Blogg

Amazon Echo: En perfekt nyålders personlig assistent

När robotik introducerades i världen blev människor fascinerade av denna mirakulösa teknik som skapade robotar och datorsystem som arbetade på instruktioner från människor. Men mänsklig fantasi har ingen gräns, och det fortsätter att sprida bättre idéer för att göra livet enklare, underhållande och bekvämt. Precis som robotar, som var utformade för att vara trogna följeslagare för människor, här är en annan som kan vara din familjemedlem hemma eller till och med på ditt kontor.

Amazon Echo är en new age röststyrd dator för dig. Enligt Stacey Higginbotham , kombinerar denna 9,25-tums långa cylindriska enhet Siri och Bluetooth-högtalares förmågor. Om du fortfarande är dum på Amazon Echo, här är vad det är.

Amazon Echo

Amazon Echo är en smart dator som fungerar helt på röstkommandon; det är handsfree och alltid på. Det ger dig information, spelar musik, ljudböcker, ger nyheter och väderinformation, ger information om trafik, sport och mer. Detta Echo på 1045 gram, byggt med sju mikrofoner och strålformande teknik, kan interagera med dig från vilket hörn som helst i ditt hem när dess röstigenkänning från fjärran hör dig från hela rummet. Fråga vad som helst om allmän medvetenhet och Echo kommer omedelbart att svara med rätt svar eftersom det är anslutet till Alexa, en molnbaserad tjänst. För fysiskt utmanade fungerar den här enheten som en vän som slår på och av ljus efter dina kommandon. För skojs skull kan Echo också berätta skämt! Och hur kan du arbeta utan musik; Echo kan spela musik från Amazon Music, Prime Music, Pandora, iHeartRadio,TuneIn och mer.

Det är en bra lyssnare ... men killar, du kan inte föreslå Echo!

Skämt ifrån varandra, Amazon Echo lyssnar på din röst oavsett var du befinner dig i ditt rum eller hemma. Dess sju mikrofoner placerade under Echos ljusring använder strålbildande teknik för att lyssna på din röst från vilken riktning som helst. Kalla det en multi-tasker eller uppskatta dess röstavbrytande funktion, Echo kan lyssna på din fråga även när den spelar musik. Du kan använda en fjärrkontroll för att ge röstkommandon på avstånd eller i en bullrig miljö, förutom att hoppa över låtar och justera volymen.

När du väl har tagit hem det, ställ in ett vakna ord som förbereder enheten för att lyssna på dina kommandon. Dess teknik för nyckelordspotting identifierar lätt väckordet (du kan använda Alexa eller Amazon som väckande ord), och det tänds och strömmar ljud till molnet. Röstigenkänning av fjärrfältet är särskilt användbart för de synskadade människor som kan interagera med Echo.

Ständigt utvecklande

En av de största fördelarna med smart teknik är att den ständigt utvecklas; Ekot utvecklas också dag för dag. Med tiden går det bekant med dina talmönster, ordförråd och personliga preferenser. Eftersom det är anslutet till molnet uppdateras Echo automatiskt med jämna mellanrum. Amazon staplar upp nya funktioner till den här enheten; nyligen har Echo förstärkts med Pandora, Audible (bibliotek med ljudböcker), tillgång till Google Kalender, livescore och scheman, trafikuppdateringar, ombeställning på Amazon.com, kontroll av anslutna enheter med WeMo och Philips Hue.

Ladda ner Amazon Echo-appen på din mobil / surfplatta

Ladda ner gratis kompletterande app [iPhone | Android] på din mobil eller surfplatta och håll kontakten med Echo var du än är. Anslut din app till ditt Wi-Fi-nätverk och hantera dina larm, inköpslistor, att göra-listor, musik och mer som sitter på kontoret eller spelar med dina barn i parken.

Amazon Echo-funktioner hörbara: Spela ljudböcker från Audible med Echo. Dessutom stöder Echo Whispersync for Voice för att fortsätta precis där du slutade.

Kalendrar: Kontrollera ditt kommande schema genom att fråga vad som finns i din Google-kalender.

Shopping: Fyll på tidigare köpta artiklar genom att ombeställa Prime-kvalificerade produkter i din Amazon-shoppinghistorik.

Anslutet hem: Styr kompatibla WeMo- och Philips Hue-enheter med din röst.

Trafik: Hör pendeltiden och den snabbaste vägen till din destination.

Sport: Be om sportresultat och scheman från NFL, NBA, MLS, MLB och mer.

Pandora: Lyssna på och upptäck musik från Pandoras bibliotek med över 1 miljon låtar.

Musik: Lyssna på ditt Amazon Music Library, Prime Music, TuneIn och iHeartRadio.

Nyheter, väder och information: Hör aktuella väder och nyheter från olika källor, inklusive lokala radiostationer, NPR och ESPN från TuneIn.

Frågor och svar: Få information från Wikipedia, definitioner, svar på vanliga frågor och mer.

Larm, timers och listor: Håll dig i tid och organiserad med röststyrda larm, timers, shoppinglistor och att göra-listor.

Mer kommer snart: Echo uppdateras automatiskt via molnet med nya tjänster och funktioner.

Tekniska specifikationer för Amazon Echo

Storlek 9,25 ″ x 3,27 ″ x 3,27 ″ (235 mm x 83,5 mm x 83,5 mm)
Vikt 26,9 oz. (1045 gram)
Faktisk storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocessen
Wi-Fi-anslutning Dual-band, dual-antenn Wi-Fi (MIMO) för snabbare streaming och färre tappade anslutningar än vanligt Wi-Fi. Stöder 802.11a / b / g / n Wi-Fi-nätverk. Stöder inte anslutning till ad-hoc (eller peer-to-peer) Wi-Fi-nätverk.
Bluetooth-anslutning Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) -stöd för ljudströmning från din mobila enhet till Amazon Echo och Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP) för röststyrning av anslutna mobila enheter. Hands-free röststyrning stöds inte för Mac OS X-enheter.
Audio 2,5 tum bashögtalare och 2,0 tum diskant.
Systemkrav Amazon Echo är redo att ansluta till ditt hem-Wi-Fi. Echo Companion-appen är kompatibel med Fire OS, Android och iOS-enheter och är också tillgänglig via din webbläsare.
Garanti och service 1 års begränsad garanti och service ingår. Tillval 1 års, 2 år och 3 års utökad garanti tillgänglig för amerikanska kunder som säljs separat. Användning av Amazon Echo omfattas av villkoren som finns här.
Ingår i lådan Amazon Echo, nätadapter / kabel och snabbstartsguide

Pris på Amazon Echo och Companion-tillbehör

  • Amazon Echo: 99,99 dollar. Köp det från Amazon.com
  • Echo Voice Remote: $ 29,99. Köp det från Amazon.com
  • Belkin WeMo: Light Switch: $ 49.99 [$ 34.97 på Amazon medan vi skriver detta.] Köp det från Amazon.com
  • Philips Hue: Lux Starter Kit: $ 79,97. Köp det från Amazon.com
  • Garanti och olycksskydd (2 år): $ 39,99. Köp det från Amazon.com

Det var allt tills vidare!

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found