Blogg

Ändra standardriktningstyp i Apple Maps på iPhone

Efter flera förvärv och större förnyelser är Apple Maps nu en av de mest använda och populära kartapparna på iPhone / iPad. Förutom de allmänna platserna använder människor Apple Maps mest för att få vägbeskrivningar. Apple Maps visar alltid vägbeskrivningar som standard. Men vad händer om du vill undvika att köra och få vägbeskrivningar istället? Med Apple Maps kan du ändra önskad riktningstyp.

Så här ändrar du standardriktningstyp i Apple Maps på din iPhone och iPad

Steg 1. Gå till appen Inställningar .

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Kartor.

Steg 3. Nu, under de föredragna anvisningarna , tryck på Walking.

Steg 4. Avsluta inställningar.

Steg 5. Om du har öppna kartor i bakgrunden, avsluta det också. (Svep den från omkopplaren för att stänga den helt.)

Steg 6. Öppna nu Maps igen och sök efter vägbeskrivning mellan två punkter. Du bör se vägbeskrivningar istället för att köra. Alla mått ändras nu till gång.

Gångriktningstyp kommer att ställas in som standard tills du ändrar den till körriktning.

Apple Maps har ännu inte visat någon överlägsenhet gentemot Google Maps men 3D-överflygningar är en funktion som ingen annan verkar ha behärskat än.

Med iOS 8 har Apple också infört kollektivtrafik för de flesta större städer. Det är dock långt ifrån tillräckligt med tillgång till data i andra och tredje världsländer. (Google har varit i denna nisch i över 6 år nu och det etablerar det högst upp i spelet.)

Apple Maps har också en ny Flyover City Tour-funktion som har introducerats i iOS 8. Användare som använder betaversionen av iOS 8 kan se hur de kommer åt den nya flyover city tour-funktionen här.

Det var allt tills vidare!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found