Blogg

Luna Display - Använd iPad som skärm för Mac Mini, MacBook Pro, Air eller iMac

Det verkar som om Apple marknadsför sin iPad Pro som en dator och uppmuntrar unga användare att bli mer mobila med iPad. Och jag fick veta om en cool ny produkt som kan göra en iPad till en Mac mini-skärm. Det är Luna Display , en dongel som hjälper dig att förvandla din iPad till en trådlös skärm för Mac mini. Denna lilla produkt skapar en ny arbetsyta som kan skryta med det bästa från Mac och iPad. Det bästa är att det fungerar på alla större iPads utom den första generationen.

Hur man använder iPad som Mac Mini-skärm eller sekundär skärm för alla Mac-enheter med Luna Display

Din iPad blir en trådlös skärm för Mac mini, som är ett stationärt nav. Processorkraften för Mac mini och kant-till-kant-retina-skärm på iPad är till hands.

Innan vi gräver in i metoden måste du sätta några saker på plats:

  • Din Mac mini (eller någon MacBook Pro / Air, iMac som har USB Type C-port.)
  • Alla iPad (utom första generationens iPad.)
  • Luna Display
  • Tillbehör: Ett Bluetooth-tangentbordsväska, mus och Apple Pencil (andra generationen)
  • Starkt Wi-Fi-nätverk

Steg 1.  Du måste ladda ner Luna för Mac-appen på din Mac mini; för detta ändamål, håll din befintliga externa bildskärm ansluten till Mac mini.

Steg 2.  Starta sedan Systeminställningar på din Mac mini.

Steg 3.  Klicka nu på "Användare och grupper" och välj önskat konto för automatisk inloggning.

Steg 4.  Anslut din iPad till samma Wi-Fi-nätverk som din Mac mini.

Obs! Om Wi-fi inte är tillgängligt kan du ansluta dina två enheter med en USB-kabel.

Steg 5.  Då måste du ladda ner Luna Display-appen på din iPad.

Steg 6.  När båda apparna är installerade på båda enheterna öppnar du Luna Display-appen och följer instruktionerna på skärmen.

Du kommer att bli ombedd att sätta in Luna-enheten i Mac mini.

Steg 7.  Det är dags att koppla bort den externa skärmen från din Mac mini.

Observera att om du använder FileVault behöver du fortfarande en extern skärm för att låsa upp din enhet när du startar om.

Varsågod!

Video:  Mac Mini-inställning för iPad-pekskärm

Nu kan du använda din iPad som en Mac mini-skärm.

Eftersom Mac mini levereras utan skärm hittar Luna Display en lämplig användning för Mac mini-användare. Man bör inte begränsa användningen av Luna Display till Mac mini eftersom användare alltid kan använda den här dongeln med MacBook Air, MacBook Pro eller en iMac.

Användare som ville uppleva överlägsen grafik på iPad kan nu använda program som Photoshop och Final Cut Pro på iPad.

När du vill gå tillbaka till iOS på din iPad, svep bara upp som du brukade ta med startskärmen på din iPad. Att komma tillbaka till macOS är lika enkelt; tryck bara på Luna Display-appen för att gå tillbaka till macOS.

Är det en bra affär?

Bara om du har båda enheterna hemma eller på kontoret. Du bör inte köpa en dyr iPad bara för att använda den som din Mac mini-skärm.

Luna Display: Ett uppriktigt försök att omarbeta Apples ekosystem

Apple skapar konkurrens mellan sina egna enheter; min artikel (länkad ovan) antyder just nu. Under de senaste tre åren har Apple gjort enorma ansträngningar för att förbättra sin iPad 12.9 ″ eftersom företaget visste att storskärmstabletten nästan har ersatt bärbara datorer, även om den inte har ersatt datorer ännu.

Tillverkare av Luna Display har inte misslyckats med att känna till denna praxis för Apple, eftersom de noterar, " Alla som har ett nära öga på Apple kommer att märka att det finns ett gemensamt tema för varje hårdvarutillkännagivande: Apple försöker alltid överträffa sig genom att skapa kraftfullare fristående produkter , som om varje produkt långsamt kryper upp på gränserna för en annan produkt. ”

iPhones är så stora nu att de praktiskt taget är mini-iPads och iPads marknadsförs som  "som en dator, till skillnad från vilken dator som helst." Men verkligheten är att även om iPad fortsätter att bli kraftfullare har den inte ersatt datorn ännu, och människor sträcker sig fortfarande efter sina Macbooks för att få verkligt arbete gjort.

Summering…

Medan Apple inte kunde (eller de inte vill) kombinera iPad och Mac mini har Luna Display lyckats med detta. Användare kommer säkert att välkomna den här produkten för att göra livet mer bekvämt och mobilt.

Relaterade inlägg:

  • Bästa stående skrivbord för MacBook Pro, Air, iMac och stationära datorer
  • Några av de bästa bildskärmarna för Mac Mini 2018
  • Bästa iMac Pro-stativ: Håll ditt skrivbord organiserat och röra fritt
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro-stativ: Designad för att erbjuda optimal synvinkel

Tror du att människor kommer att anta Luna Display för att använda sin iPad som en Mac mini-skärm? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found