Blogg

Bästa 10,5-tums iPad Air-fodral 2021

Efter en lång väntan har Apple äntligen lanserat tredje generationens iPad Air. Även om surfplattan inte har massiva uppgraderingar gör stödet för första generationens Apple Pencil och A12 Bionic Chips kraft det till ett rättvist perspektiv för folk som letar efter en budgetvänlig iPad. Om du har köpt den här nya surfplattan, vill du utforska några av de bästa fallen för 10,5-tums iPad Air för att ge den önskade vård och skydd för den. I denna sammanfattning har jag tittat på olika omslag utformade för att se märkbara ut på iPad Air 2019. Så dyk direkt in tillsammans med mig för att kolla in vilket av följande omslag som ser mer elegant ut för din surfplatta!

1. Apple Smart Keyboard

Vad sägs om att gå till utan tvekan det bästa tangentbordet? Om du vill använda din surfplatta som en användbar bärbar dator kan Apple Smart Keyboard vara ett utmärkt val.

Den levereras med ett tangentbord i full storlek för att göra det enkelt att skriva. Tack vare Smart Connector ansluter detta fodral perfekt till iPad. Eftersom den har en tunn design kommer din iPad Air att fortsätta se elegant ut. När det gäller skydd bör Smart Keyboard kunna motstå låg påverkan.

USP: Tangentbord i full storlek

Kolla in på Apple

2. Fintie

Om Apple Smart Keyboard ($ 159) verkar vara lite högt för din budget, försök Fintie som kommer till en mer överkomlig prispunkt ($ 29,99.)

Detta fodral är tillverkat av PU-läder och har ett slagtåligt polykarbonatskal. Den gummerade interiören fungerar som ett pålitligt skydd mot slitage och håller också tabletten stadig.

Prata om tangentbordet; den är avtagbar så att du har flexibiliteten att ta bort den när den inte behövs. Nycklarna är inte styva, så din typning bör vara bekväm. Nämnde jag, Fintie erbjuder detta omslag i en mängd olika färger med attraktiva mönster.

USP: Avtagbart tangentbord

Kolla in på Amazon

3. MoKo

När det gäller att tillhandahålla tillförlitligt skydd mot alla möjliga skador har MoKos tunga väska styrkan att leverera varorna.

Fodralet har ett mycket skyddande yttre skal som stöds av robust polykarbonat och mjuk TPU. Dessutom har den också ett inbyggt skärmskydd som ger en extra skydd för pekskärmen.

Om du gillar att använda din iPad Air handsfree skulle du verkligen älska det praktiska stödet som låter dig ställa upp din enhet i flera betraktningsvinklar.

USP: Robust konstruktion med ett inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

4. Ztotop

Ztotops folio-fodral ser bra ut för din verkställande smak. Omslaget är tillverkat av äkta läder och visar högsta kvalitetshantverk.

Vad som fångar uppmärksamheten i detta omslag är dock den 360 graders roterbara designen. Därför får du både önskat landskap och stående betraktningsvinklar.

Den har en styluslinga och erbjuder också en plats för alla dina kreditkort och viktiga sedlar. Dessutom kommer Ztotop folioskydd i läder i nio färgvarianter.

USP: 360-graders roterbar design

Kolla in på Amazon

5. MoKo

Många gånger vill vi använda vår iPad med en hand, men det enda som verkar hindra oss från att göra det är enhetens stora storlek. Med MoKos foliofodral är det inte längre obekvämt att hålla din iPad Air med ena handen eftersom den kommer med ett elastiskt band.

Detta fodral har hårdplast på baksidan och har vadderat framskydd tillsammans med en mjuk mikrofiberinredning. Du kan dra nytta av den super praktiska stativfunktionaliteten till flera betraktningsvinklar för att öka både mediebevakning eller skrivupplevelse.

Det är inte allt, MoKo erbjuder en pålitlig livstidsgaranti i detta fall.

