Blogg

Bästa Panorama-appar för iPhone 2021

Det finns något med panoramafoton och videor som gör dem heta favoriter bland många människor. Jag tycker om att ta bilder av panofotografering med några av de bästa panoramaapparna för iPhone och gillar att dela dem mycket med mina vänner. Hur är det med dig? För att ta din fascination för panoramafoton till den helt nya nivån har vi ställt upp de tio bästa apparna så att du kan fånga 360-graders panorama. Viktigast av allt låter de dig fotografera panorama med största möjliga lätthet. Låt oss dyka in för att upptäcka dem alla!

1. Rutnät: Gör Giant Photo Square

Om du vill gå till en ganska lätt men ändå bedårande panoramaapp, skulle jag rekommendera dig att testa Grids. Det som gör den här appen så praktisk är möjligheten att dela upp en bild i bild-perfekta rutor som du kan dela på de flesta sociala nätverkssajter. 

Om du vill bli mer kreativ kan du också skapa iögonfallande panorama-inlägg som kan få mycket grepp på sociala medier. För att inte tala om, ett stort rutnät kan vara mycket effektivt för att markera din profil. 

Med en mängd olika nät till hands har du många alternativ att experimentera med. Men kom ihåg att du måste spendera $ 0,99 / vecka för obegränsad tillgång till nät.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Okänt för Instagram

Som namnet själv antyder är "Unsquared For Instagram" grundat för Instagram-användare som gillar att lägga upp dynamiska foton på den sociala nätverkssajten. Appen har ett ganska enkelt designspråk och gör det enkelt att publicera panoramabilder.

Helt enkelt ta ett skott eller välj ett fint från din kamerarulle. Därefter kan du dela din bild i önskat antal bitar. Förutom. det finns också ett alternativ att finjustera beskärningsfönstret för att bli av med de oönskade fläckarna. När det är klart kan du dela det på Instagram eller var du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. PanoraSplit för Instagram

Återigen är "PanoraSplit" inte en typisk panoramaapp men om du vill ha en app som kan krydda din 360 ° -delning på Instagram är det värt att kolla in det. Så, hur fungerar den här appen?

Det som gör det så praktiskt är möjligheten att dela upp en bild i 9 rutor utan att kompromissa med upplösningen. Därför behöver du inte ta bort viktiga detaljer från panoramabilder på Instagram. Dessutom kan du spara din kreativitet i kamerarullen och kunna dela den på andra plattformar som stöds.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. DMD Panorama

DMD Panorama kan ta din kärlek till 360 foton och videor till nästa nivå. Appen har utformats för att fungera med den främre kameran så att du kan ta coola selfies. Med ultra-avancerade blixtlägen med tre olika inställningar är den inrättad för att fånga fantastiska panorama. Beroende på ditt behov kan du redigera taggar, geografisk plats och sekretessinställningar. Anslut till ditt Flickr-konto och använd 3D-visaren för att få dina foton liv.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

5. Dela bild - förhandsgranskning av bildnät

Ännu en app som kan tilltala de flesta Instagrammers där ute! Split Pic låter dig enkelt dela foton i flera rutor. Dessutom erbjuder det också ett snabbt sätt att organisera och redigera bilder med taggar, beskrivningar och titlar.

Split Pic erbjuder också ett alternativ för att lägga till personlig branding. Så oavsett om du är marknadsförare eller affärsman kan du använda den här appen för att marknadsföra ditt varumärke på ett coolt sätt.

För att säkerställa att din kreativitet har den nödvändiga skyddet online, kan du också lägga till vattenstämplar. Men kom ihåg att freemium-versionen av Split Pic är ganska begränsad och du måste välja köp i appar för att låsa upp funktioner som multi-grid, vertikal skärm och vattenstämplar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Panorama 360

Med den här appen är det ganska enkelt att fånga fascinerande panoramabilder. Appen har ett rent gränssnitt och levereras med en superhändig panoramavisning.

Du kan justera exponeringen perfekt så att dina bilder ser skarpare och elegantare ut. Använd galleriet för att perfekt hantera dina bilder. Dessutom kommer du också att kunna dela dina attraktiva panor på Twitter direkt från den här appen.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

7. PanoPano - Panorama för Insta

Här är en snabb och lättanvänd = app för att skapa Insta-värda panorama. Lägg bara till dina foton, dela dem med PanoPano, så kommer de att vara redo att publicera på Instagram för att wow dina följare. Dessutom bibehålls kvaliteten samtidigt som dina originalfiler hålls intakta.

Den här appen kan dela upp alla panoramafoton i upp till tio rutor som ska läggas ut som en flerfotkarusellpost på IG.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Insta360 ONE-360 ° Photo & Video

För att knäppa snygga 360 ° -foto och -video kan du satsa på Insta360 ONE för att leva upp till uppgiften - om inte spikar ner den. Detta är en medföljande app för Insta360 ONE och fungerar pålitligt för att spela in 4K 360 ° -video och 24-megapixelbilder.

Det jag tyckte var märkbart i Insta360 ONE är en bra samling filter som jag alltid vill testa för att förvandla hela bildens utseende. Åh ja, det har också ett gediget utbud av galna klistermärken som jag är säker på att du vill prova bara för att lägga till några roliga element i dina bilder.

Bortsett från det kan du använda den här appen för att gå live i 360 ° på dina favoritwebbplatser för sociala nätverk (naturligtvis som stöder den här funktionen) som Facebook, YouTube, Twitter och mer. Spara det för de tider då du vill vara på toppen av trendlistan på sociala medier!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Nu är det dags att liva upp din fascination med panoramafoton och videor. Jag kan bara inte vänta med att få veta din värdefulla feedback om dessa appar och hur trevliga de verkligen är.

Jag är säker på att du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone-videoredigeringsappar
  • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Collage Making Apps för iPhone och iPad
  • Bästa videochattappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found