Blogg

Hur man ringer iPhone automatiskt

Missar du ibland viktiga samtal eftersom dina händer annars var upptagen? Tja, med funktionen för autosvar kan du enkelt låta din iPhone automatiskt svara på samtal när du behöver det. Till exempel, när du är upptagen med att laga något i köket eller kör och förväntar dig ett viktigt samtal, är det svårt eller besvärligt att svepa för att svara. Så, låt oss läsa vidare för att ta reda på hur det fungerar.

Så här aktiverar du autosvar på iPhone 

  1. Gå till  InställningarTillgänglighetPeka. Obs!  Om du använder en äldre version av iOS, gå till Inställningar → Allmänt → Tillgänglighet och bläddra ner.
  2. Tryck på  Call Audio Routing.
  3. Tryck på  Autosvar samtal.
  4. På nästa skärm växlar du    autosvar.
  5. På samma skärm kan du också  ställa in hur länge  telefonen ska ringa innan ett samtal besvaras automatiskt.
  6. För att öka tidslängden, tryck på  “+”  -knappen.
  7. Tryck på   knappen “-” för att minska den.

Det är allt. Nu kommer du att kunna ringa automatiskt efter den inställda tiden. Om du någonsin vill inaktivera, följ samma steg och vrid till slut svaret för autosvar.

Summering

Vad tycker du om den här automatiska samtalsfunktionen? I vilken situation vill du använda den? Skjut dina åsikter i kommentarerna nedan.

Den enda nackdelen med den här funktionen, om någon, är att den automatiskt svarar även skräppost eller bedrägeri. Jag önskar att det fanns ett sätt att undvika det. Du kanske också vill läsa om tillgänglighet i iOS, vilket är en annan funktion som gör livet bekvämt under specifika omständigheter. 

Du kan också läsa här:

  • Hur man stänger av samtal väntar på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found