Blogg

Bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral 2021

Plånboksfodral för iPhone 7 Plus kan ge det bästa av världens bästa funktionalitet och mycket nödvändiga skydd mot fall eller skador. Med den senaste designen och den ultramoderna profilen gör plånböckerna ett imponerande stiluttalande. Och tro mig; de har höjt ribban igen! Har du något emot att få en glimt av de bästa plånboksfodral för iPhone 7 Plus ? Jag är säker på att du vill utforska dem alla och till och med vill handplocka ett par fall i förväg för din helt nya 5,5-tums phablet (Här är listan över de bästa plånboksfodral för iPhone 7).

 1. Lyxbok från Pad & Quill
 2. Silkevalv
 3. Spigen Slim Armor CS
 4. Bella Fino från Pad & Quill
 5. SHIELDON
 6. Snugg
 7. v6 Sport Plånboksfodral från Dock Artisan
 8. SafeSleeve
 9. Vena vCommute
 10. TUCCH

# 1. Lyxbok från Pad & Quill

Pad & Quill är synonymt med lyxiga fodral i toppklass. Och lyxboken verkar inte vara annorlunda.

Kvaliteten som gör detta plånboksfodral fasta favoriter för folk som föredrar inget mindre än den allra bästa kvaliteten är blandningen av trä och läder. Baltisk björk lövträ vagga och fullkorn amerikansk läder har kombinerat för att göra det unikt.

Den UV-resistenta nylonsömmen tillsammans med den tidlösa patinaen gör Luxury Book till ett långvarigt par för iPhone 7 Plus. Med alternativet att behålla 6-8 kort och lite kontanter bör plånboksfodralet klara ditt grundläggande krav. Dessutom har du fem eleganta färgkombinationer att välja mellan.

USP: Hantverk av högsta kvalitet

Kolla in på Pad & Quill

# 2. Silkevalv

Silk Vault speciellt utformad för minimalist. Den snygga profilen ser iögonfallande ut. Med sidorna med mjukt struktur förbättrar det greppet.

Den har en plats på baksidan där du kan lagra upp till tre kort. Du har fyra snygga färger som svart onyx, blå jade, gunmetalgrå och lila orkidé.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 3. Spigen Slim Armor CS

Spigen Slim Armor CS plånboksfodral gör ganska högt både när det gäller snygg design och skydd. Skapat med det hårda polykarbonatets yttre och mjuka TPU-interiör, det dubbla lagerfodralet har stötdämpande teknik som ger önskat skydd för din enhet från oavsiktliga fall.

Kortlagringen på baksidan av fodralet gör att du kan hålla ett par kort säkert. Du kan enkelt komma åt korten genom att skjuta baksidan. Fem charmiga färgvarianter som gunmetal, röd, svart, jetvit och rosaguld hjälper dig att välja en strålande matchning för din phablet.

USP: Stötdämpande TPU

Kolla in på Amazon

# 4. Bella Fino från Pad & Quill

Bella Fino är ännu ett flaggskeppsplånboksfodral från Pad & Quill. Amerikansk läder i fullkorn kombinerat med det rika utförandet gör det till en bedårande kostym för phableten.

Plånboksfodralet är inte UV-beständigt och gör att lädret inte tappar sin glans. Dessutom förlänger den tidlösa patina sitt liv, vilket säkerställer att locket fortsätter att se märkbart ut länge.

Interiörplatserna kan rymma upp till 6-8 kort och tillgången på en separat kontantficka gör det till ett fullfjädrat plånboksöverdrag. När det gäller skydd kan detta lyxiga fodral försvara phablet mot stötar och repor. Precis som Luxury Book kommer Bella Fino också i flera färger som galloper svart, whisky och mer.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

# 5. SHIELDON

SHIELDON plånboksfodral har huggits med äkta kohudskinn. Precisionsfinishen förbättrar sin design. Med den släta utsidan erbjuder den ett mycket bättre grepp.

