Blogg

Bästa fotografitillbehör för iPhone 6-serien 2021

Med förbättrade kamerafunktioner har iPhone 6s och iPhone 6s Plus fått enorm popularitet över sina föregångare. Detta har väckt en större efterfrågan på kameratillbehör från tillverkare av iPhone-tillbehör. iPhone-användare vill inte missa något fotogent ögonblick i sitt liv, och därför fortsätter de med att klicka-spree då och då. Men vissa stunder kräver att användarna använder tillbehör så att de kan fånga fotot i bättre perspektiv, ljus och position.

Fjärrkontroller för kameran

Fjärrkontroller gör det enkelt att fånga fascinerande ögonblick till stor del på grund av den enorma komfort de ger i spelet. När det finns en `önskan att knäppa alla stillbilder i ditt liv, bör du ha en fantastisk kamerafjärrkontroll för din iPhone.

1. Xenvo

"Xenvo" är en av de mest anmärkningsvärda fjärrkontrollerna för Bluetooth-kameror för iPhone. Det ser ganska kompakt ut och fungerar effektivt för att låta dig ta bilder på distans. Så du kommer att kunna ta snygga foton utan kameraskakningar.

Den levereras med en blå indikator för att hålla dig informerad om att den är anpassad så att du kan ta bilder. Dessutom finns det också en PÅ / AV-omkopplare för att spara onödig strömförbrukning.

Kolla in på Amazon

2. CamKix

CamKix presenterar en enkel och enkel Bluetooth-fjärrkontroll för din iPhone. När det gäller anslutningsmöjligheter är det enkelt att komma igång med din iPhone och njuta av upp till 10 meters långa avstånd för användning.

Fjärrkontrollen är kompatibel med alla iPhones, iPads och iPods aktiverade av iOS 6 eller senare versioner. Det är väldigt bekvämt att ha denna Bluetooth-kamerafjärrkontroll i fickan eller med din iPhone-tillbehörssats.

Kolla in på Amazon

3. HISY Bluetooth-kamerafjärrkontroll

HISY Bluetooth-fjärrkontrollen låter dig klicka varje ögonblick i sin helhet. Allt du behöver är att ansluta HISY till din iPhone via Bluetooth och börja fotografera på avstånd. Håll din iPhone var som helst men inte i dina händer och börja klicka på foton.

Denna Bluetooth-kamerafjärrkontroll hjälper dig att ta bilder från en svår vinkel. Sätt din iPhone var som helst och använd HISY för att klicka på bilder eller spela in videor. Med fjärrkontrollen kan du spela in videor och foton upp till 90 meter från din iPhone. HISY-fjärrkontrollen finns i fem levande färger: Aqua, Black, Hot Pink, White, Neon Green.

Kolla in på Amazon

Stativ

För att spela in perfekt video måste du ha ett kompetent stativ för dina iPhones. Det finns flera kvaliteter som skiljer bästa iPhone-stativ från de vanliga. Att plocka upp den rätta är därför en riktig affär för den fantastiska upplevelsen.

1. Peyou

Detta justerbara stativ är ett av de bästa kameratillbehören för iPhone eftersom det hjälper dig att ta bilder från svåra och olika vinklar. Titta på dess tre 360 ​​graders tentakler, som kan lindas runt vilken stav som helst för att fånga sällsynta foton.

Stativet är kompatibelt med alla iPhones; Dessutom kan användare installera olika kameror om deras kameror har skruvhålet kompatibelt med Peyous universella skruv.

Kolla in på Amazon

2. SIX-QU

Oavsett om du vill ta fantastiska bilder på distans eller spela roliga videor, kan SIX-QU leva upp till dina förväntningar. Jag gillar dess hållbara byggda och säkra låsmekanism som håller din smartphone perfekt på plats.

Eftersom benen är flexibla kan du justera stativet perfekt för att ta bilder från den perfekta vinkeln. Och med fjärrluckan till förfogande finns det stora chanser att dina bilder kommer att se skarpare och mer elegant ut. Dessutom erbjuder SIX-QU livstidsgaranti på detta praktiska stativ.

