Blogg

Bästa bumperfodral till iPhone 11 Pro 2021

IPhone 11 Pro är tillverkad av lätt aluminium som gör den sårbar för allvarliga skador från droppar. Så det är viktigt att få ett bra skydd för det. Även om det finns många fodral är ett stötfångarfodral särskilt användbart när du vill ge maximalt skydd till kanterna på din telefon. Många alternativ stöder också trådlös laddning, vilket ökar funktionaliteten. Så låt oss kolla in de bästa stötfångarfodral till iPhone 11 Pro.

 1. Temdan Bumper Case Support Trådlös laddning
 2. RhinoShield Slim Bumper Case
 3. Weycolor Clear Back Bumper Case
 4. Ranvoo stötfångarfodral av metall
 5. Tozo Bumper Slim Fit-fodral
 6. Myjojo stötfångarfodral med 360 ° elegant dubbelt lager
 7. JETech HD Clear Bumper Case
 8. Surphy TPU Hybridfodral för stötfångare
 9. ORDTBY stötfångarfodral med inbyggt skärmskydd
 10. ESR Stötfångarväska med metallram

1. Temdan stötfångarfodral stöder trådlös laddning

Om du får ett stötfångarfodral till iPhone 11 Pro om du bara frågar, blir du förvånad över att se vad Temdan har att erbjuda. Den levereras med ett inbyggt skärmskydd tillsammans med de upphöjda kanterna som skyddar din skärm. Och det påverkar inte skärmens respons eller tydlighet. Det skyddar till och med skärmen från repor och fläckar. 

Kommer till baksidan, väsentlig del av fodralet, är gjord hård och hållbar PC tillsammans med stötdämpande TPU-material. Det ger ett allroundskydd för din iPhone 11 Pro. Sammantaget är den lätt och tunn och därmed lägger den inte till någon skrymmande faktor till din iPhone. Och det bästa är att den skyddar din telefon från oavsiktliga fall och stötar! 

Temdans fodral stöder trådlös laddning och har enkel åtkomst till alla knappar och portar på enheten. Det här fallet finns redan i vår iPhone 11 Pro-fodralista och det är anledningen till att det är nummer 1 i dagens sortiment! 

USP:  Allround-skydd.

Kolla in på Amazon

2. RhinoShield Slim Bumper Case

Få oöverträffat stötskydd med detta stötfångarfodral till iPhone 11 Pro. Det är 20% tunnare än andra fall som erbjuder en liknande skyddsnivå. Samtidigt hjälper den inre bikakestrukturen att absorbera 10% mer slag.

Var säker med säkerhet som överträffar militära standarder, vilket ger stötskydd på 3,4 meter! Den är hållbar och finns i 10 attraktiva färgalternativ.

USP: Tunnare än andra stötfångarhöljen

Kolla in på Amazon

3. Stötfångarväska i Weycolor Clear

Jag vet inte varför men Weycolor är det märke som jag älskar mest oavsett om det är! Anledningen kan vara den färgkombination som erbjuds. Detta fodral är tunt, lätt och har en inbyggd panel men gör att du känner dig mjuk när du tar tag i det.

Baksidan är gjord av klart polykarbonatmaterial och är smält med TPU-stötfångare runt kanterna och hörnen. Det skyddar din iPhone 11 Pro från plötsliga fall och förhindrar repor också. Den unika designen gör att du enkelt kan komma åt knapparna och portarna.

Och det bästa jag älskar med det här fallet är att den håller din iPhone original och tappar inte sin skönhet. Den finns i klara svarta och klara röda färgvarianter! Och oh boy, jag älskar bara den klara röda färgen!

USP: Smal och tydlig

Kolla in på Amazon

4. Ranvoo stötfångarfodral av metall

Att skydda kanter och hörn är den viktigaste delen av ett stötfångarfodral och det är där Ranvoo kommer ut för att rädda din iPhone 11 Pro. Det är bara ett metallfodral som skyddar hörnen och kanterna på din iPhone utan baksida! Ja, du hörde det rätt, det har ingen baksida. 

Detta fodral är lämpligt för dem som kan ta hand om sin iPhone när det gäller repor, fingeravtryck, damm, etc. eftersom det inte har ett baksida. Den stötdämpande inre ramen skyddar mot plötsliga stötar och den aluminiumförstärkta stötfångaren i aluminium skyddar din iPhone från oavsiktliga fall.

Den upphöjda silikonläppen nära kameran skyddar linserna med precision och gör den halksäker. Med Ranvoo kan du visa upp din iPhone i stil förutom att ge den maximalt skydd med ett stötfångarfodral.

