Blogg

Microsoft Pix Camera App för iPhone / iPad

När det gäller att ta fantastiska bilder finns det alltid gott om utrymme för förbättringar. Precis när jag trodde att min iPhone 6s har den avundsvärda kameran eftersom ingen annan smartphone kan slå den, kom Microsoft Pix-kameraappen från ingenstans.

Med överlägsna funktioner som smarta inställningar, ansiktsigenkänning, ger iPhone-kameraprogrammet mycket bättre resultat än den inbyggda kameraprogrammet. Och du måste försöka för att tro den verkliga effekten.

Inledningsvis trodde jag att Pix bara är en annan vanlig kameraapp. Men när jag testat det var jag glad över att se dess definierande kvalitet. Låt oss gå över för att kolla varför Pix har framstått som ett säkert skott för iPhone!

Microsoft Pix Camera App för iPhone och iPad

Fantastiskt ansiktsigenkänning

Ansiktsigenkänning är en av de bästa egenskaperna hos Pix. Snart upptäcker det ett ansikte i bilden, det optimerar automatiskt inställningarna så att du ser på ditt absolut bästa. Därför behöver du inte spendera tid på att se bättre ut.

Bedövning Moment Capture

Den avancerade kameran är utrustad för att fånga bildserier när du trycker på avtryckaren tillsammans med ramar före och efter ditt tryck. Således knäpps varje ögonblick så härligt som du vill.

Fantastiska inställningar

Smarta inställningar har gjorts för att automatiskt kontrollera scen och belysning mellan varje slutare. Därefter uppdateras inställningarna mellan varje bild. Som ett resultat kan du ta fantastiska bilder utan ansträngning.

Spektakulära bilder

Kameraappen väljer automatiskt upp till 3 av de bästa bilderna från burst och tar bort resten. Därför förhindrar det att din iPhone blir trasslad med oattraktiva bilder. Dessutom sparar det också din tid.

The Awesome Hyperlapse

För att låta dig njuta av mycket mjukare videor stabiliseras Hyperlapse automatiskt videor. Videor kan fördröjas och sparas i olika hastigheter beroende på din smak.

Fantastisk bildkvalitet

Med användning av kasserade burst-ramar förbättrar det varje bild enormt. Genom att förbättra exponeringen och färgen och minska buller och oskärpa ser det till att dina minnesvärda bilder ser out of the box.

Mycket bättre Live Image

När kameran känner av rörelsen i ditt skott, skapar den automatiskt en kort, slingrande video genom att hämma ramarna från burst till en fantastisk Live-bild. Om vi ​​talar sanningen har Live Photos från iPhones kamera inte ett så bra resultat. Jag är säker på att du skulle älska att fånga många levande bilder med Pix.

Autosynk

Du kan automatiskt synkronisera alla dina foton till dina kamerarullar. Dela dina oförglömliga bilder med dina vänner och nära och kära för att få fler gillanden och uppskattningar.

Pris och tillgänglighet

Du kan ladda ner Microsoft Pix gratis från App Store. IPhone-kameraprogrammet kräver iOS 9.0 eller senare och är kompatibel med iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad Air eller senare, iPad mini 2 eller senare, iPad Pro och iPod touch ( 6: e generationen).

Fantastiskt alternativ

Microsoft Pix har skapats intelligent för att låta dig ta fascinerande bilder. Med ultra-avancerade funktioner är det mycket bättre än iPhone-appens kameraapp. Om du vill ha ett fantastiskt alternativ till din inbyggda kamera, skulle jag rekommendera dig att ge den en chans.

Pris: Gratis

Ladda ner Microsoft Pix

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found