Blogg

Hur man tvingar uppdatera App Store på iPhone och iPad

App Store på iPhone eller iPad är en destination där utvecklare och slutanvändare interagerar; för apputvecklare är det en marknadsplats där de kan visa upp sina coola appar; på ett sätt visar de sin kunskap och intelligens. I sin tur uppskattar användare eller ibland kritik för sina problem.

Varje dag godkänner, motbeviser och tar bort Apple tusentals appar i App Store. Bortsett från denna blandning av appar gör Apple också nödvändiga ändringar i layout & knappar; sådana förändringar sker bakom gardinerna, och därför kan vi inte se dem tydligen. Dessutom är det här subtila förändringar som Apple inte väntar på ny iOS-release. Under dessa händelser kan App Store hamna i en liten röra och lämna användare förvirrade.

Men det finns inte mycket att oroa sig för; du kan tvinga uppdatera App Store på din iOS-enhet. Tack till Twitter-användare zachary drayer, som föreslog en följande lösning.

Hur man tvingar uppdatera App Store på iPhone eller iPad

Steg 1. Starta App Store på din iPhone / iPad.

Som standard kommer du att landas på skärmen för utvalda appar. Du kan se andra ikoner som toppdiagram, utforska, sök och uppdateringar. Nu börjar det roliga.

Steg 2. Allt du behöver göra är att ständigt trycka på någon av dessa ikoner.

Inom tio tryckningar kan du se att App Store börjar uppdatera sig själv. Det här ser ganska galet ut som en lösning men det fungerar faktiskt. Som en erfaren användare av iPhone eller iPad måste du ha stängt av App Store från App Switcher.

Försök att göra det här tricket på din iOS-enhet och kontrollera resultaten. Dela din feedback med oss ​​i kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found