Blogg

Hur gör jag telefonsamtal från din iPad / iPad Mini?

IPad, iPad Mini och iPod Touch är tre enheter som inte levereras med Phone.app. Det är uppenbart. Men det hindrar inte många från att ringa med sina iPads eller iPod Touch.

Även om du inte kan ringa riktiga mobiltelefonsamtal med iPad (om du inte är en av de nördar som hackar in den inbyggda programvaran och hårdvaran), finns det många sätt att ringa via din iPad (och iPad Mini) via 3G / LTE eller Wi-fi . Det är rätt. Vi pratar om VoIP.

Du behöver appar för att få saker att rulla. För att ringa VoIP-samtal behöver du de bästa apparna som fungerar på iPad och iPad Mini för att ansluta dig till dina vänner.

Bästa iPad-appar att ringa

# 1. Skype

Naturligtvis är Skype fortfarande den mest använda VoIP-appen för nästan alla enheter inklusive skrivbord. På iPad och iPad Mini är det ännu mer. Trots allt internetskämt på Skype har det blivit det mest populära plattformsövergripande sättet att ringa röst- / videosamtal. Skype för iPad och iPad mini kan ringa VoIP-samtal till valfritt nummer över hela världen. Och du kan också använda den för att ringa gratis samtal till andra Skype-användare.

Det bästa med det är Skypes avgifter är en av de mest nominella.

Pris: Gratis

Ladda ner Skype

# 2. Facetime i iOS 7 (endast ljud)

Om du ringer till någon som är på en Mac, iPhone eller andra iDevices som stöder Facetime kan du använda Apples standardfunktion för att ringa samtal. Facetime - tyvärr - är endast för videosamtal åtminstone till iOS 6. Med iOS 7 har du möjlighet att ringa endast ljud från Facetime-samtal vilket nästan gör Facetime till den mest föredragna appen för att ringa samtal via Wi-Fi eller 3G.

# 3. Vi pratar

WeTalk är ett VoIP-alternativ som har fått några bra recensioner genom åren. En av de största fördelarna med WePhone, över Skype, är frånvaron av att behöva gå igenom att skapa nya användarkonton och sedan hantera betalningar genom den. Du kan köpa WePhone-samtalskrediter som köp i appen. Appen låter dig också spela in samtal.

Pris: Gratis

Ladda ner WeTalk

# 4. Linje 2

Line2 var en av de 10 bästa apparna på NYT och har sedan dess fått utmärkta utmärkelser för sina fantastiska VoIP-funktioner. Line2 arbetar med en månatlig prenumeration på 9,99 USD som kan ställas in för automatisk förnyelse via ditt iTunes-konto. När vi pratar om Line2, pratar vi om en problemfri, nästan iPhone-liknande samtalsupplevelse för iPad, iPad Mini, etc. Line2 har också obegränsade texter till amerikanska och kanadensiska nummer, konferenssamtal med upp till 20 personer (något som WePhone / Facetime saknar), samtal väntar, överföring och vidarebefordran.

Pris: Gratis

Ladda ner Line2

Så vilken du försökte? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found