Blogg

Bästa iPad Pro 10,5-tums skärmskydd 2021

Den första försvarslinjen som jag ser till att jag väljer för min iPad även innan jag har en fullständig interaktion med den är ett högkvalitativt skärmskydd. Att veta hur illa även en liten rep kan skada användarupplevelsen, jag ser till att gå efter en pålitlig sköld. Och det här kloka beslutet håller alltid min surfplatta på den säkrare sidan vid oavsiktliga fall! Med tanke på alla måste-ha egenskaper i åtanke har jag valt de bästa 10,5-tums iPad Pro skärmskydd som har varit beredda att stå emot uppgiften beundransvärt.

 1. Anker
 2. TANTEK
 3. Skinomi Tech
 4. iCarez
 5. OMOTON
 6. Halnziye
 7. Ztotop
 8. amFilm
 9. ESR
 10. iLLumiShield

1. Anker

Anker skärmskydd är ett absolut odjur. Konstruerad med det finaste härdade glaset är det enormt starkt och fullt kapabelt att slå ner även fula repor. Den är bara 0,3 mm tjock och levereras med oleofob beläggning för att förhindra fingeravtryck och damm.

Eftersom det är bubbelfritt kommer du inte ha svårt att installera det på enhetens skärm. Högupplöst klarhet ger en härlig tittarupplevelse. Eftersom den är mycket känslig känner den igen varje tryck och tryck.

USP: HD-klarhet

Köp det från Amazon

2. TANTEK

Den här skärmförsvararen från TANTEK är en pålitlig satsning. Och det som ligger framför kurvan är den exakta laserskärningen. Så förvänta dig att detta skärmskydd passar perfekt på skärmen.

Den höga klarheten i kombination med 9H hårdhet gör det till ett komplett paket. Således har du en mycket förbättrad tittarupplevelse. Slutligen erbjuder TANTEK det i ett paket om tre, med en livstidsersättningsgaranti.

USP: Anti-scuffs och fläckar

Köp det från Amazon

3. Skinomi Tech

Skinomi Tech skärmskydd är extremt lätt att installera tack vare de släta kanterna. Det ger helskärmsskydd från grunden. Vad som står på skärmen i härdat glas är 9H-hårdheten.

Att vara så robust att den tål även den vassa repan med en kniv. Kristallklarheten säkerställer att du får en fantastisk tittarupplevelse. Eftersom det håller smuts och fläckar borta kommer du att fortsätta att njuta av en smidig segelupplevelse.

USP: 9H hårdhet

Köp det från Amazon

4. iCarez

Den enda kvalitet som gör iCarez skärmskydd till ett toppval är exceptionell lyhördhet. Det premiumhärdade materialet behåller sin fullfjädrade funktion under lång tid. Med hjälp av reptålig beläggning låter skärmskyddet inte repa skada enhetens skärm.

Den höga transparensen säkerställer att näthinnans display aldrig förlorar sin charm. Exakta utskärningar gör att sensorer och främre kamera fungerar utan störningar. Slutligen kommer den i ett paket med två skyddar med ett enda köp.

USP: Beröringskänslig

Köp det från Amazon

5. OMOTON

OMOTON skärmskydd har högupplöst klarhet. Den är utrustad med industristandard hårdhet och har tillräckligt med styrka för att hålla skrapan borta. Eftersom skyddet är bubbelfritt kan du installera det utan krångel. Dessutom lämnar det inga rester när du tar bort den. En annan viktig egenskap att notera är att den är begåvad med hög känslighet.

USP: Branschstandard hårdhet

Köp det från Amazon

6. Halnziye

Halnziye skärmskydd kommer med rundade kanter som hjälper det inte bara installeras perfekt på skärmen utan också erbjuder kant-till-kant-skydd. Den branschledande hårdheten har förstärkts ytterligare av den oleofoba beläggningen som inte tillåter fingeravtryck, olja eller smuts att skada dess kvalitet.

Det förstklassiga härdat glaset erbjuder fantastisk klarhet. Eftersom dina fingrar är ganska släta har de en fin känsla när de rör vid ytan. Dessutom är skyddet tillräckligt solidt för att behålla sin imponerande funktionalitet länge.

USP: Runda kanter

Köp det från Amazon

7. Ztotop

Ztotop skärmskydd har packats in med alla nödvändiga kvaliteter som ska betraktas som en pålitlig skärm för pekskärmen på din iPad. De lätt böjda kanterna gör det extremt bekvämt att installera skyddet. Eftersom det inte finns någon bubbla alls; du kommer inte möta några svårigheter när du lägger den på skärmen.

Eftersom det inte lämnar några rester bakom när det tas bort, kommer du att kunna avinstallera det utan smärta alls. Den hydrofoba oleofoba beläggningen håller både klarhet och lyhördhet intakt genom att driva bort damm, svett och fingeravtryck. Den levereras med två skydd i lådan.

USP: Anti-fingeravtryck

Köp det från Amazon

8. amFilm

Med 0,33 mm tjocklek och robust hårdhet har amFilm grundats för att vara en obefläckad försvarare av din iPad Pro pekskärm. Den har exakta utskärningar för frontkamera och sensorer. Skyddet har böjda kanter som ger det möjlighet att erbjuda skärmen fullständig skydd. När det gäller öppenhet och lyhördhet är det precis där uppe med det bästa. Skärmskyddet tillåter inte att damm, smuts eller olja byggs upp.

USP: Anti-rep

Köp det från Amazon

9. ESR

ESR skärmskydd är tillverkat för att vara reptåligt. Därför kan skärmskyddet hjälpa pekskärmen på din enhet att komma ut oskadd även från ett brutalt fall - med framsidan nedåt. Med 0,33 tjocklek har den styrkan att avvärja repor när det verkligen betyder mest.

En annan sak som är värt att nämna är att detta skydd ger maximal klarhet på 99% vilket är ganska anständigt. Dessutom får du en naturlig känsla när du interagerar med skärmen på din enhet.

USP: splittringsmotstånd

Köp det från Amazon

10. iLLumiShield

Drivs av en härdad ballistisk glasskärm, iLLumiShield är precis vad du behöver för att hålla den känsliga pekskärmen skyddad från brutala repor. Skyddet har 9H-hårdheten som till och med kan slå ner dolkens repor.

Både när det gäller att erbjuda naturlig beröringskänsla och transparens, står det upp till märket. Och eftersom det inte finns någon bubbla alls kommer du att kunna lägga den på skärmen med en vind. Det behöver inte sägas att det är tillräckligt bra för att förhindra att smuts eller svett förstör din smidiga upplevelse.

USP: Naturlig beröringskänsla

Köp det från Amazon

Det är allt!

Plocka upp rätt sköld

Vilken av dessa skärmskydd har gjort det till din iPad Pro? Låt mig veta dess namn och kvaliteten som du gillade i den.

Och ja, om jag saknade att inkludera något kvalitetsskärmskydd, informera mig om det. En viktig sak, jag kommer att fortsätta uppdatera den här elitlistan så att du enkelt hittar den mest robusta skölden för din surfplatta.

Ditto, du skulle också vilja prova på dessa listor:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found