Blogg

Bästa iPhone 8 Plus Kickstand-fodral 2021

IPhone 8 Plus med den extremt stora skärmen är utmärkt för medievisning. Och jag är säker på att många av er har valt det för att förlänga filmtiden, eller hur? För att säkerställa att du får en bekvämare handsfree-upplevelse har jag valt de bästa fodral för iPhone 8 Plus. Så, oavsett om du vill anamma det ultimata skyddet eller välja ett lite tunt omslag, har listan alla dina behov helt täckta. Och ja, jag har också listat de som erbjuder en fullständig licens till din smartphone för att döda all uppmärksamhet - head-on!

1. i-Blason

i-Blason kickstand-fodralet kan vara lite skrymmande, men det är vad du behöver för att ge din smartphone att bekämpa utmaningen med eventuella droppar. Med det dubbla lagerbyggnaden är det en pålitlig kostym.

Sidmonterat hölster gör att du säkert kan montera och demontera din enhet. Du kan konvertera höljet till ett användbart stativ för att få en bättre betraktningsvinkel. Slutligen kommer detta överlägsna kickstand-fodral i fyra färgalternativ som svart, blått, rosa och vitt.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

2. ProCase

ProCase har den tunna designen som ser märkbar ut på phableten. Ristad med den stötdämpande TPU och hårda PC, erbjuder den din kropps hela skydd. Den kompakta designen ser stilig ut utan att lägga till någon massa. Strukturerade sidor ger extra grepp; vilket gör det bekvämt att bära enheten i händerna. Den upphöjda ramen skjuter från början genom att den inte skadar kamera och skärm.

När det gäller det integrerade stativet gör det ett bra jobb med att ge en bättre betraktningsvinkel för din filmtid. Bortsett från detta, kommer detta lätta kickstandsfodral i tre färger: svart, gråmetall och roséguld.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

3. JETech

Med robust design ger JETech kompromisslöst skydd till din iPhone från droppar. Kombinationen av mjukt TPU och hårt PC-material har stärkt konstruktionen. Dubbelskiktad struktur med luftdämpade hörn tål enkelt stötar.

Det medföljande stativet förbättrar din handsfree-upplevelse. Exakta utskärningar för Apple-logotyp, kamera, portar och högtalare förstärker dess utseende. Slutligen kommer detta imponerande omslag bara i två färger: svart och ros.

USP: Dubbelskiktad struktur

Kolla in på Amazon

5. Aduro

Aduros kickstand-fodral är kända för sin anmärkningsvärda enkelhet. Den här minimalistiska designen kommer att fånga din uppmärksamhet. Aduro har använt förstklassig, gummerad struktur för att göra detta fodral tillräckligt starkt för att skydda skadorna.

Tillsammans med kickstand-fodralet erbjuder Aduro ett bältesklämhölster för att stoppa fodralet i ditt bälte. Den robusta låsmekanismen håller din iPhone säker på plats. Du kan snabbt ta bort telefonen från höljet utan att ta bort den från fodralet.

USP: Den robusta låsmekanismen

Kolla in på Amazon

5. ZVE

Vill du ha ett mer skyddande fodral till din smartphone? ZVE, med stötsäker design, kan vara en pålitlig satsning. Drivs av robust PC-skal och smidig TPU-interiör, detta fodral är mycket hållbart. Medan utsidan sprider stötar, förstör interiören repor.

Du har bekväm tillgång till alla funktioner på din enhet genom exakta utskärningar. Den halksäkra ytan passar alla konturer i din handflata; därigenom undvika risken för oavsiktlig glidning. Hopfällbar kickstand har till uppgift att förvandla din enhet till mini media center med god effekt. Detta slagfasta fodral kommer i tre färger: svart, mintgrön och rosaguld.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

6. Zizo statisk serie

Om du inte vill ge någon chans till oavsiktliga fall för att skada din enhet, gå till det här militära fodralet från Zizo Static Series. Den solida uppbyggnaden förstärkt av högkvalitativ PC och tetra polyuretanmaterial kan skydda din smartphone mot alla brutala stötar. Mjukt interiör ger väskan att absorbera stötar.

Jag har hittat de uttalade knapparna ganska lyhörda. Förhöjd kant fungerar som det pålitliga skyddet för pekskärmen såväl som kameran. Slutligen kommer detta slitstarka fodral i sju färgkombinationer.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

7. ESR

Kickstand-fall anses vanligtvis lägga till större volymer i iPhones profil. ESR har dock skapat ett tunt fodral med stativ som du kan glida din telefon i fickan även när fodralet är insvept.

En av de uppenbara funktionerna i detta fall är att den stöder trådlös laddning. När du vill sätta din iPhone 8 Plus på en trådlös laddare behöver du inte ta bort fodralet. Sätt telefonen på den trådlösa vaggan så laddas telefonen.

USP: Stöder trådlös laddning

Kolla in på Amazon

8. Spigen Ultra Hybrid S

Missa inte Spigen Ultra Hybrid S om du tycker mycket om tydliga fall. Det gör att din iPhone kan glöda helt utan spärrar. Det är lättare med PC och TPU-material av hög kvalitet. Huvudsakligen på grund av stöttålig struktur kan din smartphone komma ut ur oavsiktliga fall oskadd.

Luftkuddeteknologin ökar styrkan i höljet. Metall kickstand ger liv åt din hands-free tid. Den kompakta strukturen känns väldigt bekväm i händerna. Slutligen finns det bara två färger att välja mellan: kristallklart och rymdkristall.

USP: Luftdämpade hörn

Kolla in på Amazon

9. Spigen Tough Armor

Handplocka Spigen Tough Armor, om det är din högsta prioritet att tillhandahålla försvar. Den har dubbla lager av konstruktion förstärkt av vadderade hörn. Förmågan att erbjuda skydd av militär kvalitet gör det till en pålitlig kostym. Det medföljande kickstanden säkerställer att du har en bättre mediatid. Det parar snuggly på iPhone; ger snabb problemfri tillgång till alla funktioner.

Beveled edge gör ett pålitligt jobb med att skydda skärmen och kameran mot repor, medan knapparna ger skarp feedback. Dessutom stöder den trådlös laddning och finns i fem färger inklusive roséguld, svart, satinsilver, gunmetal och champagneguld.

USP: Stöder trådlös laddning

Kolla in på Amazon

10. Kitoo

Stativfodralet från Kitoo stöder både vertikal och horisontell visning. Tillsammans med det har det också militärskydd och det har klarat ett falltest på 12 fot framgångsrikt. Den täcker alla de fyra hörnen på iPhone 8 Plus och ger fullständigt skydd mot repor, normala fall och stötar.

Med alla dessa funktioner lägger det inte mycket till. Du kan komma åt alla portar och funktioner på iPhone tack vare exakta skärningar. Slutligen finns det tre färgval tillgängliga.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

Det är allt! Jag hoppas att du gillade att titta på omslag tillsammans med mig.

Vad är din favorit?

Det är dags att meddela oss namnet på ärendet som har fått högsta poäng från dig! Det skulle också vara trevligt att veta vilka kvaliteter du vill se i ett toppfodral för iPhone.

Du vill också utforska dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
  • Bästa iPhone 8 Plus batterifodral
  • Skal till iPhone 8 Plus
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found