Blogg

Hur man återställer eller återställer Apple TV utan fjärrkontroll

Apple har helt moderniserat sitt underhållningspaket eftersom teknikjätten har gjort några stora planer på att plundra i strömmande innehåll. Med tanke på dess billigare priser kan folk lägga till det här paketet i sin bästa katt. Det är jättekul att titta på innehåll av hög kvalitet på den senaste Apple TV, som kan styras av Remote. Men tänk om du tappar fjärrkontrollen, särskilt när du måste återställa eller återställa din Apple TV. Du är i en fix eftersom du måste återställa din Apple TV utan fjärrkontroll.

Var inte orolig! Varje problem har en lösning. Du kan återställa din Apple TV utan fjärrkontroll. Och du behöver inte följa en detaljerad metod för att göra detta. Oavsett om du äger en tredje generationens eller fjärde generationens Apple TV kan du återställa din smart-TV med hjälp av en höghastighetsinternetanslutning, en dator och en USB- eller USB-C-kabel. Utan vidare ado, kolla den här guiden.

Hur man återställer eller återställer Apple TV utan fjärrkontroll

Som nämnts ovan behöver du en stabil internetanslutning, en dator med iTunes och en USB- eller USB-C-kabel. Observera att din Apple TV 3: e generationen behöver USB-kabel och 4: e generationens Apple TV kräver USB-C-kabel. Så du bör hålla allt på plats innan du följer metoden.

Nu när du har sammanställt alla väsentligheter, se nedanstående guide.

Steg 1. För det första måste du ta bort kablar från Apple TV ; kablarna har en nätsladd och HDMI-kabel.

Steg 2. Starta sedan iTunes på din dator; det borde vara den senaste versionen av iTunes på din dator.

Steg 3. Nu måste du ansluta din Apple TV till din dator med respektive kablar. För Apple TV 4K, använd USB-C, och för Apple TV 3: e generationen eller tidigare modeller, använd en mikro-USB-kabel. Du ska inte använda en blixtkabel för att ansluta din Apple TV.

Steg 4. På iTunes kan du se sammanfattningssidan för Apple TV; om den inte finns där kan du klicka på Apple TV-ikonen från det övre vänstra hörnet.

Steg 5. Klicka nu på Återställ Apple TV-knappen.

Processen startar. Se till att du inte kopplar bort någonting. På kort tid återställs din Apple TV utan fjärrkontroll.

Det är allt, vänner!

Avslutar…

Apple TV går vanligtvis smidigt med en pålitlig internetanslutning. Men ibland möter det några hicka; i dessa situationer kan du återställa eller återställa smart-TV: n. I avsaknad av fjärrkontroll är det dock svårt att återställa Apple TV. Tack och lov är lösningen tillgänglig för alla Apple TV-användare.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • 13 bästa Apple Arcade-spel för iPhone, iPad och Apple TV
  • Bästa Apple TV fjärrladdningsstativ
  • Bästa Apple TV-appar för lärande

Tyckte du att den här handledningen var till hjälp? Dela din feedback med oss ​​i avsnittet Kommentarer nedan. 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found