Blogg

Bästa iPhone 8 Plus Bumper-fodral 2021

Jag gillar stötfångarfodral av några anledningar. För det första ger de ett viktigt skydd till smarttelefonen utan att lägga till bulk. För det andra erbjuder de den önskade friheten att flagga enheten utan störningar. Att veta hur användarvänliga de är är meningsfullt att sammanställa en elitlista över de bästa iPhone 8 Plus-bumperfodral. Så vad gör att dessa stötfångare sticker ut? De är välbyggda och har trendiga mönster. Dessutom erbjuder de nödvändigt skydd mot stötar och gör det bekvämare att hålla enheten med extra grepp. Vill du veta mer om vad dessa topp 10 bumperfodral för iPhone 8 Plus har att erbjuda? Låt oss dyka in!

1. i-Blason Unicorn Beetle Hybrid

Med den flamboyanta designen griper i-Blasons Unicorn Beetle Hybrid omedelbart uppmärksamhet. Den kristallklara profilen säkerställer att din iPhone har licensen att skjuta varje öga.

Tvådelad struktur gör den till en pålitlig försvarare. Eftersom den är slagtålig erbjuder den det skydd som krävs mot fall.

Den upphöjda läppen låter inte skärmen på din iPhone beröra ytan när den läggs nedåt. Knappar är mycket lyhörda för pressen. Förbi funktionerna kommer i-Blason stötfångarfodralet i fem fascinerande färger.

USP: Kompakt design

Köp det från i-Blason

2. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid har en snygg och skyddande design. En annan anmärkningsvärd kvalitet i detta stötfångarhölje är den tydliga profilen som ger önskad känsla för din smartphone att glänsa. Integrationen av finaste TPU och PC har gjort den till en hållbar följeslagare för din enhet. Med den solida tvådelade konstruktionen är den tillräckligt stark för att skydda iPhone mot eventuella oavsiktliga fall.

Den upphöjda läppen ger det skydd som behövs på skärmen från grunden. Taktila knappar ger bättre feedback. Neo Hybrid Crystal stötfångare finns i sju vackra färger.

USP: Design med dubbla lager

Köp det från Amazon

3. RhinoShield CrashGuard

RhinoShields CrashGuard är ett högkvalitativt stötfångarfodral som ger din smartphone ett heltäckande försvar. Och vad som står i detta skydd är den robusta ramen som kan absorbera stötar.

Tillverkaren säger att den tål droppar upp till 11 fot. Genom att titta på byggkvaliteten verkar fallet uppfylla det höga kravet.

Men handlar det här fallet bara om hållbarhet? CrashGuard behåller den snygga profilen på din iPhone 8 Plus och finns i några modiga färgvarianter som gul, babyblå, mintgrön och mer.

USP: Tål droppar upp till 11 fot

Köp det från Amazon

4. SaharaCase

Forma din iPhone med detta fantastiska SaharaCase stötfångarfodral. Den är utformad för att låta din smartphone glöda utan några begränsningar. Den är gjord av högkvalitativt gummi och robust PC. Tack vare konstruktionen i två lager kan den absorbera stötar.

Med den upphöjda kanten tillåter detta stötfångarhölje inte att skada skärmen. Du kan välja den här stötfångarväskan i två färger: kristallklart och klart rosaguld.

USP: Stötsäker design

Köp det från Amazon

5. POETIC Affinity Series

När det gäller att leva upp till uppgiften eller skapa ett trevligt par med phablet är POETIC Affinity Series i nivå med det bästa. Förberedd med högkvalitativt PC- och TPU-material, är denna stötfångare ett pålitligt skydd för iPhone.

Med den kompakta strukturen klarar den även den otäcka påverkan. Den avfasade kanten ger fullständigt skydd för den känsliga pekskärmen. Halkfri kant ger ett säkert grepp, så att du kan hålla din enhet med önskad bekvämlighet. Dessutom kommer detta genomskinliga stötfångarfodral i fyra färger.

USP: Förbättrat grepp

Köp det från Amazon

6. MoKo

MoKo lever upp till märket både på snygg design och skydd. Tillverkad av högkvalitativt PC- och TPU-material, det är en pålitlig sköld för din smartphone. Stötfångaren är lätt och har en tunn design. Mjuk inre ram gör att den absorberar stötar, medan den upphöjda ramen skyddar skärmen från början.

På grund av snap-on-designen installeras den perfekt på din enhet. Dessutom finns denna hybridstötfångare i tio färgalternativ.

USP: Stötdämpande design

Köp det från Amazon

7. SUPCASE Unicorn Beetle

SUPCASE Unicorn Beetle definierar skydd med kompromisslöst skydd mot droppar. Den robusta konstruktionen med hårt polykarbonat och mjuk TPU är extremt stark. Förhöjd ram både på fram- och baksidan säkerställer ett nödvändigt försvar för skärm och kamera. Den mjuka strukturen förbättrar inte bara utseendet utan ger också förbättrat grepp.

Knapparna svarar på klicket ganska bra. Ännu bättre, den här robusta stötfångaren finns i sex olika färger så att du kan välja den perfekta följeslagaren för din smartphone.

USP: Robust konstruktion

Köp det från Amazon

Din favorit?

Av dessa högkvalitativa bumperfodral, vilken kommer att vara försvararen för din smartphone? Jag antar att det är den som ger kompromisslöst skydd till din enhet och också ser tilltalande ut för ögonen. Saknas en av dina favoritfodral i den här listan? Låt oss gärna meddela det också.

Du kan kolla här:

  • iPhone 8-fodral
  • Bästa iPhone 8 Plus vattentäta fodral
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral för kvinnor 
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found