Blogg

Hur får man FM-radio på iPhone utan internet

Ge tummen upp för Blacklouds innovativa Soundot AF1-hörlurar för att göra det möjligt att använda FM-radio på iPhone utan internet. Tider när nödsituationer stör hela livet och slänger ut mobildata och Wi-Fi för ett kast, blir FM-radio timmen att behöva hålla sig uppdaterad om katastrofen och vara säker. Dessutom erbjuder den också flexibiliteten att komma ikapp med de lokala evenemangen och lyssna på en mängd olika program från olika stationer.

Tyvärr hade Apple aldrig varit angelägen om att aktivera FM-radio på iPhone. Även om klassiska iPhones till iPhone 6 / 6s hade ett inbyggt FM-radiochip; teknikjätten trädde inte i kraft det. Värre är att det Cupertino-baserade företaget helt har tagit bort chipet från sina senaste iPhones (från och med iPhone 7). Och ingen vet om det någonsin kan komma tillbaka till iOS-enheten.

Flytta bortom besvikelsen; Soundot AF1-hörlurar kan fylla tomrummet med god effekt. Så hur fungerar de? De kommer med den inbyggda FM-mottagaren som gör att de kan fungera ordentligt.

För att komma igång är allt du behöver göra att bara ansluta Soundot AF1-hörlurarna ($ 50,85) till din iPhone via Lightning-porten. Och använd sedan dess medföljande app för att byta station, justera EQ och mer.

Appen stöder både iPhone och iPad som kör iOS 11 eller senare. Dessutom kan du använda den på flera språk som engelska, japanska, förenklad kinesiska och traditionell kinesiska.

Värt ett försök?

Om du gillar att lyssna på radio och vill njuta av den sömlöst på din iOS-enhet skulle det vara värt ett skott. Hörlurarna är ganska släta och bekväma att bära.

In-ear-designen hjälper dem att hålla sig snyggt i örat så att du kan komma ikapp med din musik sömlöst. När det gäller ljudkvalitet kan de klara av efterfrågan ganska bra.

Tillverkaren har bekräftat att USB-C-modellen kommer att lanseras nästa år.

Priset verkar vara lite högt, men med tanke på hela paketet är det fortfarande en hel del.

Video: Blackloud SOUNDOT FM-headset

Pris: $ 79,89

Kolla in på den officiella webbplatsen

Du vill också läsa följande inlägg:

  • Så här inaktiverar du statliga varningar på iPhone
  • Bästa musikappar för iPhone och iPad
  • Musikspel för iPhone och iPad
  • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone Xs, Xs Max och XR

Vill du köpa Soundot AF1? Dela din värdefulla feedback om dessa hörlurar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found