Blogg

Hur man använder iCloud-bilder som skärmsläckare på Apple TV

Oavsett vilken Apple-enhet du använder kanske du är medveten om att Apple inte ger en massa bakgrundsbilder eller skärmsläckare. Vi måste lita på andra källor för att få vackra skärmsläckare. Samma är fallet med Apple TV; det finns inte massor av lager skärmsläckare installerade när du får din Apple TV.

Om dina vänner eller familj också har en Apple TV hemma skiljer sig din TV inte från dem. Det är därför vi skriver det här inlägget för att hjälpa dig att få ut det mesta av din Apple TV. Här kommer vi att förklara hur du kan ändra skärmsläckare från foton i din iCloud. Allt du behöver göra är att hänvisa till handledningen nedan:

Hur man använder iCloud-bilder som skärmsläckare på Apple TV

Steg 1. Det allra första du behöver göra är att logga in på ditt iCloud-konto på din Apple TV. För att göra detta, gå till Inställningar → Konton → iCloud och Logga in .

Steg 2. När du har loggat in kan du aktivera " iCloud Photo Sharing " och " My Photo Stream ". När du har aktiverat båda kan du se strömmen på din Apple TV.

Steg 3. Eftersom vi nu har fotoströmmen med oss ​​kan vi nu ställa in dem som skärmsläckare. Gå till Inställningar Allmänt Skärmsläckare på din fjärde generationens Apple TV. För äldre Apple TV måste du gå till Inställningar Skärmsläckare Foton .

Steg 4. Nu i skärmsläckaren menyn, välj ” Type ” följt genom att välja ” Mina foton ”.

Steg 5. När du är i Mina foton väljer Foto Stream eller någon annan delat album du har ställt in.

Steg 6. Nu när du har nått ditt album eller Photo Stream är det dags att ställa in dem som skärmsläckare. Du kan ha ett bildspel eller en enstaka bild som skärmsläckare. Från och med nu fortsätter vi med en enda bild. Välj bara bilden och klicka på “ Ange som skärmsläckare ”.

Steg 7. Din Apple TV kommer att be om bekräftelse på nästa skärm, välj helt enkelt “ Ja ”.

Voila! Din Apple TV visar nu foton från iCloud som din skärmsläckare. Det här är inte svårt, men definitivt frustrerande när du navigerar med en Siri-fjärrkontroll.

Du kanske vill läsa:

  • Hur man överför Google Photos till iCloud Photos
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found