Blogg

Bästa iPhone X Kickstand-fodral 2021

Sparkställsfall har alltid varit en av mina bästa satsningar för att få bättre handsfree-upplevelse. Det finns tre huvudkvaliteter som jag föredrar att se i ett självstående fodral: hållbar uppbyggd, imponerande design och möjligheten att anpassas perfekt för att ge optimal betraktningsvinkel. Baserat på dessa tre bästa parametrar har jag valt de 10 bästa fodral för iPhone X kickstand.

 1. JETech
 2. Spigen Tough Armor
 3. i-Blason
 4. FYY
 5. Teelevo
 6. ESR
 7. LeYi
 8. Sten
 9. USAcases
 10. Vivafree

1. JETech

JETech är designad för att vara en praktisk kostym för iPhone X. Den är utrustad med högkvalitativt TPU-material. den är extremt mjuk och flexibel. Luftkuddteknik hjälper till att absorbera stötar.

Tack vare den släta ytan har du extra grepp. Den har kickstand i metall som inte bara förbättrar dess utseende utan också ökar din videotid. Snygga utskärningar i kombination med känsliga knappar gör ditt liv enklare när du använder telefonen.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

2. Spigen Tough Armor

Det här tunga fodralet från Spigen Tough Armor är tillräckligt kraftfullt för att försvara din smartphone från all brutal påverkan. Det robusta höljet med två lager erbjuder skydd av militär kvalitet. Vad som ytterligare förstärker dess konstruktion är luftkuddtekniken.

Med Apple-logotyputskärningen kan varumärket lysa igenom. Taktila knappar och exakta utskärningar gör att du kan komma åt alla funktioner på din enhet utan krångel. Dessutom kommer Tough Armor i fyra snygga färger: gunmetal, rodnadguld, satinsilver och matt svart.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

3. i-Blason Transformer

i-Blason Transformer är designad för människor som vill ge sin smartphone fullständig skydd mot chock. Med kroppens muskulära dubbelskikt är detta tunga fodral fullt kapabelt att motverka stötar. Den mjuka innerhylsan ökar styrkan i höljet och håller bort nötningen.

Det löstagbara bältehöljet gör att du enkelt kan bära din enhet med den säkra låsmekanismen. Det gör också rollen att stå beundransvärt för din smidiga handsfree-upplevelse. Eftersom knapparna är släta får du bättre feedback när du trycker på dem.

Det är inte allt; du kan välja en transformator i tre färgvarianter: svart, blått och rodnadguld.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. FYY

Med en snygg och kompakt design är FYY ett imponerande fodral. Den har den tvådelade designen med hård PC och mjuk TPU. Den klara stötfångaren förstärker sitt utseende.

Robust ryggskal med 3H-hårdhet som kan hålla bort repor. Det inbyggda stativet gör ett utmärkt jobb med att ge en bättre betraktningsvinkel så att du får en mer härlig filmtid. Förbi funktionerna kommer detta slitstarka fodral i två färger: svart och rosaguld.

USP: 3H reptålig

Kolla in på Amazon

5. Teelevo

Letar du efter ett minimalistiskt plånboksfodral? Teelevo har kvaliteten för att klara av din uppgift med god effekt. Detta fodral i två lager har den stötdämpande designen för att ge det skydd som behövs mot stötar. Den har en plats på baksidan för förvaring av ett kort.

Inbyggt kickstand stöder upp enheten för att ge utmärkt synvinkel. Bortsett från det har du fyra färger att välja mellan svart, gunmetal, mintgrön och rosaguld.

USP: Korthållare

Kolla in på Amazon

6. ESR

ESR har fått utseendet att göra ett stämningsfullt uttalande. Väskan har en tunn design utan att kompromissa med skyddet. Robust konstruktion har förstärkts av kombinationen av robust PC och mjuk TPU.

Flexibel stötfångare och inbunden gör att kåpan enkelt kan stöta på stötar. Med kickstand är lätt tillgänglig kommer din mediatid aldrig att gå under vädret. Med trådlöst laddningsstöd kan du slå på din smartphone utan att behöva ta bort fodralet. Ännu bättre, du kan välja ESR i tre moderna färger: svart, silver och rosaguld.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

7. LeYi

Här är ett tungt fodral som har en roterbar metallstativ för enkelhets skull. Det är mycket användbart för att titta på videor och filmer handsfree med önskad komfort och stabilitet. Dessutom finns det ett inbyggt magnetiskt metallplåt för stabil adsorption.

Du kan vara säker på att den kommer att skydda din enhet tack vare den unika TPU-kanten i kombination med den inbyggda datorn för att skydda din telefon från fall, repor och stötar. Luftdämpningstekniken förstärker hörnen ytterligare samtidigt som den bibehåller en smal design.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

8. Rock

Vackert, elegant och elegant utseende är den exakta förklaringen av detta kickstandsfall från Rock. Det yttre skalet är tillverkat med starkt PC-material, vilket ger perfekt skydd till din iPhone X. Upphöjda kanter runt skärmen och kameran skyddar dem från repor när du lägger dem på bordet.

Precis klippt fodral ger fullständig och obehindrad tillgång till alla enhetens portar och funktioner. Slutligen finns det också ett par färgval - grå och guld.

USP: Elegant och elegant design

Kolla in på Amazon

9. USA-fall

Du bör gå till Bovon om du inte vill ge någon chans att påverka din smartphone. Detta kraftiga fodral är tillverkat av hård PC och mjukt silikonmaterial. Slät interiör förhindrar repor medan det robusta utsidan sprider chock.

Den 180 ° roterbara hölsterbältesklämman har en säker låsmekanism. Det fungerar också som ett bra kickstand för att få liv till dina videor. Bortsett från det kommer den med livstidsgaranti.

USP: Kolfibermaterial

Kolla in på Amazon

10. Vivafree

Vivafree är ett transparent fodral tillsammans med en kickstand. När vi talar om kickstand kan det rotera 360 grader. Med den här funktionen kan du ställa in din iPhone i den position du vill. Oavsett om du ringer ett FaceTime-samtal eller tittar på en film på Netflix får du alltid den perfekta vinkeln du väljer.

Det starka PC-materialet och mjuka TPU på stötfångaren skyddar effektivt din iPhone X från vanliga fall eller stötar. Slutligen finns det också ett par färgval.

USP: 360-graders roterande kickstand

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Vilken av dem kommer att para ihop med din smartphone? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt val.

Missa inte dessa inlägg också:

 • Bästa iPhone X Clear-fodral
 • iPhone X Bumper Fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • Bästa iPhone X Slim-fodral