USP: Ingen kompromiss med originalutseendet på 11 Pro

Kolla in på Amazon

5. Tozo Bumper Slim Fit-fodral

Den perfekta smala passformen och den upphöjda kanten (fyrkantig) nära kameran skyddar din iPhone 11 Pro när den är som bäst! Tozo-fodralets grepp och känsla är helt enkelt fantastiskt! Bakpanelen är gjord av klar PC och hörnen, kanterna skyddas av TPU-material.

Tozo kommer i matt svart vilket ger en perfekt look för din iPhone 11 Pro och den är tunn! Den är kompatibel med de flesta skärmskydd eftersom den har en exakt utskärning nära skärmen och den stöder också trådlös laddning.

USP: Matt svart färg

Kolla in på Amazon

6. Myjojo stötfångarfodral med 360 ° elegant dubbelt lager

Myjojo är speciellt gjord för din iPhone 11 Pro som passar din enhet perfekt utan att kompromissa med den smala och snygga designen! Fodralet kan delas upp i två delar tekniskt. Det ena är det inre lagret som är tillverkat av mjuk TPU som säkerställer en tät kropp och det yttre lagret är gjord av hård PC som skyddar din iPhone från oavsiktliga droppar och plötsliga stötar.

Detta skydd i två lager syns knappast i något stötfångarfall eftersom de flesta av dem går för smal och snygg design som bara lämnar skyddet bakom. Men med Myjojo får du båda sakerna i ett enda fodral, skydd och snygg design! Den stöder också trådlös laddning.

USP: Starkt skydd med snygg design.

Kolla in på Amazon

7. JETech HD Clear Bumper Case

Kuddar din iPhone 11 Pro med detta stötfångarfodral tillverkat av slitstarkt TPU och polykarbonat. Den har också små inre prickar som hjälper till att undvika att vattenstämplar bildas mot telefonens baksida och sidor.

Vidare är den smala designen extremt transparent som bevarar utseendet på din telefon. Den reptåliga ryggen och de upphöjda ramarna håller din enhet ren. Det är ett robust och pålitligt val.

USP: Prickad inre design för att förhindra fuktmärken

Kolla in på Amazon

8. Surphy TPU Bumper Hybridfodral

TPE-material är det som fick min uppmärksamhet när jag började granska Surphy. Jag har knappt sett något fall som använder detta material för att inrama den yttre delen av bakstycket. Det giftfria TPU-materialet på bakglaset gör det mjukt och lätt att greppa. Och den 1 mm upphöjda läppen runt kanterna ger maximalt skydd som du förväntar dig av ett stötfångarfodral till iPhone 11 Pro.

Fodralet är stötsäkert, reptåligt, smalt och lätt att greppa överlag. Motståndet mot gulning gör det kristallklart under lång tid och det är det som gör att det skiljer sig från resten i dagens lista! Detta fodral finns i svart, rosa, rött och gult. Den röda färgen är inte så imponerande men den rosa och svarta är säker.

USP: Motståndskraftig mot gulning.

Kolla in på Amazon

9. ORDTBY Bumperfodral med inbyggt skärmskydd

Den stötdämpande designen på detta iPhone 11 Pro-stötfångarfodral ger skydd mot hela kroppen och kraftigt mot fall, stötar och stötar. Den böjda kanten på hörnet minskar stöten och ger ett starkare skydd mot plötsligt fall.

Sammantaget ger det ultimat droppskydd med fallskydd på militär nivå. Den tål droppar från upp till 2 meter höga. Njut av sinnesfrid med detta fall.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

10. ESR Stötfångarväska med metallram

Omfattande testning och forskning stöder designen av detta stötfångarfodral för iPhone 11 Pro för att säkerställa att det aldrig stör signalstyrkan. Det stötsäkra yttre lagret hjälper till att skydda din telefon från yttre skador, medan det inre TPU-fodret dämpar sidorna.

Vidare skyddar de fyra upphöjda hörnen effektivt din kameralins och skärm från repor orsakade av gnugga mot plana ytor. Den finns i 3 unika färger, nämligen mörkgrön, guld och silver.

USP: Signalstyrka förblir opåverkad

Kolla in på Amazon

Så det fanns några av de bästa stötfångarhöljena för iPhone 11 Pro. 

Summering!

Varje dag skulle jag gå med RhinoShield-stötfångarfodralet eftersom det ger skydd av militär kvalitet. Vilket av dessa bumperfodral skulle du välja för din iPhone 11 Pro? Låt oss veta i kommentarfältet nu!

Relaterade inlägg du måste hänvisa nu!

 • Bästa billigaste fodral för iPhone 11 Pro Max
 • Plånboksfodral till iPhone 11 Pro
 • iPhone 12 Pro Max Bumper Fodral
 • Bästa bumperfodral för iPhone 12 och 12 Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found