Blogg

Hur man skriver Emoji snabbare på iPhone

Emoji sätter själen i samtalet. Jag kan inte tänka på hur tråkiga mina konversationer med några av mina nära vänner skulle vara utan emoji på iPhone. Emoji-tangentbordet gör det enkelt att hitta de mest använda uttryckssymbolerna, men tänk om jag sa till dig att det skulle kunna förkorta tiden för att skriva emojis?

Vi har redan täckt hur du lägger till emoji-tangentbord till din iOS-enhet. Nu ska vi ta en titt på hur man skapar emoji-genvägar för att skriva dem snabbare i din konversation. Du kan använda kortkommandon för att ange emojis för vissa nyckelfraser, och det gör att skriva emoji ganska snabbt.

Så här skriver du Emoji snabbare på din iPhone eller iPad genom att lägga till genvägar till iPhone / iPad-tangentbordet

Steg 1. Gå till Inställningar → Tryck på Allmänt.

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Tangentbord → Tryck på Genvägar.

Steg 3. Tryck på "+" -tecknet från det övre högra hörnet.

Steg 4. Nu är allt du behöver göra att knacka bredvid " Fras " för att lägga till ditt val av uttryckssymbol och sedan trycka bredvid " Genväg " för att infoga texten för att konvertera till emoji. Som det visas nedan:

Steg 5. Tryck på Spara från det övre högra hörnet.

Steg 6. Det är allt. Du är klar. Testa nu om genvägen fungerar. Detta kommer att fungera överallt: Whatsapp, iMessage, Notes, Mail .. om du inte vill att genvägen ska börja och bli emoji kan du trycka på det lilla “X” när du får genvägen.

Precis så kan du nu skriva ett ':)' och det omvandlas till rätt emoji.

Okej, var skulle detta vara till stor hjälp?

Om du är en ivrig användare av IM (Yahoo !, AIM, Gtalk etc.) är du förmodligen van att skriva genvägar till smilies. Naturligtvis skulle du vara van att skriva ':)' eller ': D' ofta.

Du kan göra detsamma på iPhone men få dem konverterade till emoji för att göra dina konversationer livligare och bättre. Det är precis där inställningen av dessa emoji-genvägar är till nytta. Tänk dig att skriva ': P' och motsvarande emoji dyker upp? Mycket bättre och mer IM-liknande, eller hur?

Det var allt tills vidare!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found