Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s träfodral 2021

Det är lättare att linda din iPhone 6 eller 6s på ett enkelt, vanligt polykarbonatfodral men träfodral ger en egen estetisk stil. Det finns något med iPhone 6-fodral av trä som ger din iPhone en distinkt, oöverskådlig stil. Vi har en massa iPhone 6 / iPhone 6s träfodral listade här. De är från högt ansedda, populära fodertillverkare som specialiserar sig på handgjorda träkläder för Apples senaste grej.

1. Joylink

Till skillnad från Slicoo är Joylink träväska handgjord av Oakwood. Det inre skalet är tillverkat av polykarbonat och tätt passande säkerställer fullständig säkerhet från normala fall och stötar. Oakwoods natur är sådan att inga fall är identiska.

Varje ärende kommer att ha en annan nyans. Bortsett från utseende är alla grundläggande funktioner på iPhone 6 / 6s helt tillgängliga.

USP: Stötfångare i polykarbonat

Kolla in på Amazon

2. JuBeCo

JuBeCo-träväska uppvisar beundransvärt utförande. Med den massiva bambuträkonstruktionen som berikas kraftigt av det fascinerande mönstret har fodralet designen för att arrestera hjärtat. TPU-stötfångare ger den mer styrka; bekämpa droppens utmaning.

Den har också en främre läpp för att förhindra att skärmen vidrör ytan. Dessutom finns det här vackra träfodralet i 19 bedårande färgalternativ med olika mönster.

USP: Bedårande handgjord design

Kolla in på Amazon

3. TabPow

TabPow har gjorts av högkvalitativt rosenträ och TPU. Den mjuka TPU-interiören gör att detta trälåda absorberar stötar. Den upphöjda ramen gör att pekskärmen förblir skyddad om enheten faller platt.

Väskan är väldigt lätt och passar fint på din iPhone 6. Knapparna är mycket lyhörda för klicket. Detta träfodral finns i tre färgalternativ.

USP: Stötsäker konstruktion

Kolla in på Amazon

4. BELK

Detta träfodral från Belk har ett mycket smalt utseende. Konstruerad med högkvalitativt trä och TPU, ger hybridväskan ett komplett skydd för din enhet. Med snap-on-designen installeras den enkelt på din enhet.

Tack vare den mjuka inredningen kan träväskan motstå stötar. Med det extra greppet känns det ganska bekvämt i handflatorna. Slutligen finns det fem färgalternativ att välja.

USP: Gummistötfångare

Kolla in på Amazon

5. kwmobile

Det miljövänliga materialet gör hela skillnaden här. Detta kwmobile träfodral skyddar din smartphone med sitt vackra mörkbruna utseende. Titta på dess inre plastmaterial som håller din iPhone 6 / 6s ordentligt monterad i fodralet.

Kwmobile har använt ett starkt bakskydd som tål droppar, fall, stötar, stötar och repor med sitt robusta stötdämpande material. Eftersom fodralet är tillverkat av naturligt trä kan du få en annan träkorn än den som nämns i den här bilden här.

USP: Miljövänligt material

Kolla in på Amazon

6. Nyvishet

NeWisdom har skapats med sandelträ av högsta kvalitet. Den robusta konstruktionen är tillräckligt kraftfull för att skydda din smartphone från oavsiktliga fall. På grund av det högkvalitativa TPU-gummit kan fodralet inte påverka din smartphone.

Den halkfria designen ger det nödvändiga greppet för att hålla iPhone bekvämt. Detta skyddande träväska finns i ett par färgalternativ.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

7. OTOOLWORLD

Det som sätter tonen för OTOOLWORLD är ett vackert mönster. Den är huggen av äkta trä och tillräckligt stark för att ge det nödvändiga skyddet till iPhone.

Inbyggd med mjuk TPU, kan detta träväska också motstå repor. De exakta utskärningarna ökar användarupplevelsen genom att erbjuda problemfri tillgång till alla funktioner.

Med den halksäkra utsidan får du det mycket förbättrade greppet som hindrar smarttelefonen från att glida. Dessutom finns OTOOLWORLD i nio färgvarianter.

USP: Vackra mönster

Kolla in på Amazon

# 8. FXYRAIN

FXYRAINs träväska lägger till stil och klass till din iPhone. Detta hårda fodral är tillverkat av naturligt trä och annan hård PC-materialplast. Denna kombination ger väskan massiv styrka, som enkelt kan installeras och tas bort.

Framsidan av detta fodral är en äkta träplatta och kanten är av PC-plastmaterial. Det luktfria fodralet ger dig en mjuk beröringskänsla.

USP: Luktfritt fodral

Kolla in på Amazon

# 9. RISTAD

RISTAD träväska är ren klass. Det är ett måste för folk som vill ha ett träfodral av hög kvalitet som kan matcha vackert med elegansen hos iPhone 6. Kornmönstret förstärker inte bara sitt utseende utan ger också ett säkert grepp.

Väskan passar tätt på din smartphone; erbjuder bekväm tillgång till alla funktioner på din enhet. Dessutom kan du välja detta snygga träfodral i 13 färger.

USP: Kornmönster

Kolla in på Amazon

# 10. iCASEIT

iCASEIT har tillverkat detta fodral av 100% naturligt odlat trä. Detta premiumträskal är verkligen unikt eftersom det har naturligt träkorn; du kommer inte hitta ett annat sådant fall i världen.

Det är svårt att hålla en exakt utskärning när fodralet är av trä. Men iCASEIT har uppnått denna precision utan problem, och du kommer att uppleva denna perfektion genom att enkelt komma åt alla portar och knappar på din iPhone 6 eller iPhone 6s.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 11. Native Union CLIC

När du pratar om de bästa träfodralna för iPhone kan du inte hålla erbjudanden från Native Union borta. Och ”CLIC” tillhör utan tvekan elitligan.

Väskan är snyggt handgjord och har ett förstklassigt utseende. Tvåfärgade färger ger mer känsla för sin profil.

För alla är smala, kan det motstå stötar och också slåss mot repor. Slutligen kommer Native Union CLIC i två färgvarianter som korall / körsbär och oliv / valnöt.

USP: Tvåfärgad design

Kolla in på NativeUnion

Det var allt tills vidare!

Avslutar…

Vilket träfodral har du valt bland dessa värdiga utmanare för att ge din iPhone 6 naturlig känsla? Det skulle vara riktigt bra att veta namnet på det ärende som har fått din uppmärksamhet. Låt oss också veta vilken kvalitet du föredrar i ett träfodral.

Dessa fodral är gjorda av miljövänligt trä. De är extremt kompakta och kan skydda din smartphone från oavsiktlig skada. Dessutom passar de snyggt med din enhet, ger problemfri åtkomst till alla enhetens funktioner.

För din referens har vi listat några bästa snidade satellit-serier av träfodral för iPhone 6s / 6s Plus.

Du kanske också gillar:

  • Bästa iPhone 6 vattentäta fodral
  • Kickstand Fodral för iPhone 6
  • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found