Blogg

OtterBox iPhone 6s-fodral 2021

Vi såg ett massivt svar från Apple-älskare vid lanseringen av iPhone 6s, och anledningen är att användarna ser fram emot förbättrade funktioner och förbättrad prestanda i sina smartphones. Enheten förväntas komma fram till marknaden den 16 september. Idag har vi kommit med några bästa fodral för din iPhone 6s tillverkade av OtterBox eftersom vi alla vet att OtterBox är ett av de mest populära varumärkena, främst kända för iPhone-fodral.

1. Defender-serien

Defender Series iPhone 6s skal är speciellt utformade för användare som drar använder sina enheter ungefär. Det mest intressanta med Defender Series är att ett av fallen ger dig en chans att anpassa ditt fodral till iPhone 6s. Genom detta är det möjligt att enkelt bygga ditt eget fodral.

Även om du tappar din iPhone från en viss höjd och du har täckt Defender-fodralet på enheten finns det inget att oroa dig för eftersom det här fodralet skyddar din enhet även om den tappas från 2 eller 3 meter. Förutom det finns även skärmskydd. Det finns många varianter i denna serie, från färgvariation till design; du kan välja ditt favoritfall online.

Prisklass : 29,95 dollar - 59,95 dollar

Kolla in på Amazon

2. Pendlar-serien

Det finns två fall tillgängliga i Commuter Series. En är anpassningsbar och en annan är ett enkelt svart fodral. Skalet har två lager skydd som säkerställer att även om din iPhone 6s glider från dina händer är det alltid säkert. Och viktigast av allt, det ger din enhet skärmskydd, vilket är en ytterligare fördel.

När du täcker din iPhone 6s med Commuter Series-skal, ger det din smartphone ett nytt och elegant utseende. Dessutom skyddar den din enhet från dammet när du ofta reser långa sträckor.

Prisklass : 34,95 dollar - 39,90 dollar

Kolla in på Amazon

3. Symmetri-serien

Tja, den här serien är speciellt för dem som vill ge sina iPhone 6s en ny stil och få den att se annorlunda ut än andra. Symmetry Series-fodral för iPhone 6s kommer med en mängd olika bakfärgsfärger, mönster och kurvor.

Få fall som en ritning, Eden kricka, Damson bär, Kricka ros, Kolfiber metallic, Vallmo kronblad, brasiliansk pop, etc ger dig en chans att välja designen din kärlek till din iPhone 6s fodral.

Fodralet har droppskydd och repskydd som är precis som pricken över i för iPhone-älskare.

Prisklass : 39,95 $ - 44,95 $

Kolla in på Amazon

# 4. Starda-serien

Letar du efter ett fodral i äkta läder med ett skärmskydd? Starda Series-fodralet är precis gjort för dig. I stället för att bara tillhandahålla baksidan till iPhone 6s, erbjuder denna serie ett skärmskydd av läder. Och det säkerställer att det inte finns fler repor på skärmen. Den är snygg i design och troligen den bästa i stil när det gäller professionellt utseende.

Detta OtterBox-fodral har också en kortplats där du enkelt kan lagra dina kredit- eller bankkort utan problem. Fallskyddet är certifierat och konstruerat för att motstå stötar och droppar när din iPhone 6s tappas.

Pris: $ 49,95

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found