Blogg

Bästa iPhone X-kameratillbehör 2021

iPhone X har förmodligen den finaste kameran. Även om DSLR-kamera fortsätter att vara min första kärlek, är iPhone utan tvekan det första valet för on-the-go mobilfotografering. Det är denna kärlek som har tvingat mig att skapa en sammanfattning av de bästa kameratillbehören för iPhone X. Med tanke på olika krav har jag listat ut flera typer av tillbehör. Så oavsett om du vill sätta stopp för sista stunden skaka eller ta dramatiska bilder, listan har du helt täckt. Utan att göra så mycket, dyk direkt in för att utforska dem alla!

# 1. Shoulderpod S1

”Shoulderpod S1” är utformat för att vara ett ganska praktiskt verktyg för smartphonefotografering. Det som gör att S1 sticker ut är tre-i-ett-funktionaliteten. Du kan använda det som ett stativ, filmskaparens grepp och ett resestativ.

Med den helt justerbara tryckskruven håller den din iPhone säkert. Gummikuddarna är släta och förhindrar repor. Robust konstruktion gör denna rigg mycket hållbar. Dessutom fungerar den med vilken smartphone som helst med en bredd mellan 48 mm och 93 mm.

USP: Justerbar tryckskruv

Kolla in på Amazon

# 2. Joby magnetiskt stativ

Jobys stativ har en mer pragmatisk design. Med tillstånd av magnetiska fötter, står den stadigt medan du håller enheten. Låsring säkerställer att din iPhone är korrekt ansluten.

Du kan enkelt installera din enhet för den glada fotograferingsupplevelsen. Med snabbkopplingen kan du enkelt ta bort din enhet.

Wrappable ben ger dig mer flexibilitet. När det gäller uppbyggnad är den lätt men ändå mycket hållbar.

USP: Magnetiska fötter

Kolla in på Amazon

# 3. MeFOTO

Om du letar efter ett mycket funktionellt resestativ, ge MeFOTO en närmare titt. Den har en säker låsmekanism och ger dig mer flexibilitet för att fånga önskade bilder.

Du kan låsa stativbenen i två olika vinklar för att få den bekvämlighet som behövs; speciellt när man skjuter i trånga utrymmen. Det finns också en fjäderbelastad infälld krok för att ge önskad stabilitet.

Tack vare det separata huvud- och pannlåset kan du göra den nödvändiga justeringen utan problem. På grund av den lätta och vikbara designen kan du bekvämt bära den var du vill.

USP: Säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

# 4. NELOMO

NELOMO presenterar ett förstklassigt kameralinspaket. Drivs av 0,65x super vidvinkelobjektiv, 15x makrolins och 230 graders fisheye-objektiv, det kan visa skarpa foton. Därför har du inga problem när du tar fantastiska bilder.

Dra nytta av 15X makrolinsen för att fånga iögonfallande närbilder. Vidvinkelobjektivet är perfekt för att ta en bild av en grupp människor. Fiskögolinsen är på plats när det gäller att snappa de rundade bilderna. Dessutom kommer detta kit med 18 månaders garanti.

USP: 0,65x super vidvinkelobjektiv

Kolla in på Amazon

# 5. Apexel

Vad sägs om att välja ett utmärkt fotograferingspaket som kan möta olika krav? Apexel erbjuder stativ, fjärrlucka och 4-i-1-linspaket för att fånga minnesvärda foton med maximal känsla.

Teleobjektivet fungerar ganska bra för att låta dig ta långdistansbilder, medan vidvinkelobjektivet är rätt på pengarna för att ta gruppbilder.

En makrolins är praktisk när du vill fånga alla detaljer i ett objekt. Stativet har flexibla ben och en bättre låsmekanism. Dessutom erbjuder fjärrluckan dig den bekvämlighet du behöver för att ta bilder.

USP: 4-i-1 linspaket

Kolla in på Amazon

# 6. Zodiaken

Jag har hittat “Zodiac” fjärrkontroll för att markera. Om du vill hålla skakningar borta, bör du välja det här snygga verktyget. Du kan direkt ansluta den till din iPhone via Bluetooth för att starta fotograferingen.

Du kan använda den upp till 30 meter från din iPhone. Dessutom kommer Zodiac med ett ministativ för att klicka på vackra bilder utan att skaka.

USP: Förlängd batteritid

Kolla in på Amazon

# 7. Holy Stone

Holy Stone quadcopter drone låter dig spela in de mest minnesvärda ögonblicken i panoramautsikt. Du kan spela in högkvalitativ realtidsvideo med GPS-assisterad flygning. Dronan kommer att sväva stabilt och återvända automatiskt till Home när batteriet är lågt eller om signalen går förlorad.

Med 20 minuters maximal flygning kan du spela in många av dina aktiviteter på vägen eller när du är på utomhusäventyr. Använd Follow-Me-Mode och drönaren följer vart du än går.

USP: Anpassad flygväg

Kolla in på Amazon

# 8. UBeesize

UBeesize har uppgraderat sitt kamerastativ med starkare material för att ge hållbarhet. Det är en drastisk minskning av defektfrekvensen för denna produkt, som stöds av UBeesize livstidsgaranti.

Kolla in bläckfiskbenen som kan justeras för att få perfekt vinkel varje gång du klickar på ett foto eller en selfie på din iPhone X. Slitstarkt skum och plast gör detta stativ väldigt starkt så att du kan få den stabila bilden på vilken yta som helst.

USP: Stabil på alla ytor

Kolla in på Amazon

# 9. CamKix

Vill du inte att sista ögonblicket skakar för att förstöra kvaliteten på dina bilder? CamKix fjärrlucka kan vara ett värdigt tillskott till ditt fotograferingspaket.

Slutaren fungerar exceptionellt snabbt för att låta dig ta foton av hög kvalitet. Den förblir funktionell upp till 30 meter från din enhet. Slutligen stöder CamKix Android 4.2.2 och iOS 6 eller senare. Så även om du har en gammal mobil enhet kan du använda den här fjärrluckan utan problem.

Dessutom kan du välja det i en mängd olika färger som svart, grön, röd och mer.

USP: Ultra-bärbar design

Kolla in på Amazon

# 10. AMIR

Med fyra stjärnor av mer än 2300 kundrecensioner har AMIR-kameralinsen alla ingredienser för att vara din pålitliga tillgång för att ta utmärkta foton. Satsen innehåller 0,4X vidvinkelobjektiv, 180 ° fisheye-objektiv och 10X makrolins.

Beroende på de specifika kraven kan du använda linsen för att ta önskade bilder. Om du till exempel vill fånga underbara rundade bilder, gå till fiskögolinsen. Om du vill ha mer detaljer är makrolinsen också rätt alternativ. Dessutom kan du välja AMIR i två färger som svart och silver.

USP: 0,4X vidvinkelobjektiv

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Nu när du har utforskat alla de bästa tillbehören, låt oss veta din favoritval nedan i kommentarerna. Dessutom berättar vi om den som är värt att inkludera i ovanstående sammanfattning.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • Bästa iPhone X plånboksfodral
  • Läderfodral till iPhone X
  • Tillbehör för iPhone 12 och 12 Pro