Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för filmälskare 2021

Varje iPhone- och iPad-användare har minst en streamingapp på sin enhet som de använder för att titta på sina filmer. Men du kommer inte att bli en filmfilm om du inte har någon aning om recensionerna av en film, skådespelarna som agerade i den, platsen och andra trivia om filmen. I det scenariot har vi täckt er alla med denna spännande serie av de bästa iPhone- och iPad-apparna för filmälskare som är perfekta för alla filmentusiaster där ute.

1. Netflix

Jag tror inte att det finns något behov av att utarbeta varför Netflix är nummer ett på den här listan. Ända sedan det debuterade i onlinestreamingvärlden skapades det en storm. Känd som kungen av streaming, började detta underhållningsföretag som en hyra DVD-tjänst, vilket så småningom ledde till en revolution på streamingmarknaden.

Uppställningen för Netflix-filmer och TV-program är den mest varierande och varierande. Det är en perfekt blandning mellan Netflix Originals, Cult Classics, Contemporary och alla andra genrer. Ärligt talat är Netflix min favoritapp för att strömma tv-program och filmer.

Pris: Gratis (prenumerationer: $ 9, $ 13, $ 16)

Ladda ner

2. Fandango

Om du är en vanlig biobesökare kanske du förstår smärtan med att komma i kö för att köpa biljetter och i slutändan inte få föredragna platser. Men med Fandango-appen kan alla bioälskare nu boka sina biljetter från sina iPhones. Appen är speciellt byggd för att ge dig en bekvämare filmupplevelse.

Stå inte längre i de långa köerna, välj bara dina favoritplatser och boka dem från din iPhone. Appen har också sitt eget belöningssystem; ju mer du bokar, desto mer blir du belönad. Ett användbart tips här är att betala med ditt helt nya apple-kort som ger dig dagliga kontanter samt belöningen för din biljett.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. IMDb

Go-to-appen för alla dina filmrelaterade frågor, IMDb är den enda appen för alla filmälskare där ute. Från information om filmernas körtid till deras recensioner är detta one-stop-appen för alla självrespektande filmmusiker.

Med uttömmande data om över 1,5 miljoner filmer och 3,2 miljoner människor associerade med filmindustrin (inklusive skådespelare, regissörer, sångare och andra besättningar). IMDb-appen innehåller filmtrivia om ljudspår, platser, allmänna trivia och mycket mer information om dina favoritfilmer. Du kan betygsätta en film, skapa en bevakningslista, titta på trailers, läsa nyheter, söka efter teatrar eller till och med boka biljetter via den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Brevlådad

I denna tid av sociala medier borde vi ha kontakt med människor överallt, men är det inte bättre om du är kopplad till människor som delar ditt intresse för filmerna? Känd som sociala medier för filmälskare, är Letterboxd-appen ett måste för alla filmälskare där ute.

Från att hålla reda på de senaste och kommande filmerna till att skapa bevakningslistor tillsammans med dina vänner, är Letterboxd iOS-appen för filmbuffar. Se recensioner skrivna av dina vänner eller slumpmässiga recensioner om du vill och bestäm sedan om du vill titta på just den filmen eller inte. Cool, eller hur?

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Gissa filmen

Om du tror att du är en hård filmälskare och en stor filmig buff, testa din filmkunskap med appen. Gissa att Movie-appen är en app som är gjord för att testa hur stor en filmälskare du är.

Med hjälp av ikoniska scener i filmen eller filmaffischen måste du gissa filmen eller stjärnan. Den här appen har flera funktioner som Gissa filmen, Gissa stjärnan, Allmän filmtrivia, Popkultur-filmquiz, Ordspel och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Kriteriekanalen

Klassiker. Ett ord räcker till med allt, vare sig det är rom-com, mysterier, thrillers, neo-realistiska filmer, ingen genre kan jämföras med kärleken till klassiker. Du måste ha en viss smak för att njuta av klassiska filmer. Jag kommer med nya nyheter för alla klassiska filmälskare där ute.

Criterion Channel är en härlig app för alla klassiska filmälskare. Och nämnde jag att appen också innehåller många konstfilmer och inte så berömda filmupptäckter från hela världen? Det gör det. För personer med en speciell filmsmak kommer du att känna dig som ett barn i en godisaffär med den här iOS-appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. ToDo-filmer 4

App Store är översvämmad med ToDo List-appar men som filmfilm älskar jag ToDo Movies-appen som kan skapa en lista för filmer. En att göra-lista för filmer är verkligen varje filmälskares dröm.

Skapa en lista med filmer du vill titta på tillsammans med en lista över filmer du redan har sett och hantera dem enkelt. Medan du hanterar listan över Vill du titta på och tittade, håller appen också reda på alla kommande filmer och intimerar dig om alla kommande utgåvor. Det har också en indikator för bonusscener så att du inte missar några klipphängare efter kredit-scener.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. RunPee

Har du varit i en situation där du skulle ta en kissa, men när du återvänder har filmen tagit en betydande vridning? Tja, du är säkert i en glädje med RunPee app för riktiga filmälskare som gör att du kan känna till de höga och låga punkterna i en filmplott och gör det möjligt för dig att bestämma när du kan ta en paus och hur länge ska pausen vara.

Ett intressant koncept, eller hur? Tja, jag tycker att RunPee-appen är mycket användbar när jag går på bio för att titta på en mystery- eller thrillerfilm. Jag glömde nästan att nämna att appen också visar dig vad du kommer att sakna när du är på paus. Med Marvel som sätter trenden har slutkrediter blivit en sak, och tack och lov låter appen dig veta om det finns några slutkrediter i filmen. Det föreslår också om en film är värt att titta på i 3D eller inte. Enligt min mening är detta en måste-ha-app för alla.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. iTunes Movie Trailers

Vad är en film utan trailers och teasers? De flesta av oss bestämmer om vi vill titta på en film eller inte, baserat på trailern till den filmen. Så det är passande att titta på trailern innan du bestämmer dig för om du vill titta på en film eller inte. Och den här appen från Apple är särskilt utvecklad för filmälskare.

Appen har inte bara trailers av hundratals filmer, men den har också ett brett utbud av bakom kulisserna, bästa bilder, klipp och bilder av filmerna. Biblioteket kommer säkert att släcka törsten för alla filmfreakar där ute.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. CineBee Recensioner

Om recensioner är de främsta avgörande faktorerna för dig, oavsett om du vill titta på en film eller inte, så är det här den perfekta appen för dig. Denna app för filmrecensioner är ett annat måste för bioälskare. Baserat på recensionerna i CineBee-appen bestämmer du om en film som är värt att titta på eller inte.

Recensioner på appen är alla äkta recensioner av riktiga människor och är inte på något sätt betalda recensioner så att du kan vara säker. Du behöver inte sitta i en tråkig film med ett 5-stjärnigt betyg. Älskade en film och vill rekommendera den till andra? eller hatade en film och vill hindra andra från att titta på den? Fortsätt och logga dina recensioner i appen och låt andra också hänvisa till dina recensioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Som alltid har jag försökt mitt bästa för att välja ut de mest användbara iOS-apparna från alla kategorier som kommer att vara till hjälp för alla filmälskare, men om jag hoppade över någon, var snäll och låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Kom ikapp med dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone-appar för att lägga till text i foton
  • Marquee Movies iPhone App
  • iPhone Selfie Apps för att ta och redigera Wow Selfies
  • Bästa Face Swap-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found