Blogg

Hur man tar bort spel från iPhone Game Center

Game Center är ett fantastiskt ställe att hålla dina spelframsteg, prestationer, rangordningar och andra saker som sparats på din iPhone eller iPad. Eftersom det synkroniseras direkt med ditt Apple-ID kan du vara säker på att du inte tappar något som rör dina favoritspel. Men detsamma blir irriterande när du slutar spela ett visst spel men ofta får meddelanden.

Tack vare den tillgängliga friheten kan du enkelt ta bort spel från Game Center som du inte längre spelar. Processen är väldigt enkel och tar bara några minuter. Följ bara processen som nämns i den här artikeln och bli avslappnad från irriterande meddelanden.

Så här tar du bort spel från iPhone Game Center som du inte längre spelar

Steg 1. Öppna först Game Center- appen på din iPhone eller iPad.

Steg 2. Längst ner trycker du på fliken Spel för att se alla spel som är associerade med Game Center.

Steg 3. Listan med spel innehåller installerade och avinstallerade spel som du har länkat till Game Center. Nu är det bara att svepa åt höger för att lämna  spelet som du vill ta bort.

Steg 4. Nu visas alternativet " Ta bort " förutom det spelet, tryck på det. Detta tar igen ett popup-meddelande för bekräftelse. Klicka igen på " Ta bort ".

Voila! Spelet har tagits bort från ditt Game Center-konto. Observera att när du tar bort spel från Game Center raderas även speldata som lagras i Game Center tillsammans med rangordningar, framsteg, prestationer och alla andra saker. Så om du planerar att spela något av ditt favoritspel i framtiden, tänk inte på att ta bort dem. Eftersom du måste starta det spelet från grunden utan att återhämta några framsteg.

Vilket är ditt favoritspel på iPhone eller iPad som du älskar att spela? Dela det med oss ​​genom att kommentera nedan eller på Facebook, Twitter och Google Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found