Blogg

Bästa livsstilsappar för iPad 2021

Ända sedan iPad debuterade 2010 har apputvecklare outtröttligt arbetat för att utveckla spännande och användbara appar. På iGeeksBlog håller vi ögonen vidöppna för att upptäcka de bästa apparna för att göra ditt liv enklare. Medan vi redan har sammanställt de bästa livsstilsapparna för iPhone, sökte vi efter de bästa apparna för iPads. Vi har äntligen hittat de bästa och mest passande livsstilsapparna för iPads, så här är sammanfattningen av dessa appar. 

1. Apple Books

Sist men absolut inte minst, Apple Books-appen som kommer inbyggd på din iOS-enhet är den bästa appen att läsa om du är begravd i Apples ekosystem. Eftersom appen har en synkroniseringsfunktion kan du synkronisera den över alla dina Apple-enheter och njuta av att läsa alla dina favoritromaner.

Om du är bokälskare skulle du förstå vikten av ditt biblioteks mobilitet och Apple Books ser till att. Du kan enkelt bära hela biblioteket med dig vart du än går. Med en stor samling av alla samtida och klassiska e-böcker är iBooks verkligen min go-to-app att läsa romaner på.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Google Drive

Vi känner alla till lagringsbegränsningarna som följer med prisvärda iPads, men det borde inte hindra oss från att lagra minnen och andra dokument. Åh, och lägg upp förbrukningen på 5 GB på din iCloud-lagring, du skulle definitivt behöva lite mer utrymme, och det var när Google Drive steg in.

Google Drive erbjuder hela 15 GB gratis lagringsutrymme per google-id, vilket enligt mig är ganska fantastiskt. Om någon har mer än ett Google-konto är deras Drive-lagringskapacitet 15 multiplicerat med antalet konton som en person har. Detta är enligt mig den coolaste funktionen för människor som gillar att hålla balans mellan arbete och privatliv.  

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

3. Larmig

Om du har problem med att vakna måste du ha den här livsstilsappen på din iPad. Jag vågar dig att den här appen definitivt kommer att ändra den. Ge den här appen ett försök, och jag försäkrar dig att du kommer att glömma vad det betyder att snooze dina larm och så småningom vara sent.

Fint känt som djävularmet, Alarmy ger dig olika uppgifter som du måste utföra för att stänga av alarmet. Du kan tilldela ett matematikproblem som din uppgift eller ett minnesspel eller skaka telefonen för att säga 30 gånger eller ta en viss bild. Men ingen av uppgifterna är enkla, om du tror att du kan behålla matematikproblem som din uppgift blir du inte ombedd att lösa 2 + 2 eller något liknande. Sov om du kan.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

4. Det dagliga horoskopet

Om du är en troende på horoskop och gillar att läsa det, bör du definitivt prova den här appen. Kallas som den bästa och mest exakta horoskopappen för iPad, den här appen har de mest övertygande observationerna. 

Det dagliga horoskopet har korrekta avläsningar varje dag, varje vecka, månad och år för alla stjärntecken. Appen stöder också enskilda stjärnteckenegenskaper, och den visar också vilka tecken som är mest kompatibla och varför.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

5. Yahoo! Väder

Innan du går ut för att delta i någon fest eller socialt möte, kolla väderförhållandena i din stad eller den plats där du ska. Yahoo Weather är utan tvekan den mest pålitliga väderappen på din iPad. Appen ger dig exakta prognoser per timme, 5 dagar och 10 dagar. Därför kan du planera dina små resor inom eller utanför ditt land.

Väderappen ger alla nödvändiga detaljer som vind, tryck och risk för nederbörd. Animerade vädereffekter fångar din uppmärksamhet medan du kontrollerar väderförhållanden för regn, snö, dimma eller värme.

