Blogg

Packing Pro iPhone & iPad App: Bästa reseapp

Vad händer om det finns en app som hjälper dig att planera alla detaljer innan du börjar din resa? Saker som kläder att ta med, viktiga papper att ha med sig, tillbehör, saker att göra och mer? Som att det bara är toppen av isberget.

Vad vi pratar om är en enormt omfattande lista som låter dig planera hela resan / turnén med din familj (eller ensam, spelar ingen roll).

Vi har alla hört talesättet: om du inte planerar, planerar du att misslyckas. Människor planerar vanligtvis innan de reser, men nästan ingen gör det på rätt sätt.

Du har nog hört talas om Packing Pro redan. Men för dem som inte har det finns det bara en sak att säga: det är den mest omfattande, fullständiga och uttömmande appen du någonsin kan behöva planera din resa.

Packing Pro iPhone och iPad Travel App

Appen är särskilt användbar för alla de veckolånga eller månadslånga turer du tar med din familj.

Det bästa med Packing Pro är enligt min mening den typ av mallar som den ger dig. Genom att helt enkelt trycka på några knappar (naturligtvis på pekskärmen) bygger Packing Pro nästan alla små saker du behöver ta hand om. Packing Pro tar hand om allt från saker att bära, kläder att packa, första hjälpsatser att ta och mer.

Några av huvudfunktionerna i Packing Pro är :

Mallar

Du ställer bara in några parametrar (hur många människor reser, destinationens temperatur, mat, destinationstyp (utomlands, inrikes), resedagar etc.) och appen får de grundläggande sakerna att göra beredda för dig.

Kategorier

Nästan allt redovisas i dessa kategorier så att du inte behöver ange saker som nya. Allt är gjort för dig redan.

Delning / iCloud-support

Nu är detta en viktig och utmärkt funktion. Du kan dela de genererade listorna med din familj - till exempel din make - eller så kan du synkronisera med iCloud för större stöd oavsett vilken enhet du kommer till din lista från.

Komplett anpassning

Allt i appen kan anpassas så att det också finns total frihet.

Ja, Packing Pro kommer att kosta dig $ 2,99 men det är en fantastisk app som får saker gjort. Det är den mest resorienterade att göra-appen (liksom en list-påminnelse typ av en app).

Betyg:

  • Allmänt: 4,5 / 5
  • Design / gränssnitt: 4/5
  • Funktion / funktioner: 4/5
  • Användbarhet: 4.5 / 5

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt som finns!

Prova och dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found