Blogg

TruSloMo - Enklaste Slo-mo Video Maker / Editor-app för iPhone

Världen av slo-mo-videor fick ett förnyat intresse efter att Apple lade 120fps till kameran i iPhone 5s och lade till slo-mo-funktioner. Våra intressen har också väckts och när vi snubblar på något relaterat till slowmotion låter vi det vanligtvis inte passera.

Uppdatering: Appen är inte tillgänglig längre.

TruSloMo är en ny app för iPhone, iPod Touch och iPad som låter dig lägga till slo-mo-effekter till vilken video som helst från din kamerarulle. Det är en av de enklaste och enklaste slo-mo-appar som vi har sett på ett tag. Och det är värt ett försök om du vill skapa slowmotion-videor på din iPhone (4, 4s, 5, 5s, 5c).

TruSloMo iPhone App Review

Liksom Panorama-funktionen för iPhone 5 är slo-mo för iPhone 5s ett enhetsspecifikt tillskott som lämnar många iPhone 4/5 / 4s-användare avundsjuka på sina iPhone 5s-motsvarigheter. Naturligtvis är slo-mo-videor bara kickass när du klickar på dem på iPhone 5s. Även om det inte är enkelt att exportera dem, gör funktionen fortfarande många huvuden.

Tidigare var de appar som vi har granskat för slo-mo-videor bra. TruSloMo är bättre i en avdelning: skapa slo-mo av befintliga videor. För övrigt är det det enda TruSloMo gör (som kärnfunktionalitet) och det gör det utmärkt.

Med TruSloMo kan du välja videor från din kamerarulle och välja en start- och slutpunkt för slo-mo-effekten. Du kan förhandsgranska effekten och sedan använda den om du är nöjd. Och sedan, när du exporterar den, sparas videon i ditt kamerarullalbum som en ny video. Det är det: härifrån kan du exportera det, dela det eller skicka det via e-post eller meddelande.

Vad jag verkligen gillade med TruSloMo är att hela processen är så enkel att det inte finns någon inlärningskurva. Kvaliteten är också ganska bra (jämfört med andra appar vi har använt).

Funktioner i TruSloMo iPhone App:

  • TruSloMo tillåter användare att lägga till flera slo-mo-delar i en enda video
  • God kvalitet gör
  • 0,99 USD In-App-köp (PRO) låter dig ha flera slo-mo-delar i en enda video
  • Videor som sparas på kamerarullen kan enkelt exporteras / delas till sociala webbplatser
  • Stöder alla iOS-enheter som kör iOS 7 (och senare)
  • Redigera enkelt start- och sluttid för slo-mo-effekten
  • Enkelt gränssnitt

Det är allt folk!

Håll kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter och Google Plus för att aldrig missa våra senaste berättelser.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found