Blogg

Så här zoomar du in Instagram-foton på iPhone och iPad

Det finns en liten men mycket viktig funktion - möjligheten att låta användare zooma in foton bekvämare - som har saknats i Instagram länge. För att vara mer exakt, i det ögonblick du lyfter fingrarna medan du tittar på en bild med hjälp av en nypa in / ut-gest, återgår det till det normala. Därför måste du hålla fingrarna på bilden för att se den. Det är verkligen inte ett bekvämt sätt att få en närmare titt på ett fantastiskt skott, eller hur? Det finns dock ett enkelt sätt att zooma in Instagram-foton på din iPhone och iPad.

Innan du blir lite för nyfiken på hur det fungerar, låt mig bryta isen direkt. Du kan förstora skärmen på din iOS-enhet med hjälp av zoomfunktionen; som har varit en del av tillgänglighetsdräkten under ganska lång tid. Den är utformad för att vara oerhört hjälpsam för personer som har nedsatt syn. Men vem som helst kan dra full nytta av den här snygga funktionen för att se saker med mer tydlighet.

Det är därför vi har kommit med ett litet trick som gör att du kan zooma Instagram-bilder. Letar du efter tricket? Nu kör vi!

Så här zoomar du in Instagram-foton på iPhone

Apples iOS är ganska cool. Den har en inbyggd funktion som gör att du ändå kan zooma in vilken bild som helst och låter dig se de tydliga detaljerna i den. Så vi håller detta i åtanke och vi använder funktionen för vårt syfte. För att komma igång aktiverar vi bara "zoom" -funktionen med stegen nedan.

Steg 1. Öppna InställningarTillgänglighet på din iPhone 

Steg 2. Det finns ett alternativ som heter Zoom , bara vänd det .

Vi är redo att zooma in alla foton på Instagram.

Så här använder du Zoom:

  • Dubbelklicka på tre fingrar för att zooma
  • Tryck sedan två gånger på tre fingrar för att flytta runt på skärmen
  • Dubbeltryck på tre fingrar och dra för att ändra zoom
  • Klicka på handtaget (kontrollenhet) för att få fler alternativ som Zooma ut, välj en region (som helskärmszoom eller Fönsterzoom), ändra storlek på linsen, välj ett filter (som Inverterad, Gråskala, Gråskala Inverterad och Svagt ljus) och Visa Dölj kontrollenhet. Utnyttja dessa funktioner på bästa sätt för att visa foton och videor mer levande
  • När du har tittat på dina favoritbilder, tryck bara två gånger med tre fingrar för att stänga zoomfönstret. För att få tillbaka den, tryck bara två gånger med tre fingrar på skärmen
  • Om du vill stänga av zoom helt, gå över till InställningarTillgänglighetZooma och stäng av den.

Avslutar:

Instagram, med mer än 700 miljoner aktiva användare, är en av de älskade apparna för sociala nätverk. Nyligen har appen lagt till ett antal intressanta funktioner som möjligheten att låta dig skicka försvinnande foton och videor, blockera olämpliga kommentarer, strömma livevideor och mer.

Om du vill använda den här appen på ett bättre sätt, kolla in den här fullständiga guiden.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found