Blogg

Bästa iPad Pro 10,5-tums ärmar 2021

En högkvalitativ hylsa är alltid efterfrågad tack vare dess förmåga att inte bara ge den nödvändiga skyddet mot fall utan också erbjuda önskad komfort för att bära din enhet. Med ytterligare fickor kan du också bära andra små saker som laddare, smartphone och mer. Med tanke på olika smaker och behov har jag valt ut de bästa iPad Pro 10,5-tumsfodral som är utrustade med utmärkt hantverk.

 1. Tomtoc
 2. ProCase
 3. NXLFH
 4. ProCase
 5. MoKo
 6. Äpple
 7. MoKo
 8. Evecase
 9. Tomtoc
 10. TOOVREN

1. Tomtoc

Tomtoc-hylsan är snyggt utformad för att få ett professionellt utseende. Mini-resväskan har stötdämpande vaddering gjord av mjukt fleecematerial för att säkerställa att den har tillräcklig styrka för att motstå stötar från droppar. Den magnetiska förslutningen säkerställer att din surfplatta sitter kvar säkert.

Hylsan har extra förvaring så att du bekvämt kan bära din smartphone, hörlurar och kontanter. Eftersom den är lätt och tunn, kommer du att känna dig bekväm när du håller den i dina händer. Dessutom är denna högkvalitativa ärm tillgänglig i fyra färger som en svart, grå, ljusgrå och tropisk växt.

USP: Stötdämpande stoppning

Kolla in på Amazon

2. ProCase

ProCase-ärm är den absoluta klassen. Det kan vara ett perfekt val för dem som föredrar estetisk design. Premium-filtens yttre är tillräckligt stark för att ge det nödvändiga skyddet mot din enhet från fall, medan den mjuka flanellinredningen säkerställer att repor förblir från att skada surfplattans skönhet.

Ärmfodralet har en stor ficka på framsidan och ytterligare två slitsar på baksidan så att du enkelt kan bära små saker. Det finns också en pennhållare för att hålla Apple Pencil säkert. Den här officiella resväskan finns i endast två färger svart och grå.

USP: Högkvalitativt filt exteriör och flanell interiör

Kolla in på Amazon

3. NXLFH

Vilka rubriker för NXLFH är den smidiga designen som passar perfekt på din iPad Pro. Integrationen av PU-läderens yttre och mjuka filtinteriör gör den hållbar nog för att erbjuda den väsentliga skyddet mot skrapning och även mindre fall.

På grund av den mjuka texturerade ytan får du bättre grepp. Med pennhållaren ombord kan du förvara din Apple Pencil säkert. Det är inte allt; Du kan välja NXLFH-tablettfodral i åtta bedårande färgvarianter som svart, blått och brunt med mera.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

4. ProCase

Om du är ute efter en ärm med ett raffinerat utseende, skulle ProCase vara värt att överväga. Vad som står bra är det bedårande utförandet. Med ett stoppskikt i neoprenskum har utsidan utformats för att tåla oavsiktliga fall.

Interiören med mjukt tygfoder skyddar din enhet från grunden. Det finns en främre ficka som gör att du säkert kan förvara små saker som laddare, hörlurar etc. Med dragkedjan kan du öppna och stänga portföljen bekvämt.

USP: Foder i mjukt tyg

Kolla in på Amazon

5. MoKo

Jag är verkligen charmad av det polerade utseendet på detta ärmfodral från MoKo. Tillverkad av högkvalitativt PU-läder, detta ärmfodral är väldigt smidigt och har en fin känsla. Den mjuka filtinredningen förstärker sin styrka för att avvärja repor och erbjuder det väsentliga skyddet till din iPad.

Den har interiörplatser där du kan behålla kort, kontanter och andra små saker. Med den magnetiska tätningen kan du enkelt fästa och öppna portföljen. Slutligen kommer MoKo iPad Pro-fodralet i sju attraktiva färgvarianter som svart, brun, grå, lila etc.

USP: Mjukt texturerat PU-läder

Kolla in på Amazon

6. Apple

Om du är villig att gå några extra mil för att få en högkvalitativ ärm, kan den här från Apple vara en förstklassig satsning - från alla aspekter. Med den suave profilen ser den ganska tilltalande ut.

Ärmhöljet är extremt smalt och erbjuder precis den komfort du vill ha din iPad Pro med stil. Det mjuka mikrofiberfodret förbättrar både hållbarheten och hjälper locket att skydda din surfplatta från grunden. Framför allt finns det fyra snygga färger att välja mellan: svart, midnattblått, sadelbrunt och taupe.

USP: Skyddande mikrofiberfoder

Kolla in på Amazon

7. MoKo

Detta är ännu en imponerande ärm från MoKo som har fångat mina ögon. Vad som gör det till ett förnuftigt val är den snygga uppbyggnaden.

Det förstklassiga filt exteriören säkerställer att din enhet kan överleva fall, medan den mjuka flanellinredningen håller skrapan i schack. Den syntetiska kardborreknäppningen gör uppgiften att öppna och stänga ärmen super bekväm. Dessutom har den ett par bakfickor så att du kan lagra saker som hörlurar, kontant säkert.

USP: Flera fickor

Kolla in på Amazon

8. Evecase

Den främsta anledningen till att jag har valt den här snygga ärmen är att den kan träffa rätt ackord med de som tycker mycket om mörka färger. Finns i flera färger med ett fängslande mönster, den här ger din iPad mycket glädje.

Resväskan är väldigt mjuk och har en minimalistisk profil. Med dragkedjan kan du snabbt stänga och öppna portföljen. Ditto, du kan lita på att den ger ett skydd som krävs för din enhet från fall.

USP: Vattentålig

Kolla in på Amazon

9. Tomtoc

Till skillnad från skyddshylsan (som nämns ovan i listan) är denna axelhylsa mer bekväm att bära. Häng bara påsen ner på axeln och rör dig runt utan att behöva oroa dig för din 10,5-tums iPad Pro.

Kontrollera påsens nedre hörn; gummimaterialet skyddar din iPad. Du kan bekvämt glida in och ut på din enhet. Vill du inte använda axelremmen? Du kan använda den inbyggda remmen och bära väskan i dina händer.

USP: Extra axelrem

Kolla in på Amazon

10. TOOVREN

Toovren presenterar en iPad-fodral som är kompatibel med tangentbordet. För skydd har Toovren använt premiumläder PU och mjuk mikrofiber. Missa inte den Apple-pennhållaren som lagrar din penna säkert.

Oavsett om du är på ett kafé, bibliotek eller på affärsresa, är det här fodralet med pennhållare perfekt för din lyxiga surfplatta. Du kan skjuta din iPad Pro i hylsan även om din surfplatta är täckt med ett extremt tunt bakfodral.

USP: Premium läder

Kolla in på Amazon

Vilken är din favoritärm?

Så vilken ärm kommer att ge den grundläggande vården till din iPad Pro? Är det den som har en polerad design eller den som pryder ett attraktivt mönster? Jag skulle vara väldigt glad att veta namnet på ärmen som har vunnit dig! Låt oss dessutom veta de bästa egenskaperna du aldrig kompromissar när du köper något snyggt fodral till din surfplatta.

När vi pratar om 10,5-tums iPad Pro, skulle du också vilja kolla in dessa tillbehörslistor:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found