Väskan levereras med tre kortplatser och ett fack för räkningar. Du kan konvertera det till ett fodral för att njuta av filmer handsfree. Slutligen finns detta plånboksfodral i två färgvarianter - svart och brunt.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 6. Snugg

Snugg plånboksfodral ser tilltalande ut för ögonen. Denna plånbok visar upp den fascinerande designen som helt uppmuntras av de märkbara sömmarna, och kan vara en urban följeslagare för din iPhone.

Medan det robusta exteriören säkerställer att din enhet har det nödvändiga skyddet mot droppar, skyddar den mjuka interiören skärmen från alla repor. Magnetlåset håller dina värdesaker säkert inne. Ännu bättre, Snugg finns i så många som tio livfulla färger.

Det är ännu ett plånboksfodral som försöker tjäna alla dina syften trots att det är tillgängligt till ett relativt blygsamt pris. Från att erbjuda nödvändigt skydd till din smartphone till att hålla dina värdesaker säkert, gör fallet sitt jobb med ett tillfredsställande resultat.

USP: Livstidsgaranti

Kolla in på Amazon

# 7. v6 Sport Plånboksfodral från Dock Artisan

V6 Sport plånboksfodral har berikats med högkvalitativt kornläder. Plånboken har premiärdesign och har en förtjusande profil.

V6 har ett magnetfodral som du enkelt kan skjuta för att besvara ett samtal bekvämt. RFID-blockeringstekniken säkerställer att informationen på dina kort förblir skyddad. Kortplatserna och stativfunktionen gör det till ett komplett plånboksfodral. Det är extremt motståndskraftigt mot stötar. Den robusta konstruktionen ökar livslängden.

Om du är villig att hoppa några extra gårdar kan v6 vara en långsiktig lösning. Den högkvalitativa konstläderkonstruktionen och det rika hantverket är dess största höjdpunkt.

USP: RFID-blockeringsteknik

Läs mer på Kickstarter

# 8. SafeSleeve

Vad som gör SafeSleeve plånboksfodral till ett mycket konkurrenskraftigt alternativ är de tre skyddslagen. Medan TPU-fodralet erbjuder den välbehövliga skölden för enhetens baksida och sidor, luckan till skärmen, har RFID-blockeraren förberetts för att skydda information om ID.

Det finns tre fickor som låter dig behålla kort. Och det finns en plats där du kan hålla lite pengar. De tre konstruktionsskikten ger denna plånbok den välbehövliga styrkan för att absorbera chock. Äkta läder tillför mer värde till fodralet. Slutligen finns det också några färgalternativ.

USP: RFID-blockerare

Kolla in på Amazon

# 9. Vena vCommute

Vena vCommute plånboksfodral har ett trendigt utseende. Det första som skulle märkas i detta fall är den smala designen som har dolda kortplatser för att lagra upp till tre kort.

Dubbelskiktat hölje med polykarbonat och TPU-material är bra för att motstå stötar från droppar. Eftersom du är extremt lätt kommer du att känna dig bekväm att bära den i handen. Med det magnetiska låsstället kan du titta på dina favoritvideor i önskad vinkel. Du har tre färgalternativ för att välja rätt färg för din smartphone.

vCommute plånboksfodral är gjord för minimalistiska. När det gäller design och hållbarhet är det över genomsnittet.

USP: Miljöskyddande droppskydd

Kolla in på Amazon

# 10. TUCCH

Den märkbara handgjorda designen ökar kvaliteten på TUCCH plånboksfodral. Den lågprofilerade designen får inte iPhone att se snygg ut men det ger smarttelefonen en professionell kostym.

Du har tre kortplatser och en pengarmuff för att spara pengar. Med den magnetiska klaffen kan du enkelt stänga och öppna höljet. Plånboksfodralet har tre färgvarianter som svart, brunt och rött.

USP: Premium PU läderfodral

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Loggar ut

Eftersom det finns så många högkvalitativa plånboksfodral är det aldrig lätt att välja en. Du kan dock välja rätt matchning baserat på specifika parametrar som din budget, preferens och komfort. Så, vilket av dessa fall väljer du för din iPhone 7 Plus?

Du vill också bläddra igenom:

 • iPhone 7 Plus plånboksfodral Roundup
 • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
 • Bästa smala fodral till iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found