Blogg

iMobie PhoneRescue iPhone Data Recovery Software

Jag har varit en lojal användare av iPhone sedan den lyckades charma mig för ungefär ett decennium sedan. Förutom att vara min oumbärliga dagliga förare har det blivit en viktig del av mitt liv. För att skydda data på min iPhone säkerhetskopierar jag regelbundet enheten via iCloud eller iTunes. Även om de gör det ganska enkelt att låta mig säkerhetskopiera data, måste jag ta hjälp av programvara från tredje part för att återställa data som raderas av misstag.

Det hade förekommit många tillfällen när jag omedvetet raderade ett meddelande, kontakt eller foto när jag försökte städa upp telefonen. Tack vare användningen av dataräddningsprogramvara har jag kunnat hämta allt med lätthet.

iMobie PhoneRescue Data Recovery Software för Mac / Windows

Efter att ha provat händerna på några dataåterställningsverktyg är den som har imponerat mest på PhoneRescue . Vi har redan granskat det ett par gånger, och vi ska sätta igång en gång till. Uppriktigt sagt, varje gång vi har försökt dataräddningsprogrammet, har det framstått som en skenvinnare.

Mest kompetent

Med förmågan att hämta så många som 25 typer av data som foton, meddelanden, videor, musik och mer är PhoneRescue det överlägset mest mångsidiga verktyget.

Därför har du möjlighet att återställa nästan alla förlorade data på din enhet. Det lättanvända gränssnittet gör jobbet helt enkelt. Det är denna mångsidighet som skiljer den från resten.

Mycket nödvändig skydd

Vad jag verkligen uppskattar med det här dataåterställningsverktyget är möjligheten att hämta dina data även när din enhet inte kan nås från datorn. Med hjälp av iTunes-säkerhetskopiering (även om den är krypterad) kan den återställa den information som behövs.

Dessutom använder den också iCloud-säkerhetskopian för att säkerställa att alla dina förlorade data är bara några få klick från att komma tillbaka till livet igen.

Hitta snabbt saknade filer

Du behöver inte spendera mycket tid på att kontrollera en viss fil bland hundratals eftersom den kan låta dig direkt hitta en enskild fil.

Efter att ha jämfört innehållet mellan iPhone-lagring och iTunes-säkerhetskopiering får den omedelbart reda på de saknade filerna. Därför är uppgiften att söka i en fil inte längre komplicerad.

Importera data direkt på din iPhone / iPad

Möjligheten att snabbt återställa raderade anteckningar från iPhone gör det super praktiskt. För mig är detta en mördarefunktionalitet som har lagt till en helt ny dimension i den.

Dessutom kan du exportera dina filer till skrivbordet i önskat format. Du kan också skicka dem som en komplett säkerhetskopia.

iOS reparationsverktyg

Programvaran hjälper dig nu att fixa din trasiga iPhone från alla systemkrascher. Det finns tillfällen då iOS-enheter inte fungerar korrekt på grund av vissa problem som slumpmässigt kraschar. Verktygen har grundats för att lösa sådana problem.

IPhone-ägarna som ofta stöter på irriterande problem på sin enhet och tycker att de är extremt svåra att lösa dem skulle vilja ta ett skott på dessa reparationsverktyg. Jag är glad att se dem eftersom de kan vara till stor hjälp vid många tillfällen.

Redo att komma igång?

Med det omdesignade användargränssnittet har PhoneRescue blivit mer användarvänligt. Jag slår vad om att du skulle finna det mycket lättare att fortsätta.

Se till att:

  • Aktivera flygplansläge (Inställningar → Flygplansläge)
  • Undvik att köra appar i bakgrunden
  • Använd inte någon rengöringsprogramvara
  • Stäng av iTunes och annan programvara från tredje part

Steg 1. Ladda ner och installera PhoneRescue på din dator.

Steg 2. Därefter måste du ansluta din iPhone till Mac eller PC.

Steg 3. Nu har du möjlighet att återställa dina data från iOS-enhet, iTunes-säkerhetskopia, iCloud-konto. Dessutom, kolla in iOS-reparationsverktyg som låter dig fixa en trasig iOS-enhet från alla systemkrascher.

Välj det alternativ som behövs och fortsätt med instruktionerna för att antingen hämta filer eller reparera din iPhone.

Domen

PhoneRescue har alltid varit en fantastisk programvara för dataåterställning. Men den här gången har det blivit ett komplett paket tack vare förbättrad funktionalitet och nya funktioner.

"Oavsett om du längtar efter ett mångsidigt verktyg som låter dig hämta nästan alla förlorade data på din iPhone eller vill ha utmärkta reparationsverktyg för att felsöka problem med största möjliga lätthet, måste du ge det en värdig plats på din Mac eller Windows-dator."

Läs mer på iMobie.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found