Blogg

Bästa FaceTime-alternativa appar 2021

FaceTime har alltid varit min favoritapp för videosamtal för iDevices. Appen verkar dock ha tappat sin charm främst på grund av bristen på nya funktioner. Medan många av dess långvariga rivaler som Skype och Viber har flera mycket imponerande funktioner, har Apples app-videosamtal-app knappast sett några betydande förbättringar på senare tid. Om du också är besviken över det, kolla in vårt sortiment av de bästa FaceTime-alternativen för iPhone och iPad.

1. WhatsApp

Världens mest älskade meddelandeapp WhatsApp är oöverträffad när det gäller att tillhandahålla bästa videosamtalupplevelse. Du kan chatta med dina vänner och familj med WhatsApp Calling för att hålla kontakten med dem även om de bor i ett annat land. Du behöver inte betala extra avgifter för att skicka meddelanden internationellt.

Med appen kan du ställa in tillfällig status som upphör automatiskt efter 24 timmar. Du kan också radera de skickade meddelandena och uppdatera meddelanden med hjälp av levande GIF-filer. Ännu bättre stöder WhatsApp ett antal internationella språk som arabiska, bengalska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, hindi och mer så att du kan kommunicera utan några hinder.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Skype

Skype har alltid varit det bästa i branschen när det gäller röst- och videosamtal. För mig är det den finaste videosamtal-appen för grupper. Du kan enkelt lägga till dina vänner och börja chatta. Med appen kan du ringa gratis video- och röstsamtal så att du håller kontakten med dina nära och kära. Det erbjuder låga samtalspriser till mobiler och fasta telefoner över hela världen med Skype.

Utöver att ringa kan du skicka foton, videor, röstmeddelanden, uttryckssymboler, emojis. Det låter dig också svara på alla meddelanden från dina kontakter med reaktioner. Dessutom låter Skype dig skicka höjdpunkter från din dag. Använd roliga uttryckssymboler eller skicka ett privat meddelande om höjdpunkterna, som förblir synliga i 7 dagar för dina följare.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Google Duo

Om jag skulle välja en app som kan utmana överlägsenheten hos Facebook Messenger och Skype, skulle jag välja Google Duo. Den främsta anledningen till varför jag betygsätter den här videosamtal-appen från sökjätten så högt är förstklassig videokvalitet.

Dess användargränssnitt är ganska snyggt och funktionerna är lätta att använda. Den enda funktionen, som jag gillat mycket i den här appen, är "Knock Knock". Det låter en annan person som du ringer se din livevideo när telefonen ringer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. ZOOM molnmöten

Mycket få videokonferensappar är lika funktionsrika som ZOOM - över plattformar. Så om du vill ha en FaceTime-ersättare för att låta dig hålla kontakten med dina kollegor eller samarbeta med dem, bör du ge det en chans.

Det som gör det så praktiskt är möjligheten att bjuda in upp till 100 personer till videokonferenser. Perfekt för tider när du vill hålla en lång diskussion med alla dina kompisar. Dessutom tillåter det skärmdelning också så att du kan vägleda dina kollegor.

En annan funktion som är värt att notera är Siri genvägar som låter dig anpassa röstkommandon för att enkelt starta eller delta i ett möte. Med tanke på dessa anmärkningsvärda funktioner skulle du vara svårt att hitta ett bättre alternativ till det.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Hangouts

Sluta tortera fingrarna genom att skriva långa meddelanden när du har Hangouts. Hangouts är fulladdat med funktioner i statusuppdateringar, foton, kartor, emoji-klistermärken och animerade GIF-filer att uttrycka. En gruppchattlista som går upp till 100 vänner för att hålla dina kära borta med dina professionella kontakter.

Varje konversation kan förvandlas till ett gratis gruppvideosamtal med upp till tio vänner. Med Maps-integrationen kan du också dela din nuvarande plats med alla konversationer. Håll kontakten med dina vänner och familj över hela världen gratis!

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Messenger

För mig är Facebook Messenger den överlägset bästa meddelandeprogrammet på alla plattformar. Vad som sätter det framför sina motsvarigheter är tillgången på en mängd funktioner. Förutom att låta dig göra ljud, videosamtal, låter appen dig också skicka pengar, använda Apple Music chatbot för att direkt få tillgång till och spela upp låten medan du chattar med dina vänner.

Dessutom kan du skicka omedelbar video och även spela snabbspel. Gruppchattar är roliga och enkla att använda eftersom du kan skicka meddelanden till hela gruppen på en gång. Få ut det mesta av massor av olika emojis för att uttrycka dina känslor precis som du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. imo

När det gäller popularitet kan imo inte matcha med WhatsApp, Facebook Messenger eller till och med Viber. Men om du pratar om funktionalitet och nödvändiga funktioner som är kända för att vara de oumbärliga ingredienserna för kommunikation, är imo utformad för att klara uppgiften på alla fronter.

När jag pratar om dess videosamtal har jag tyckte att den är ganska anständig. Videokvaliteten är bedårande, och det är också det lättanvända gränssnittet. Dessutom låter det dig skicka meddelanden, foton och videor för att du ska ha en rolig konversation.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. WeChat

WeChat är det jag föredrar när jag vill chatta med mina vänner och familj gratis! Du kan ringa kostnadsfria kostnadsfria samtal till var som helst i världen utan att kompromissa med hög videokvalitet. Med över 500 personer för att chatta, dela video, foton och bilder i en grupp kan du alltid hitta tillräckligt för sociala fjärilar - ett stort antal alternativ för roliga, animerade klistermärken för att uttrycka dina känslor medan du chattar.

Du kan hitta nya vänner med "Friend Radar", "People Near" i appen. Stöds av 20 olika språk och kan översätta meddelanden till vilket språk som helst. Så låt oss börja chatta på WeChat.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Viber Messenger

Med över 900 miljoner användare är Viber en av de mest populära meddelandeprogrammen. Förpackad med alla funktioner inklusive video- och ljudsamtal så att du kan kommunicera med önskad frihet. Jag har alltid haft videosamtal med den här appen tack vare HD-ljudkvaliteten.

Du kan också fånga ögonblicket med 30 sekunders videor och skicka dem till dina vänner. Med appen kan du skapa grupper med upp till 250 deltagare.

Det finns också ett alternativ att dölja chattar och komma åt dem senare med en PIN-kod. Det skyddar alla dina meddelanden och samtal med end-to-end-kryptering för ökad integritet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Signal - Privat Messenger

Om integritet och säkerhet är dina högsta prioriteringar är Signal det bästa FaceTime-alternativet du bör prova. Du kan skicka och ta emot högkvalitativa meddelanden, ringa röst- / videosamtal i HD och aldrig oroa dig för att dina data samlas in eller delas med tredje part.

Signal ökar överlägsen end-to-end-kryptering för ultimat säkerhet och du kan dra nytta av en rad användbara funktioner. Du kan till exempel skicka tidsbestämda meddelanden som försvinner efter det valda intervallet. Den stöder för närvarande gruppvideosamtal med upp till fem personer. För mer om hur man använder Signal App och Signal Messenger Tips och tricks för iPhone.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så, välj appen som är perfekt anpassad efter dina behov och ge ditt videosamtal roligare! Vilken av dessa appar som nämns ovan vann dig? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa WhatsApp-alternativ
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa musikredigering av iPhone- och iPad-appar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found