Blogg

Grovemade Maple & Leather iPhone 6/6 Plus skal

Om ditt datorbord är en av de tråkiga platserna i världen, måste du verkligen göra en komplett makeover, eller bara ta hem det här Grovemade Maple & Leather-fodralet till din iPhone 6. Detta enda fodral har förmågan att förvandla ditt tråkiga skrivbord in i en livlig och energisk portal som faktiskt kan bjuda in dig att ta dina uppgifter på språng. Tro det eller inte, men sådana tillbehör har kraften att öka din adrenalin. En noggrann granskning kommer att ge vissa fördelar och nackdelar med detta fall.

Grovemade Maple & Läderfodral till iPhone 6/6 Plus

Fallet

Fallet i fråga är tillverkat i USA och har en ram tillverkad av inhemskt lövträ.

Materialet

Detta iPhone 6-fodral av Maple & Leather är tillverkat av Eastern Hardrock Maple med premium vegetabiliskt garvat läder. Dess helt trä byggt med kornriktningen gör det hållbart i alla förhållanden. Konstruktionen har precisa hörnfogar för överlägsen hållfasthet och hållbarhet, manövrerade knappar, ett träfaner i hög kvalitet och ett lätt att fälla överdrag som också fungerar som stativ.

Processen

Omslaget är lätt behandlat med vegetabiliska tanniner för att bevara lädarens naturliga skönhet, komplett med repor, bucklor, veck och dungar som är karakteristiska för en 100% naturlig produkt. Genom vardaglig hantering kommer en rik och vacker patina att utvecklas och göra ett stycke som är unikt för dig. Observera att fodralet är handslipat och handfärgat för att skapa minimalt avfall under tillverkningen.

Design

Detta iPhone 6 Grovemade Maple & Leather-fodral är inspirerat av naturen och pryder exakt utformade hörnfogar; den har perfekta utskärningar så att du kan komma åt volymknappar, strömbrytare och andra portar och kontroller; med tanke på det moderna livet kan detta fall också fungera som ett stativ så att du kan se videor, bildspel och läsa e-böcker. Dess magnetiska stängning säkerställer att din telefon är perfekt skyddad varje gång. När du pratar med någon kan du fälla tillbaka den helt platt - oroa dig inte för slitage. Dess valnötström och volymknappar accentueras av laserskurna. Detta fall är konceptualiserat, tillverkat och konstruerat av Grovemade i Portaland, Oregon.

Nackdel

Även om det inte finns någon märkbar glitch, skulle en konstälskare inte vilja se hörn på den inre stötfångaren när fliken öppnas till vänster. En kurvig stötfångare skulle ha uppskattats av många. En punkt till är att med det här fodralet på din iPhone 6 kommer du inte att kunna komma åt den tysta knappen lätt. Du måste göra lite mer ansträngningar för att sätta din telefon i tyst läge.

Slutsats

Utan de två nackdelarna är detta Grovemade Maple & Leather-fodral en utmärkt produkt. Jag har alltid uppskattat produkter som skryter med stil och innehåll; vi lever i en tid där konsumenter dominerar marknaden och de letar alltid efter en produkt som inte bara är hållbar utan också pryder en oöverträffad personlighet. Detta fodral kan enkelt imponera på dig med sin starka byggnad och ett raffinerat utseende.

Pris: $ 129 för iPhone 6 | 139 USD för iPhone 6 Plus

Köp det från Grovemade.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found