Animerade moduler för soluppgång, solnedgång, vind och tryck håller den här appen engagerande. Få meddelanden två gånger om dagen så att du kan vara beredd på alla väder.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Stilbok

Vi går alla igenom "Vad ska jag ha på mig idag?" Fas varje dag, och jag kan inte börja tacka utvecklarna av dessa två appar. Stylebook och Stylebook Men är mina favoritappar bland alla Lifestyle-appar på iPad. Anledningen är ganska enkel. Jag kan nu välja och planera mina kläder direkt från min smarta enhet och göra det i god tid var som helst. Det har definitivt gjort mitt liv mycket enklare.

Även om det kan vara lugnt att lägga till dina kläder och andra tillbehör i den här appen är det en skrämmande uppgift, men lita på mig när det är klart kommer du att få ut det bästa av dina kläder. Eftersom du nu kan utforma dem med lätthet och kan försöka bli mer experimentella. Och du skulle också kunna bära kläder som du inte ens visste att du hade.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Resedagbok

Som namnet antyder är denna app faktiskt en resedagbok och inte en vanlig dagbok. Skillnaden mellan de två framgår tydligt av deras namn. Medan du måste logga in vardagliga poster i en standardjournal, måste du bara spela in dina reseupplevelser i den här appen tillsammans med dina bilder.

Du kan förvandla dina reseupplevelser i vackra klippböcker med berättelser, bilder, frimärken och kartor. Appen låter dig beställa din egen personliga och unika fotobok som du kan ha som ett minne för dina äventyr.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

8. Mr Mood

I våra stressiga liv misslyckas vi ofta med att ta timeout och utvärdera hur vår dag gick och vad vi kände hela dagen. Oroa dig inte, jag ska inte predika om hur vi inte ska ta stress i våra liv eftersom det är typ av oundvikligt. Men vad jag föreslår är att hålla reda på ditt humör. Mr. Mood är en unik iOS-livsstilsapp, speciellt utvecklad för att logga ditt humör och hålla reda på dem.

Med ett enkelt användargränssnitt ser den här appen ren ut och är väldigt lätt att använda. Du måste helt enkelt logga vad du kände hela dagen och sedan kan du se om du har gjort några framsteg eller inte. Appens färgstarka natur kommer säkert att hålla dig motiverad att logga ditt humör dagligen. Och det tar inte mer än ett par sekunder att logga in det.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

9. Sedition Art

När vi går mot ett digitalt liv blir digital konst en sak nu, och det är mycket mer efterfrågat nu. Människor har nu börjat investera i digitala konstverk och upprätthåller ett virtuellt bibliotek. Sedition Art är ett slags virtuellt ar-galleri där du kan behålla dina digi-mästerverk och upptäcka andra artister.

Utforska olika konstverk som curaterats av digitala artister endast för dina skärmar. Samla och dela dem med dina vänner och njut av detta nya sätt att uppskatta och samla konst. Alla konstverk på sedition-appen är begränsade bitar som endast är kuraterade för skärmar, appen har också sn-inbjudan uteslutande "curated" -avsnitt där mästerverk säljs från så lågt som $ 8 och så högt som $ 3000.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

10. GARDENIZE 

Här är en trädgårdsdagbok för varje växtälskare. Det hjälper dig att hålla reda på och dokumentera allt du planterar. Du kan till och med lägga till foton, anteckningar och mer för att hålla reda på din trädgård.

Det är ett verktyg som förenklar dina trädgårdsuppgifter och hjälper dig att hålla koll på saker och ting. Appen är organiserad i olika sektioner som växter, områden, händelser, inspiration och vänner. Detta hjälper dig att hantera alla aspekter av ditt trädgårdsarbete och ansluta till en likasinnad gemenskap.

Pris: Gratis (grundprenumeration: 1,49 $)

Ladda ner

Loggar ut…

Det var listan killar. Låt mig veta om du funderar på att installera någon av dessa appar. Låt mig också veta om jag saknade någon kategori i Lifestyle Apps.

Relaterade inlägg:

  • Bästa modeappar för iPhone och iPad
  • Bästa viktminskningsappar för iPhone och iPad
  • iPhone- och iPad-appar för att organisera din garderob
  • Bästa Mood Board-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found