Blogg

Bästa 10,5-tums iPad Pro Kickstand-fodral från 2021

Kickstandsfall är alltid efterfrågade av ett par huvudskäl: förmågan att tillhandahålla önskade betraktningsvinklar och erbjuda nödvändigt skydd mot stötar. Personligen väljer jag dem för att förbättra min handsfree-upplevelse. Jag gillar både de som har en suave profil och de som är ganska muskulösa. Med hänsyn till alla väsentliga kvaliteter har jag gjort en fantastisk lista över de bästa 10,5-tums iPad Pro-fodralet. Ditto, du skulle gärna prova dem för din surfplatta!

Med den mycket skyddande designen ger dessa kickstand-fodral en maximal skydd för din iPad från droppar. De har ett praktiskt kickstand och lyser upp din medieupplevelse. Den formanpassade outfit passar snyggt till din iPad. Framför allt finns de flesta i flera färgalternativ så att du kan välja rätt val. Vill du veta mer om dem? Låt oss dyka längs med mig!

# 1. i-Blason Halo-serien

i-Blason Halo-serien ser riktigt fantastisk ut med den polerade designen. Det har tillverkats av högkvalitativt TPU-material. Den mjuka strukturerade ytan ger inte bara det nödvändiga greppet utan absorberar också stötar.

Den klara baksidan gör att din iPad kan avslöja sin charm utan störningar. Med tillstånd av den smala profilen blir det en bedårande matchning med din fina surfplatta. Med stativet på baksidan har du en fantastisk videotid i önskad vinkel. Dessutom har du fyra charmiga färger för att välja det mest passande omslaget.

USP: Mjuk texturerad yta

Kolla in i-Blason

# 2. KAMII

KAMII-väskan är kraftig för att ge din iPad ett heltäckande skydd. Den syntetiska läderkonstruktionen är utrustad för att överleva stötar. Främre läpp skyddar pekskärmen när enheten faller platt.

Med det konvertibla stativet kan du njuta av att titta på media i önskad vinkel. De släta sidorna känns ganska varma; vilket gör det lättare för dina händer att bära enheten. Med flera färgalternativ kan du välja en bra matchning för din iPad.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

# 3. SUPCASE Unicorn Beetle PRO-serien

Om skydd, i alla faror, är vad du letar efter, se inte utöver detta tunga fall. Detta fall är utrustat med en muskulös profil och behöver inte anstränga sig mycket för att slå ner effekten av oavsiktliga fall. Dubbelskiktet i en struktur har förstärkts av högkvalitativt PC- och TPU-material.

Med det inbyggda stativet kan du se media både i liggande och stående läge. Den upphöjda läppen fungerar som ett pålitligt försvar för pekskärmen på din iPad. Exakta utskärningar tillsammans med känsliga knappar gör att du har enkel åtkomst till alla funktioner på din enhet. Den levereras med skärmskydd för att skydda skärmen från skador.

USP: Mycket skyddande

Kolla in på Amazon

# 4. Prodigy X från ZUGU CASE

Prodigy X är vad du behöver välja för att erbjuda 360 graders försvar till din iPad Pro. Skyddet är fullt utrustat för att hålla din surfplatta skyddad, samtidigt som du säkerställer att du bekvämt kan använda enheten.

Huvudsakligen på grund av den robusta strukturen har detta fodral styrkan att tåla droppar upp till 5 fot. Du kan justera det magnetiska stativet till flera vinklar för att få en bekvämare tittarupplevelse.

Dessutom har Prodigy X också en ficka där din Apple Pencil kan vila säkert.

USP: Magnetiskt stativ med flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

# 5. MoKo

MoKo har kommit med ett förstklassigt tungt fodral för 10,5-tums iPad Pro. Drivs av den robusta PC: n och den mjuka TPU, fodralet har ett exceptionellt skyddande dubbelskiktigt hölje.

Tack vare det stötdämpande inre skalet har din surfplatta den fullständiga skyddet mot droppar. Det vikbara stativet låter dig ställa upp surfplattan i vertikala och horisontella betraktningsvinklar. Och med skärmskyddet har den stora skärmen den välbehövliga skölden för att bekämpa repor.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 6. NewTrent

Detta erbjudande från NewTrent hävdar att det ger skydd för hela kroppen till iPad Pro. Och när jag tittar på dess profil tror jag inte att du skulle tveka om det.

Omslaget har flera lager och har en upphöjd kant för att skydda både kameran och pekskärmen. Metallstället förbättrar både design och funktionalitet.

Med de smidiga uttalade knapparna får du den nödvändiga taktila feedbacken. Dessutom finns det också ett handrem som låter dig hålla din iPad säkert.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

# 7. SKYLMW

Vad som gör SKYLMW värt att överväga är den kompakta och formanpassade designen. Trots att locket har en stötsäker design, ser det inte skrymmande ut alls.

Blandningen av hård PC och mjuk TPU är den främsta anledningen till att den utmärker sig i att absorbera stötar. Med tillstånd av de exakta utskärningarna bör det inte vara ett problem att använda Lightning-porten eller hörlursuttaget.

Slutligen kommer SKYLMW tungt fodral i tre färger som rosa, svart och knubbigt.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 8. TKOOFN

Med en stilig design kan TKOOFN leverera ett all-round försvar till din iPad. Blandningen av hårdplast och mjukt silikonmaterial har stärkt höljet för att överleva droppar och håller också bort repor med lätthet. Därför, så länge det här locket är på, bör du inte oroa dig för skyddet av iPad.

Utöver det robusta höljet kommer TKOOFN med ett praktiskt stativ som håller surfplattan perfekt så att du får en bättre synvinkel. När det gäller färger kommer du att kunna välja detta stötsäkra omslag i fyra nyansvarianter.

USP: Reptålig design

Kolla in på Amazon

# 9. X-surfplatta

Det första som kommer att fånga din uppmärksamhet i det här fallet från X-Tablet är den snygga designen. Den formanpassade profilen med tvåfärgade färger gör det till ett bra val för de människor som föredrar mörka färger.

Täckt av tre lager skydd, det här skyddet är tillräckligt bra för att skydda din iPad mot stötar. När vi pratar om stativet gör det ett ganska bra jobb att förbättra din handsfree-användning. Och med det halkfria yttre skalet ser det till att du har det välbehövliga greppet för att hålla surfplattan säkert.

USP: Tre lager skydd

Kolla in på Amazon

# 10. CASY MALL

Som ett tungt fall är “CASY MALL” mycket imponerande. Med ett robust yttre skal, ger det ingen chans till oavsiktliga fall för att skada din iPad.

Framläppen och den förhöjda kamerabumpen ger extra säkerhet. Eftersom knapparna är lyhörda får du klickig feedback. Och när det gäller att förbättra ditt medie tittar kan kickstand lever upp till din efterfrågan.

Naturligtvis ser CASY MALL-fodralet lite skrymmande ut, men om en kompromisslös garanti är din prioritet borde lite extra vikt inte vara en stor sak.

USP: Extra skydd för kamera och skärm

Kolla in på Amazon

Ditt favoritfodral för kickstand?

Vilket av dessa kickstand-fodral kommer att kopplas ihop med din iPad Pro? Är det den som har en muskulös kropp eller den som är tanken på en blandning av skydd och stil? Det skulle verkligen vara fantastiskt att känna till ditt favoritval i kommentarerna nedan.

Du skulle också vilja titta på dessa tillbehörslistor:

  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
  • 10,5-tums iPad Pro foliofodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro läderfodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found