USP: Inbyggd handrem

Kolla in på Amazon

6. Apple Smart Cover

Apples smarta omslag har en snygg design och sveper runt iPad perfekt. Trots att den har en smal formfaktor, bör locket kunna erbjuda surfplattan grundläggande skydd.

Den kan vikas i flera positioner för att erbjuda förbättrade betraktningsvinklar både för att skriva och se media. Eftersom Smart Cover stöder automatisk viloläge / vaknarfunktion vaknar enheten automatiskt när du öppnar fodralet och den går i viloläge när du stänger locket.

Dessutom spelar den släta ytan också en roll när det gäller att ge bättre grepp.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

7. ESR Urban Premium Folio-fodral

Sporting en stilig profil, detta foliofall från ESR verkar vara ett ganska bra val. Det är snyggt utformat och har ett hållbart hölje tack vare närvaron av polykarbonat. Därför kan din iPad Air tåla mindre stötar.

Dessutom har locket också en mjuk mikrofiberinredning för att förhindra att repor skadar surfplattan. Med halkspåren ger detta folioskydd flera betraktningsvinklar för att säkerställa att du skriver och FaceTime är bekvämt. Slutligen har den också en användbar plats där din Apple Pencil kommer att njuta av komfort när den inte används.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

8. Infiland

Om det är dags att gå efter en elegant kostym kan Infilands erbjudanden passa in i behoven riktigt bra. Omslaget har en tunn och sofistikerad design som säkerställer att din surfplatta kan hålla sin snygga profil intakt.

Tack vare den mjuka finishen ger utsidan önskad gripkänsla. Därför kommer dina händer att tycka att det är lite bekvämt att hålla ipad. När det gäller skydd tror jag att det borde kunna motstå mindre fall. Dessutom har den en praktisk Apple Pencil-hållare och finns i några riktigt attraktiva mönster.

USP: Elegant design

Kolla in på Amazon

9. ESR Yippee

Dags att låta iPad Air visa upp sin design. ESR Yippee har en ganska kompakt design och passar perfekt till surfplattan. Tack vare den transparenta bakpanelen låter Yippee enheten fånga uppmärksamhet utan problem.

När det gäller skydd har den styva ryggen förmågan att bekämpa låg volympåverkan. Dessutom kan den också försvara tabletten mot sladdar.

Dessutom gör de inbyggda magneterna att frontluckan stöder automatisk sömn / vakna funktionalitet. Slutligen kommer Yippee i tre färger: silvergrå, svart och marinblå.

USP: Ganska kompakt design

Kolla in på Amazon

10. Infiland Classy Folio-fodral

Om du föredrar att gå med vintage och raffinerad design, kan detta erbjudande från Infiland leva upp till dina förväntningar. Kåpan är gjord av mjukt syntetiskt material och har märkbart hantverk.

På grund av det robusta höljet ger det iPad tillräckligt med kudde för att absorbera stötar. Stödet för automatisk sömn / vakning kan spela en viktig roll för att förlänga batteriets livslängd.

När du inte använder din Apple Pencil kan du lägga den i den inbyggda hållaren för att vila säkert. Utöver allt kan du välja Infiland folioomslag i flera färgvarianter som grå, svart, marinblå och mer.

USP: Vintage-profil med märkbart hantverk

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Så det här är några av mina favoritfodral för den nyligen lanserade iPad Air.

Håll ögonen öppna för mer.

Vilket av ovanstående fall har verkat vara mer lovande för din surfplatta? Glöm inte att skjuta din feedback och vilken typ av omslag du föredrar mest. Se till att du bokmärker den här sammanställningen eftersom jag kommer att lägga till mer värdiga omslag när de är tillgängliga.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa 10,5-tums iPad Pro Folio-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
  • iPad Pro-fodral för 10,5 tum
  • Bästa 10,5 tums iPad Air Sleeves
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-stativ
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found