Kolla in på Amazon

3. KobraTech

En av de uppenbara funktionerna i detta KobraTech-stativ är att det också kan användas som selfie-stick. Ta otroliga bilder och videor med detta stativ, som är lätt och därmed mycket transportabelt.

En annan cool funktion är att användare kan använda detta stativ på vilken yta som helst eftersom detta stativ har flexibel design. Om ytan inte är lämplig för stabilitet kan du sätta in detta stativ runt något föremål. För filmintresserade kan de titta på filmer var som helst genom att montera sina iPhones i stativet.

Kolla in på Amazon

Linser

Brinner du för mobilfotografering? Du måste välja en fantastisk kameralins för din iPhone. Det låter dig inte bara fånga till och med ett litet föremål med anmärkningsvärd detalj utan också förbättra kvaliteten på bilderna enormt.

1. AMIR

AMIR presenterar en universell avtagbar vidvinkel-fisheye-kameralins som roterar 180 grader. Nu kan du förvandla din avslappnade fotograferingsupplevelse till ett oförglömligt minne med oslagbar skärpa på linsen. Installera linsen enkelt och det är lika lätt att ta bort från linsen.

Amir-objektivet är kompatibelt med ett stort utbud av iPhones, och därför behöver du inte oroa dig för installationen.

Kolla in på Amazon

2. Akinger

Akinger kameralins är en snyggt gjord fiskögolins med vidvinkelfunktion. De avtagbara mikrolinserna på 198 grader ger användarna hög klarhet och hållbarhet. Släpp nu loss din kreativa talang och fånga alla stunder för att göra dem minnesvärda. Linsen är kompatibel med alla iPhones med en platt kamera.

Totalt finns det fyra olika linser tillsammans med ett fodral för att hålla dem perfekt. Det är verkligen värt pengarna, med tanke på produktens pris och kvalitet.

Kolla in på Amazon

3. Nelomo

Ge dina foton en bred, halvsfärisk bild med Evershop 3-i-1 avtagbar lins för din iPhone. Även om det finns ett mycket litet föremål kan du fånga alla detaljer med dess 15x makrolins, vilket gör att du kan ta extrema närbilder. Använd fiskögolinsen för att fånga nästan 230 grader av scenen; uppskattar dess universella avtagbara klämdesign, som kan fungera på de flesta iPhones.

Kolla in på Amazon

Selfie-pinnar

Selfiesticks har blivit nästan oumbärliga idag, eller hur? Speciellt när du är ute för att njuta av dina vänner eller nära och kära är det bättre att utforska iPhone-selfiesticks som kan hjälpa dig att fånga minnesvärda bilder med optimal bekvämlighet.

1. Kungfuren

Letar du efter en lätt och kompakt selfie-stick till din iPhone? Kungfuren Bluetooth Selfie Stick kan vara ett automatiskt val för dig. Tack vare den snabba responsiva Bluetooth-anslutningen kan du snabbt använda den. Med fjärrluckan kan du ta svala bilder med största lätthet. Det gummibelagda fästet håller din smartphone säkert.

Du kan enkelt bära den i fickan eller väskan. Den justerbara hållaren gör det ganska bekvämt att fånga selfie från alla vinklar. Dessutom är den kompatibel med de flesta iOS- och Android-smartphones.

Kolla in på Amazon

2. Selfie World

Selfie World presenterar ett batteri och en Bluetooth-fri selfie-stick. Denna pinne kan sträcka sig upp till 30 tum och har en telefonhållare som är kompatibel med alla iPhones. Om du ofta befinner dig i mängden är denna selfie-stick bra för dig eftersom den justerbara hållaren tillåter flera skjutvinklar från traditionella selfies. Ta skott över publiken enkelt. Fånga selfies med den lättåtkomliga handtagsknappen direkt.

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found