Blogg

iPhone X ringvolym låg för inkommande samtal? Här är varför

Min iPhone X-ringvolym hade gått för lågt för inkommande samtal. Jag försökte öka volymen och till och med återställa smarttelefonen men förgäves. Det konstiga beteendet hos ringsignalvolymen fortsatte att spela gömma med mig tills jag hade ett gränssnitt med denna välkända funktion - ”Attention Aware.”

Drivs av TrueDepth-kameran sänker Attention Aware automatiskt din iPhone X-volym när du tittar på din enhet. Och när du inte är uppmärksam på din smartphone ökar volymen för att varna dig. Dessutom dämpar den också skärmen på din enhet när du inte tittar på den. Mer efter hoppet:

iPhone X ringvolym låg eller iPhone X ringer inte högt vid inkommande samtal? Här är varför

I praktiken är det en genomtänkt funktion och intelligent utformad för att passa dina behov. Dessutom förhindrar det också onödig batteriförbrukning.

Vad händer om du tycker att den här funktionen är lite konstig, eftersom du vill att ringvolymen ska fungera normalt? Inga problem, du kan välja att inaktivera Attention Aware på din iPhone X för att återgå till normalitet.

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iPhone X.

Steg 2. Klicka nu på Face ID och ange lösenordet .

Steg 3. Stäng sedan av Attention Aware-funktioner.

Det är klart! Från och med nu sänks inte din iPhone X-ringvolym även om du tittar på din smartphone.

Om du någonsin vill få tillbaka den här smarta funktionen igen, följ samma steg och slå på växeln för Attention Aware-funktioner i slutändan.

Det är klart!

Säg vad du tycker

Lyckligtvis undrar jag inte längre varför volymvarningarna för min iPhone beter sig så onormalt. Även om det är en av de största höjdpunkterna i Apples flaggskeppsenhet kanske några av er inte känner till det. Låt mig veta vad du tycker om den här funktionen?

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa fodral för iPhone X
  • Hur man använder Face ID på iPhone och iPad Pro
  • Tips för att påskynda Face ID på iPhone
  • Tips för att undvika problem med inbränning på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found