Blogg

Hur spelar jag iMessage Typing Prank With Friends?

När du skickar meddelanden till någon speciell eller en god vän finns det inget mer stressande än att "skriva" animationen i iMessages. Det kan betyda många saker: försöker de bestämma vad de ska berätta för dig? Skriver de ut en lång uppsats för att lägga på dig? Du har ingen aning. Det gör det perfekt för en rolig iMessage-skrivprank. Vi visar dig här vad du ska göra om du känner dig uttråkad och bara vill irritera någon.

Vad det här är mycket enkelt: Du kommer att ladda ner en GIF för iMessage-skrivning som ser ut precis som "typ" -animationen. Då kommer du att skicka det till ditt mål på Messages. GIF kommer att spela och efterlikna skrivanimationen och ... ja ... den fortsätter att spela. De tror att du skriver ut din sista testamente.

Hur man spelar Typ Prank i iMessage i iOS 14

Steg 1. Tryck länge på iPhone genom att skriva GIF nedan och välj " Spara bild."

Steg 2. Gå till en meddelandetråd i appen Meddelanden eller starta en ny.

Steg 3. Tryck på ikonen "Foton" , tryck sedan på GIF för att välja den och tryck sedan på skicka .

Du kommer att få något som ser ut som bilden nedan. (Om du vill göra dig galen, gör vad vi gjorde och skicka det till dig själv.)

Efter att ha gjort detta har du skickat en GIF som ser otrevligt ut som meddelandets "typ" -animering. Om du skickar det till någon som inte misstänker någonting kanske de bara tror att du skriver en uppsats.

Du kanske vill ta en titt på:

  • Så här ställer du in en GIF som Live Wallpaper på din iPhone
  • Hur man förvandlar levande foton till GIF på iPhone och iPad
  • Bästa iMessage-spel

Tyckte du om denna iPhone-typ GIF-prank? Finns det andra iPhone-trick och pranks som du gillar att spela på dina vänner? Dela din feedback i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found