Blogg

Bästa iPhone X-armband 2021

Det enda tillbehöret som många av oss gillar att bära under träningen är ett armband. För mig är det ett måste under träningstiden, eftersom det ger den bekvämlighet som behövs för att hålla enheten säkert. Med telefonen bekvämt placerad runt armen kan jag snabbt ta emot / ringa samtal eller ställa in mina favoritlåtar. Att veta hur användbart detta tillbehör är, tyckte jag att det är värt att utforska de bästa iPhone X-armbanden för att välja ett mer lämpligt alternativ för smarttelefonen.

Obs! De flesta av dessa armband är universella. Därför är de fullt kompatibla med inte bara iPhone X (5,8-tums skärm - diagonalt) utan även iPhone 8/8 Plus. Dessutom kan de också passa både små och stora armar.

 1. LOVPHONE
 2. Xboun
 3. Gear Beast
 4. SPORTLINK
 5. JEMACHE
 6. QUANFUN
 7. LENPOW
 8. VUP
 9. Yomole
 10. Revere Sport

1. LOVPHONE

“LOVPHONE” är både snygg och skyddande. Armbandet är utformat för att passa din smartphone även med ett robust, militärt fodral bekvämt.

Kardborrebandet ger dig önskad flexibilitet för att hålla enheten stabil och passar även de flesta armar. Den högkvalitativa skärmen fungerar som den pålitliga försvararen för OLED-skärmen och erbjuder också maximal tydlighet för att öka visningen.

Med den känsliga ytan känner du dig bekväm att använda din enhet. Behöver du ha med dig kort och nycklar också? Kolla in de separata kortplatserna där dina värdesaker kan vila säkert. Dessutom finns LOVPHONE i flera imponerande färgvarianter inklusive rosa, blå och grå.

USP: PVC skärmskydd

Kolla in på Amazon

2. Xboun - iPhone X Armband

Om du är villig att köpa ett mer hållbart och skyddande armband väljer du Xboun. Lätt med högkvalitativt neoprenmaterial, det är extremt flexibelt. Det passar bekvämt i din arm och irriterar inte huden.

Förutom att vara helt svettbeständig är den också vattentålig i viss utsträckning. Det finns också en fickpåse så att du kan behålla små saker som nycklar och kort. Den har en inbyggd reflekterande remsa, som kan vara mycket användbar i svagt ljus.

USP: Inbyggd reflekterande remsa

Kolla in på Amazon

3. Gear Beast

De saker som jag gillade mycket med Gear Beast är den lätta designen och det superbekväma materialet. Det är också kompatibelt med smala fodral. Det betyder att du inte behöver ta bort ett tunt fodral från din enhet innan du använder detta armband.

Skärmskyddet ger hög genomskinlighet och är mycket känsligt för beröring; vilket gör att du kan använda din enhet utan besvär. Förberedd med högkvalitativt neoprenmaterial, det är både vattentätt och svettbeständigt. Dessutom passar den både stora och små armar (8 till 20 tum i storlek.)

USP: Vattentålig

Kolla in på Amazon

4. SPORTLINK

Visar en mer praktisk design, "SPORTLINK" väl anpassad för din sportiga affär! Med två justerbara kardborreband ger armbandet dig önskad komfort för att hålla dig i toppväxeln under ditt noggranna träningspass. Den reflekterande designen är användbar speciellt när du väljer att gå i full tilt under svagt upplysta miljöer.

Tillverkad av mjukt och andningsbart material, det känns snyggt och låter musklerna böja sig fritt. Den levereras med det dubbla, robusta fodralet för att erbjuda 360-graders skydd för din smartphone mot oavsiktliga droppar. Förutom skydd är SPORTLINK förstärkt av en pålitlig 18-månaders garanti.

USP: Två justerbara kardborreband

Kolla in på Amazon

5. JEMACHE - iPhone X Armbanden

JEMACHE har en snygg och sportig profil. Tillverkad av lycra, den är väldigt mjuk vid beröring. Med den andningsbara nätdesignen förbättras luftgenomsläppligheten. Det finns en liten del av kardborrebandet så att din enhet inte glider bort.

Den har en inbyggd liten ficka så att du kan behålla nycklar. Du kan förvara kort, kontanter och till och med hörlurar i bakfickan. Den reflekterande remsan låter inte svagt ljus hindra din löpning.

USP: Andningsbar meshdesign

Kolla in på Amazon

6. QUANFUN

QUANFUN har täckt dig helt på alla fronter! Detta armband är huggen i mjukt lycratyg och är helt svettbeständigt. Det är också resistent mot vatten.

Den passar armar med 8 till 15,7 tum i storlek. Med den extra förlängningsremmen passar den också stora biceps upp till 20,5. Nattreflektorn håller din körning i mörkret en smidig seglingsupplevelse. Designen med dubbeldäck gör att du kan lagra nycklar och kort.

USP: Design med dubbeldäck

Kolla in på Amazon

7. LENPOW

Det är den modiga designen som har fångat min uppmärksamhet i LENPOW. Den är gjord av det bästa tyget och gör den otroligt mjuk. Den släta ytan är helt kapabel att absorbera svett.

Detta armband har en stor bakficka där du kan förvara dina små saker. Den reflekterande remsan säkerställer att svagt upplysta miljöer inte blir ett hinder under träningen. Bortsett från det kommer den i två färger: grön och rosa.

USP: Modisk design

Kolla in på Amazon

8. VUP - iPhone X Armband

VUP är en elegant kombination av stil och funktionalitet. Den första kvaliteten som har imponerat på oss i detta armband är den 180 graders roterbara designen som gör det lite lättare att ta bilder, svara på samtal och till och med bläddra igenom viktiga meddelanden.

De högkvalitativa Lycra- och neoprenmaterialen har gjort det mycket töjbart. Det finns ett extra tygskikt för att förhindra svett. Framför allt finns den i tre färger som svart, grönt och silver och levereras med tre års garanti.

USP: Extra tyglager

Kolla in på Amazon

9. Yomole

Yomole har en pragmatisk design och är ett fint armband som kan leva upp till din uppgift med god effekt. Användningen av kvalitetstyg har gjort den mycket flexibel. Med luftnätmaterial ger det huden fullständig frihet att andas.

Detta armband har en separat ficka så att du kan hålla din smartphone perfekt på plats. Du kan också lagra dina kort och kontanter i bakfickan. Med den säkra dragkedjan kan du hålla dina värdesaker säkra. Framför allt kan du välja det här coola armbandet i fem färger: svart, grön, rosa, grå och blå.

USP: Mjuk texturerad yta

Kolla in på Amazon

10. Revere Sport

Ett så snyggt designat armband som Revere Sport kommer alltid ut triumferat även från ett syratest. Kvaliteten som har tilltalat mig mycket i detta armband är det ganska mjuka och bekväma materialet. Det betyder; det kommer att ge muskeln fullständig frihet att andas lätt.

Högkvalitativt neoprenmaterial har gjort det helt svettbeständigt, medan det dubbla justerbara bandet ger dig den flexibilitet som behövs för att hålla din iPhone ordentligt på plats. Förlängningsremmen passar de flesta armstorlekar 9—20 omkrets. Åh ja, det finns också en ljus reflektorremsa för att förhindra att mörkret blockerar din väg. Bortsett från detta får du livstidsgarantin på Revere Sport.

USP: Förstärkt söm

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Din favorit?

Vilket av dessa armband har du handplockat till din iPhone? Är det den med den enkla designen eller den som har ett snyggt utseende?

Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X Läderfodral
 • Plånboksfodral för iPhone X
 • Bästa iPhone X batterifodral