Blogg

Hur man överför kontakter från ett Skype-konto till ett annat

Du har öppnat ett nytt Skype-konto för att chatta med bara några utvalda vänner och letar efter ett problemfritt sätt att komma åt några av dina kontakter från det gamla kontot. Jag var i samma båt som du för några dagar tillbaka. Även om det inte är så på förhand finns det ett sätt att överföra kontakter från ett Skype-konto till ett annat. Först och främst kan du inte flytta dina kontakter från det gamla Skype-kontot till det nya med hjälp av mobilappen. Du måste använda Skype för webben för att överföra kontakter mellan två konton. Se bara till att båda kontona visas i varandras kontaktlista.

Hur man flyttar kontakter från ett Skype-konto till ett annat

Obs! Om du arbetar i en enda webbläsare under processen måste du logga in och logga ut från båda kontona flera gånger. Därför skulle det vara bättre att öppna två olika webbläsare, dvs. Firefox och Chrome och logga in på både de nya och gamla kontona för att göra det lättare att växla.

Steg 1. Först måste du öppna skype.com i två olika webbläsare och logga in på båda kontona.

Steg 2. Nu, i ditt gamla konto, måste du söka i Skype-namn eller e-postadress för det konto du vill skicka kontakter till.

Steg 3. Välj nu ditt konto från sökresultaten och välj  sedan  knappen Lägg till i kontakter .

Steg 4. I ditt nya konto, kolla in kontaktförfrågan från dig själv. Du måste välja   knappen Acceptera .

Steg 5. Nästa gång, Nu måste du starta konversationen med ditt nya konto → I meddelandefältet måste du välja  knappen Skicka kontakter .

Steg 6. Välj de kontakter du vill skicka till ditt andra konto → Klicka på  knappen Skicka .

Steg 7. I ditt nya konto, under namnet på varje kontakt, välj  Lägg till kontakt och välj  sedan knappen Lägg till kontakter .

Det är allt! Du har nu framgångsrikt lagt till dina kontakter i din kontaktlista.

Sammanfatta:

Skype är fortfarande en toppapp för videosamtal för proffs. Även om det ses hård konkurrens från Facebook Messenger och FaceTime, fortsätter det att vara publikens favorit. Låt oss veta din feedback om den och de funktioner du gillar mest i den.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Hur man stoppar Skype från att starta automatiskt på Mac
  • Bästa FaceTime alternativa appar för videosamtal på iPhone
  • Bästa Viber-alternativ för iPhone för att göra skarp röst
  • Hur man gör gruppvideochatt på Facebook Messenger på iPhone / iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found