Blogg

Visa arkiverade Instagram-foton och berättelser på iPhone och Android [How-to]

Har du någonsin arkiverat dina Instagram-inlägg och senare undrat var de har gått eller hur man ser alla arkiverade Instagram-foton och berättelser på iPhone? Om ja, låt mig hjälpa dig att hitta dina dolda inlägg.

Om du har använt denna sociala nätverksapp kan du förmodligen redan vara medveten om att berättelser försvinner automatiskt efter 24 timmar. Och de lagras i arkivmappen. Samma sak händer med inläggen som du döljer.

Om du någonsin ändrar dig kan du visa din dolda bild på din Instagram-profil eller dela din berättelse lätt.

Så här får du tillgång till arkiverade Instagram-foton och berättelser på iPhone och Android

Steg 1. Starta Instagram-  appen på din mobila enhet. Tryck sedan på profilfliken längst ned till höger.

Steg 2. Klicka sedan på knappen Arkiv.

Steg 3. Därefter bör du se alla dina dolda historier. Om du vill hämta någon av dem, tryck på den du vill ta tillbaka till handling igen och slå de tre punkterna längst ner. Välj sedan Dela som inlägg.

För att se dina arkiverade selfies och klipp: Tryck på rullgardinsmenyn högst upp och välj Inlägg.

Nu kommer alla dina dolda inlägg att visas på skärmen. Bläddra igenom dem och om du vill ta bort arkivet från bilden trycker du på den. Tryck sedan på de tre punkterna längst upp till höger och välj Visa på profil i menyn.

Varsågod!

Avslutar…

Förhoppningsvis kommer du nu att kunna komma åt alla dina dolda inlägg. Om inte den sociala nätverksappen gör några ändringar i hur dess arkivfunktion fungerar, kommer metoden ovan att fortsätta att fungera för dig.

Du vill läsa följande artiklar:

  • Spara Instagram-foton, videor, berättelser till iPhone-kamerarulle med genvägar
  • Hur man tar bort Instagram Phantom-meddelanden på iPhone

Med en chans, vad kan den funktion du vill lägga till i den här sociala nätverksappen? Det skulle vara fantastiskt att veta det.