Blogg

Bästa iPhone XR trådlösa laddningsfodral 2021

När du laddar din iPhone XR trådlöst sparar du dig från att ansluta en blixtkabel till din enhet. Placera bara din smartphone på den Qi-trådlösa laddaren som stöds så är du redo att gå! Men tänk om locket som du använder inte är ombord med den här nya åldringstekniken? Då måste du ta bort kostymen från enheten innan du går till avgiften. Om du tycker att det är obekvämt, gå till ett av de finaste trådlösa laddningskompatibla fodralet för iPhone XR.

1. Casetify

Casetify använder Qì Tech stötsäkert material för att göra detta fodral, som kan motstå stötar och absorbera stötar. Det som gör Casetify-ärenden unika är dess praxis för handinspektion av varje ärende från hörn till hörn.

Den uttrycksfulla designen och skyddstekniken gör detta fodral smalt och starkt. Casetify har skapat detta fodral från Durable PC hardshell exteriör och TPU Layer för att hålla profilen anspråkslös.

USP: Handinspekterat fall

Kolla in på Amazon

2. MoKo

MoKo är ett framstående varumärke i världen av iPhone-tillbehör. Detta trådlösa laddnings kompatibla fodral har en perfekt design med ett snoddhål i kanten för att bära din telefon bekvämt. Kontrollera de förstärkta hörnen och de upphöjda kanterna för att skydda telefonens skärm.

Detta fodral är tillverkat av högkvalitativt material; MoKo har använt flexibla och mjuka stötfångarkanter i TPU. För mer skydd har MoKo lagt till hårt PC-baksida för att göra det starkare och enklare.

USP: Stärkta hörn

Kolla in på Amazon

3. Elago

Älskare av minimalism vill inte ha något extra - vare sig det är ett konstverk eller ett skyddande fodral. Elago vet detta och har därför producerat ett mästerverk som har en minimal design. Den ultratunna och lätta designen ger inte din iPhone XR större volym.

Designen är så obehaglig att du inte kommer att känna att din telefon täcks av Elagos skyddshölje. Elago har använt flexibelt polypropenmaterial för att tillverka detta fodral, som är fullt funktionellt.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

4. Ringke

Ringke är ett populärt varumärke som tillverkar coola tillbehör för iPhone och iPad. Detta trådlösa laddnings kompatibla fodral är tunn och lätt. Eftersom fodralet är tillverkat av TPU är det tufft och flexibelt.

Ringke håller exakta utskärningar som hjälper dig att komma åt knappar och portar snabbt och bekvämt. Dess skydd för hela kroppen täcker alla fyra hörn och sidokanter på din iPhone XR.

USP: Avancerad stötdämpningssäkerhet

Kolla in på Amazon

5. Spigen

Spigen är ett av de ledande varumärkena för iPhone-tillbehör. I det här fallet har Spigen använt hybridteknik i kombination med TPU-stötfångare och hållbar PC-rygg. Visa din ursprungliga telefondesign med Spigens kristallklara transparens.

Höjda ramar höjer telefonens skärm och kamerabump. Du kan enkelt och snabbt trycka på knapparna med exakta utskärningar i detta fodral.

USP: Transparent rygg

Kolla in på Amazon

6. Androgat

Androgate har en elegant design som framhävs av den subtila matt finishen som ger ett fashionabelt utseende. Detta fodral täcker maximal del av din iPhone med en upphöjd ram för att säkra skärmen och kameran.

Titta på det speciella rutmönstret som lämnar utrymme för din telefon att avge värme och slutar överhettas. Även om designen är snygg, är fodralet tåligt eftersom det är tillverkat av mjukt, flexibelt TPU och hårt PC-skal.

USP: Omfattande skydd

Kolla in på Amazon

7. Fly Hawk

Många användare har intrycket av att fodral med trådlös laddning inte är tillverkade av läder. Fly Hawk har krossat denna myt och producerat ett PU-läderfodral som är kompatibelt med trådlös laddning.

Detta läderfodral är tillverkat för alla användare - män, kvinnor och tonåringar. Perfekt passform, smal och elegant, det här mjuka fodralet täcker kanterna på båda sidor och har upphöjda läppar.

USP: PU-lädermaterial

Kolla in på Amazon

8. ComoUSA

ComoUSA ger ett tunt och lätt fodral som inte ökar huvuddelen av din telefon med sin 1,5 mm-profil. Detta tunna fodral har förstärkta hörn för att skydda din telefon från oavsiktliga fall och stötar.

Kristallklart fodral gör att du kan visa telefonens glas tillbaka. Kontrollera dess mikrodotmönster som stoppar det våta klamret och ger en ren och tydlig passform.

USP: Microdot-mönster

Kolla in på Amazon

9. VRS DESIGN

VRS DESIGN garanterar en lång livslängd på ditt fodral, som är tillverkat av högkvalitativt, robust akrylmaterial och TPU-stötfångare. Detta fodral har anti-gulnande evig klar rygg, som visar riktig färg och design på din iPhone XR.

Att trycka på knappar och kontroller är en bekväm upplevelse eftersom det här fallet säkerställer responsiv feedback tillsammans med exakta utskärningar.

USP: Anti-gulnande akrylrygg

Kolla in på Amazon

10. Teryei

Teryei använder PC-material med galvanisering, vilket håller telefonens profil tunn och lätt. Detta fodral passar exakt på din iPhone XR och ger en snygg design. Du kan förhindra slitage din iPhone måste klara varje dag.

Detta tunna fodral kombinerar förstklassigt skydd med utmärkt design, vilket gör att du har snabb åtkomst till viktiga portar och knappar på din iPhone.

USP: Cool och snygg

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Detta sammanfattar vår lista över iPhone XR-fodral för trådlöst laddning.

Ditt val…

Trådlös laddning är ett smart sätt att starta din iPhone XR. En av fördelarna med trådlösa laddningsstödfall är att du inte behöver ta bort fodralet medan du laddar telefonen.

Ett fodral som är kompatibelt med trådlös laddning gör att du kan titta på videor och prata med dina kontakter. Bekvämlighet är nyckeln, eftersom användare skulle älska att njuta av FaceTime-samtal på iPhone XR när enheten laddas trådlöst.

Du kanske vill hänvisa fler iPhone XR-fodral: 

  • Tunga fodral för iPhone XR
  • iPhone XR vattentäta skal
  • Bästa iPhone XR-fodral
  • Bästa iPhone XR plånboksfodral

Vilket trådlöst laddnings kompatibelt fodral vill du köpa till din iPhone XR? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found