passar i 99% av fallen

Kolla in på Amazon

# 10. iHome iPL8BN

Om du vill ha mer än bara en enkel dockningsstation kan iHome iPL8BN vara ett utmärkt alternativ. Dockan laddar inte bara din smartphone säkert utan ger också överlägsen ljudkvalitet så att du får ut det mesta av din musiktid.

Den utökade baskretsen är hemligheten bakom dess förstklassiga ljud. Den levereras med 6 FM-stationer så att du kan njuta av musik till fullo. Den har bakgrundsbelyst display som visar alarmtid, radiostation.

USP: Överlägsen ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Förhoppningsvis har dessa dockningsstationer kunnat stå upp till märket från alla aspekter av ditt test. Vilken har fått högsta poäng och har du valt någon som ska driva din enhet säkert? Dela din feedback med oss. Den solida uppbyggnaden, förmågan att ladda din enhet snabbt och erbjuda bättre handsfree-upplevelse gör dessa dockningsstationer ganska speciella. Dessutom är de lätta och ultrabärbara.

Du skulle också vilja komma ikapp med dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 6s / 6s Plus billaddare
 • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar
 • Bästa iPhone 6s / 6s Plus Power Banks
 • Bästa iPhone 6s / 6s Plus bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found