Blogg

Bästa iPad Air 3 skärmskydd från 2021

Redan innan du tar en närmare titt på allt som den nya iPad Air 2019 kommer med, bör du erbjuda den i första försvarslinjen. Och när jag säger det första försvaret, menar jag ett förstklassigt skärmskydd utan kompromisser alls. Ett tåligt skärmskydd skyddar inte bara hela skärmen från slumpmässiga stötar utan avvärjer också fula sladdar. Således fortsätter pekskärmen att se orörd och mycket lyhörd länge. För att inte tala om det spelar en viktig roll för att förbättra användarupplevelsen för en enhet. Ändå att få en till din iPad? Varför inte titta snabbt på följande sortiment av de bästa skärmskyddet för 10,5-tums iPad Air och plocka ut den mest hållbara försvararen. Låt mig gå igenom dig!

1. amFilm

När det gäller skärmskydd av hög kvalitet är “amFilm” ett välkänt namn. Anledningen till att jag tycker att den här tillverkaren är så tillförlitlig är att jag har använt sina erbjudanden på många av mina enheter. Och de har alltid levt upp till min fakturering.

Detta skärmskydd i härdat glas är mycket skyddande och kan skydda pekskärmen från alla möjliga skador som stötar och stötar. Eftersom det är extremt känsligt ser det till att din användning förblir smidig. Dessutom erbjuder amFilm den i dubbla förpackningar.

USP: Mycket känslig beröring

Kolla in på Amazon

2. iCarez

“ICarez” har också varit en av mina favoritbildskärmstillverkare. Skärmskyddet har maximal reptålighet främst på grund av 9H-hårdheten.

En annan kvalitet som sätter den framför många av sina konkurrenter är den släta böjda (2.5D) designen. Som ett resultat rullas den perfekt ut på den stora skärmen. Dessutom gör TrueTouch-känsligheten och högupplöst klarhet det till ett komplett paket.

USP: TrueTouch-känslighet

Kolla in på Amazon

3. Fintie

Finties skärmförsvarares höjdpunkt är ju mer hållbarhet tack vare den något tjockare (0,33 mm) designen. Dessutom stöds det också av solid hårdhet för att uthärda chock.

Fintie säger att dess skärmskydd ger 99,99% transparens. Om det verkligen översätts till prestanda får du en mycket förbättrad tittarupplevelse. Ännu bättre, det har ett extra lager för att förhindra att fett och damm byggs upp på skärmen.

USP: 99,99% öppenhet

Kolla in på Amazon

4. ESR

Med bara 0,3 mm tjocklek är ESR-skärmskyddet ganska tunt. Skärmförsvararen har dock 9H-hårdheten för att undanröja utmaningarna med repor och stötar.

Dessutom hävdar den att den ger 99% tydlighet för att förbättra din visning. Förmågan att motstå fingeravtryck och svett spelar en viktig roll för att hålla lyhördheten intakt länge. Slutligen kommer ESR skärmskydd i härdat glas med en solid livstidsgaranti.

USP: Gratis installationsram

Kolla in på Amazon

5. OMOTON

OMOTON skärmskydd har fått mer lyhördhet och fungerar smidigt med Apple Pencil. Eftersom det är helt bubbelfritt installeras det enkelt.

Tack vare den speciella hydrofoba och oleofoba beläggningen tillåter skärmskyddet inte svett, fläckar eller fingeravtryck att skada känsligheten eller klarheten. Skärmen är tillverkad av härdat glas av hög kvalitet och har industristandardhårdhet. Således är det mer än kapabelt att bekämpa även skarpa repor.

USP: Speciell hydrofob och oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

6. Ainope

Vad som gör Ainope skärmskydd till ett bra alternativ är anti-fingeravtrycksbeläggningen. Således kommer det att kunna inte bara förhindra fingeravtrycken från att förstöra lyhördheten utan också se till att hålla klarheten intakt.

Företaget hävdar att det härdade glaset är upp till 6X starkare. Så jag kan förvänta mig att skärmskyddet ska leva upp till uppgiften när det gäller att försvara pekskärmen mot scuffs.

USP: 6X starkare härdat glas

Kolla in på Amazon

7. JETech

JETech är helt ripskyddande och är fullt utrustad för att skydda pekskärmen på din enhet. Med en tjocklek på 0,33 mm är den lite tunnare. Industriens standardhårdhet gör det dock möjligt att motstå stötar obefläckat.

Förmågan att tillhandahålla högupplöst klarhet sätter den i nivå med de allra bästa på marknaden. Dessutom låter den oleofoba beläggningen inte olja, smuts och andra liknande saker förstöra skärmens känslighet.

USP: Högupplöst klarhet

Kolla in på Amazon

Varsågod! Så det här är de mest pålitliga försvararna som kan hålla pekskärmen på din iPad helt skyddad

Läs mer: Bästa iPad Air Screen Protectors

Ditt val?

Eftersom pekskärmen är känsliga saker, är det alltid bättre att använda en solid skärmskydd för att avvärja oavsiktlig skada. Så du bör aldrig misslyckas med att erbjuda det extra vård.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa 10,5-tums iPad Air-fodral
  • 10,5-tums iPad Air-tangentbordsväskor
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Läderfodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found