Blogg

Bästa Spotify-alternativ för iPhone och iPad 2021

När det gäller att styra musikälskarnas hjärta vet Spotify säkert det bästa. Med totalt 191 miljoner aktiva månadsanvändare (87 miljoner betalda abonnenter); musikströmningstjänsten regerar högst.

Men det betyder inte att Spotify är felfritt. Det finns musiktjänster som ger bättre ljudkvalitet och låter användare ladda upp tusentals låtar. Så om din smak verkar ha fått nog av den här tjänsten och letar efter ett bättre alternativ, kan denna korta sammanfattning av de bästa Spotify-alternativen för iPhone hjälpa dig att välja önskad utmanare.

Kom ihåg; det finns inget sådant som perfekt. Och varje musiktjänst har sina egna fördelar och nackdelar. Således, i slutet av dagen, allt kokar ner till din specifika preferens eller kravet. Med det i åtanke, låt oss komma igång!

Bästa Spotify-alternativ - 2021-upplagan

1. Apple Music

"Apple Music" är det bästa alternativet till Spotify. Det som sticker ut för Apples musikströmningstjänst är den massiva katalogen med cirka 50 miljoner låtar. Så det spelar ingen roll vad som fascinerar din smak; du hittar de spår som du gillar att jamma med.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos Apple Music är expertkurationen, som jag personligen har tyckt märkbar. Dessutom kan du hålla reda på vad dina favoritartister håller på med och även kolla in dina vänners spellistor.

Appen har många knep i ärmen för att liva upp din musikupplevelse.

När det gäller pris kommer Apple Music med en gratis testperiod på tre månader. Därefter måste du prenumerera på $ 9,99 / månads individ eller $ 14,99 / månads familjeplan (för upp till sex personer).

Pris: Tre månaders gratis provperiod / $ 9,99 / månad

Ladda ner

2. Pandora - Strömmande musik

Pandora är designad för människor som har en förkärlek för att lyssna på sina favoritstationer.

Skapa exklusiva stationer från dina bästa artister, låtar och till och med genrer. Appen rekommenderar också stationer som du kanske älskar att ställa in.

Utöver musik kan du prenumerera på dina favoritpodcasts för att lyssna på dem vid din egen bekväma tid. Det är inte allt; du har också möjlighet att ladda ner allt du vill för oändlig offline-streaming.

Pris: Gratis / $ 3,99 (startpris)

Ladda ner

3. Amazon Music

När det gäller att belysa musiktiden är Amazon Music mer än tillräckligt bra för att leva upp till efterfrågan.

Precis som Apple Music har Amazons musikstreamingtjänst också ett massivt bibliotek med över 50 miljoner låtar. Utforska de samlade spellistorna och ställ in de stationer som du älskar att lyssna på.

Den här appen erbjuder också personliga rekommendationer så att du inte behöver spendera mycket tid på att upptäcka de låtar som fascinerar dig mycket. Dessutom låter det dig också ladda ner dina favoritspår för att komma ikapp med dem offline.

Pris: 30 dagars gratis provperiod / 7,99 $ (startpris)

Ladda ner

4. YouTube Music

Jag har gillat att ställa in "YouTube Music" eftersom det är fullt utrustat för att göra strömmande låtar till en härlig upplevelse. Höjdpunkten i den här appen är möjligheten att samla spellistor baserat på ett specifikt sammanhang och vad som står i rampljuset.

Därför är chansen stor att du får en där uppe varje gång du kanske vill strömma en fin låt. Den har en kraftfull sökning som gör det mycket lättare att upptäcka en låt.

Du kan uppgradera till YouTube Music Premium för att dra nytta av många fördelar som att ladda ner dina favoritspår för offlinelyssning.

Pris: Gratis / 12,99 USD

Ladda ner

5. TIDAL Music - Streaming

Om du är en audiofil med en rik smak för förlustfri musikkvalitet, skulle TIDAL Music vara din väg att gå.

Den här appen påstår sig ha över 59 miljoner låtar, vilket skulle vara mer än tillräckligt för att krydda din musiktid. Alla låtar och videor är smart samlade av experter så att det inte är en stor sak att upptäcka ett trevligt spår som kan passa in i ditt specifika humör.

Baserat på dina önskemål kan du skapa unika spellistor och även njuta av spårbaserad radio. Dessutom låter det dig överföra dina spår till TIDAL från alla musikströmmande appar.

Pris: $ 12,99 (TIDAL HIFI: $ 25,99)

Ladda ner

6. Google Play Musik

"Google Play Music" är ganska smart. Det mest intressanta med den här appen är möjligheten att ta reda på vilken typ av spår som passar in i ditt humör när och var.

Appen har cirka 40 miljoner spår, vilket är jämförelsevis mindre än sina konkurrenter. Men i de flesta fall hittar du biblioteket mer än tillräckligt för att tillgodose dina behov.

Det låter dig ladda upp upp till 50 000 låtar till din personliga samling. Dessutom kan du prenumerera på premiumversionen för att få många godsaker som den reklamfria YouTube Music tillsammans med YouTube Music Premium.

Pris: Gratis / $ 9,99 / månads individuell plan och $ 14,99 / månads familjeplan

Ladda ner

7. Deezer

Deezer är mycket underskattad. Men om förstklassig musikkvalitet är vad du är ute efter, bör det vara värt att ge ett skott.

När vi pratade om musiksamlingen satte de 53 miljoner spåren det i nivå med de allra bästa. Beroende på ditt intresse och vilken typ av låtar du spelar föreslår appen spår.

Deezer Editors skapar också ett antal speciella spellistor som du kan hitta på plats. Ännu bättre, du kan använda den här appen för att lyssna på live sport, podcasts, radiostationer och till och med ljudkanaler.

Pris: Gratis / Deezer Premium + 12,99 USD

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är mina bästa musikappar som kan ge Spotify en lång sikt, särskilt på iOS-enheter.

Vad är ditt val?

Nu är det dags att dela dina tankar om alla dessa appar och vad som gör dem till fina alternativ. Dessutom kasta också upp namnet på musikappen som förtjänar att ingå i ovanstående lineup.

Du kanske också vill läsa:

  • Så här ställer du in en Apple Music Song som larm på din iPhone
  • Hur man överför Spotify-spellistor till Apple Music
  • Bästa appar för streaming av musik för iPhone och iPad
  • Så här lägger du till en Spotify-widget på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found