Blogg

Bästa iPhone 6 Plus-fodral från Griffin 2021

IPhone 6 Plus är Apples första phablet. En dyrare enhet kräver bättre, anpassat, personligt skydd. Det är därför Griffins uppsättning bästa iPhone 6 Plus-fodral finns i en massa sorter. Alla dessa Griffin-fodral är gjorda för att skydda din iPhone 6 Plus helt, från små saker som damm och repor till till och med 4 fot höga droppar.

Griffins samling av iPhone 6 Plus-fodral syftar till att tillgodose alla smaker. Du har dessa Survivor-fodral som ger ett allroundskydd; Det finns ultratunna, tunna fodral som håller det ursprungliga utseendet på en iPhone 6 Plus intakt och mer.

# 1. Avslöja

Griffin's Reveal är ett tydligt fodral av hög kvalitet för iPhone 6 / 6s Plus. Tillverkad av polykarbonatmaterial, locket är ganska slätt och har en mjuk struktur. Därför känns det inte hal i din handflata.

Även om fodralet är snyggt kan det bekämpa sladdar och även motstå låg volympåverkan. Tack vare de mjuka och taktila uttalade knapparna får du responsiv feedback.

USP: Ultraklar design

Kolla in på Amazon

# 2. Survivor Summit

Survivor Summit är den typ av fall som ger kompromisslöst försvar mot droppar. Naturligtvis ser det inte snyggt ut och ger massor av extra bulk till enheten. Men när det gäller att skydda enheten mot stötar ligger den före kurvan.

På grund av de responsiva knapparna och de exakta utskärningarna kommer du att kunna använda din enhet utan krångel. Med det robusta yttre skalet levererar Survivor Summit ett säkert grepp för att förhindra glidningar.

USP: Fyra lager skydd

Kolla in på Amazon

# 3. Överlevande terräng

Ännu ett mäktigt hållbart fodral från Griffin Technology! Survivor All-Terrain-sport har en exceptionellt skyddande design som kan sprida även otäcka stötar.

Alla fyra hörnen har en extra kudde för att enkelt överleva chocken. Bältesklämhöljet är praktiskt när du vill bära din enhet säkert. Dessutom finns det en inbyggd skärmförsvarare som aldrig låter repor skada skärmen.

USP: Exceptionellt skyddande design

Kolla in på Amazon

# 4. Survivor Slim

Om du vill få ett pålitligt skydd för din smartphone utan att lägga till onödig bulk, skulle Survivor Slim vara vägen att gå. Styva polykarbonatskal hjälper till att motverka stötar, medan silikonjackan håller bort skräp.

Utsidan har en halkfri design som känns bekväm i händerna. När det gäller knappar erbjuder de taktil feedback, så att du enkelt kan trycka på dem.

USP: Skyddande design i tunn formfaktor

Kolla in på Amazon

# 5. Identitetsgrafit

Det som gör "Identity Graphite" till ett imponerande skydd är den stötdämpande designen som skyddar smarttelefonen utan att se skrymmande ut alls. Så, din phablet fortsätter att se bedårande ut.

Det slagtåliga gummit förstärker inte bara höljet utan ger också mycket bättre grepp. Dessutom har den en upphöjd kant för att bekämpa scuffs. Och till $ 5,47 är Identity Graphite ett av de billigaste fallen för iPhone 6 / 6s Plus.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

Det är alla killar!

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

Du kanske vill utforska:

  • Bästa fall av militär klass för iPhone 6 2020