Blogg

Bästa billaddare för iPhone Xs Max och iPhone XR 2021

En billaddare är en av de viktigaste tillbehören för dina iPhones och iPads. Innan du ger dig ut på en nöjesresa eller åker till ditt kontor kan du glömma att ta en powerbank eller ett batterifodral, men en billaddare finns alltid där i din bil för att starta dina smartphones och surfplattor. Om du äger någon av de senaste iPhonerna, ta en titt på de bästa billaddarna för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR.

1. GemDox

GemDox billaddare har en inbyggd blixtkabel som är Apple MFi-certifierad. Utöver det har den också en extra USB-port för att ladda en annan enhet. Den blå LED-indikatorn hjälper till att lokalisera USB-porten i mörkret. Designen är superslank och kompakt och ger din bils interiör skönhet.

Eftersom den är MFi-certifierad garanterar den skydd mot överladdning, överström och överhettning av din enhet under laddning. Det finns också två färgalternativ som passar inredningen i din bil.

USP: Apple MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

2. Anker PowerDrive

När det gäller att erbjuda snabb och säker laddningslösning kan mycket få billaddare matcha effektiviteten i Anker PowerDrive. Denna ultrabärbara laddare är välbyggd och har två USB-portar för att samla upp flera enheter samtidigt.

Men det som gör PowerDrive så kapabel är möjligheten att leverera upp till 24 W-uteffekt (kombinerat), vilket är mer än kapabelt att driva din enhet i snabb hastighet. Den levereras med guldpläterade kretsar som sänker värmen, både säkerhets- och effektivitetsaspekter. Tack vare legeringens exteriör kan billaddaren också motstå repor.

USP: Snabb och effektiv laddning

Kolla in på Amazon

3. AmazonBasics

AmazonBasics har länge varit en av de mest populära billaddarna. Så jag tror inte att många av er skulle bli förvånade över att se det i denna serie. Du kan ansluta den direkt till din bils DC-adapter för snabb laddning (2.4A-utgång.)

AmazonBasics levereras med en 3 meter lång kabel för att låta dig slå på dina enheter bekvämt. Dessutom gör Apple MFi-certifieringen det fullt utrustat för att vara en komplett laddare för dina iPhones. Slutligen erbjuder företaget den i två färger som svartvitt med ett års garanti.

USP: Ansluts direkt till bilens DC-adapter för snabb laddning

Kolla in på Amazon

4. Maxboost

Den lågprofilerade designen på Maxboost billaddare ger utmärkt prestanda när du använder den för att ladda dina iPhones. Med den dubbla USB-porten kan du ladda din iPhone och iPad samtidigt.

Kör på natten? Inga problem; du kan snabbt hitta USB-porten eftersom Maxboost erbjuder internt LED-ljus som ger dig snabb och enkel användning av den här billaddaren.

USP: LED-ljus

Kolla in på Amazon

5. LOOGGO

LOOGGOs billaddare ger dig fullständig sinnesro eftersom produkten är certifierad av RoHS, CE och FCC. Den intelligenta kretsen skyddar din telefon mot kortslutning, överhettning, överström och andra faror.

Det uppgraderade IC-chipet ställer in strömmen automatiskt. Du kan ladda två enheter med två USB-portar på 2,4A med 45% snabbare än andra standardladdare. I paketet hittar du en 3 meter lång och en 6 meter lång kabel tillsammans med laddaren som stöds av livstidsgarantin.

USP: Flera säkerhetsskydd

Kolla in på Amazon

6. Syncwire

Syncwire fungerar på smart teknik som identifierar din iOS-enhet och levererar ström därefter. Det finns en smart inbyggd blixtkabel som kan sträcka sig upp till 1,2 meter om du drar i den hårt.

Du kan använda denna billaddare i alla fordonsmodeller med DC 12-24V-ingång. Du kommer inte att stöta på några störningar med radio, Bluetooth eller Wi-fi.

USP: Tillverkad av robusta material

Kolla in på Amazon

7. Earldom

Ladda din iPhone supersnabbt när du kör till ditt kontor för att komma hem. Earldoms billaddare ger dig 3.1A AMPS-ström för att ladda din enhet så snabbt som möjligt. När du rullar upp kabeln sträcker den sig upp till fyra fot; så att du kan ladda din iPhone i baksätet på din bil.

Denna billaddare levereras med två USB-portar, som gör att du kan ladda två enheter samtidigt. För att hålla din iPhone skyddad mot skador har Earldom byggt ett säkerhetssystem, inklusive överhettning, överbelastning, kortslutning och överspänningsskydd.

USP: Spolad kabel

Kolla in på Amazon

8. Gembonics

Ge dina iPhones och iPads mer skydd genom att ladda dem med Gembonics billaddare, som automatiskt slutar ladda din enhet när det finns risk för överladdning eller spänningsvariation.

Denna produkt är gjord av brandsäkert material för att ge dig och din produkt mer säkerhet. Din radiospelning, Wi-Fi eller Bluetooth påverkas inte när du laddar enheten i bilen.

USP: Brandsäkra material

Kolla in på Amazon

9. Capshi

Som någon som lägger mer vikt vid säkerhet och laddningseffektivitet har jag hittat Capshi upp till märket. Det bästa med den här billaddaren är möjligheten att leverera upp till en hel del 36W-effekt, vilket sätter den i linje med de mest kraftfulla billaddarna på marknaden.

Införandet av dubbla USB-portar gör att Capshi kan ladda flera enheter samtidigt (3A för varje port). Förutom att leverera snabb laddning erbjuder billaddaren också en pålitlig skydd mot faror som kortslutning och överström. På hållbarhet har den ett aluminiumhölje som är tillräckligt starkt för att ta lite slag.

USP: 36W uteffekt

Kolla in på Amazon

10. Meagoes

Meagoes tillverkar Apple-certifierad iPhone-billaddare, som håller länge. Den Mfi-certifierade laddaren laddar snabbt din enhet med 2,4A-utgång; detta är snabbare än din ursprungliga 1A-laddare. Det betyder att du snabbt kan ladda din iPhone när du är för sent på kontoret eller vill nå någonstans direkt.

Det finns två USB-portar med 2.4A-utgång, som snabbt kan ladda din enhet. Den 3 fot långa Mfi-blixtkabeln gör att du kan sitta bekvämt i din bil som håller din enhet. Kabeln är sex gånger starkare än andra blixtkablar som finns på marknaden. Det tål mer än 12000 böjningar.

USP: 12000+ böjer livslängd

Kolla in på Amazon

Ditt val…

En perfekt billaddare är packad med många funktioner som robust material, brandsäkra material, lång livslängd, lång blixtkabel och mer. Innan du köper någon billaddare till dina iPhones kan du kontrollera några funktioner som är viktiga för dig.

Relaterade inlägg:

  • Bästa trådlösa Bluetooth-hörlurar för iPhone
  • Bästa VR-headset för iPhone
  • Trådlösa billaddare för iPhone
  • Bästa bilfästen för iPhone

Vilken billaddare vill du köpa till dina senaste iPhones? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found