Blogg

Bästa husdjursvårdsappar för iPhone och iPad 2021

Vi har alla varit där: Som ägare till tre hundar kan jag säga att det är ingen lätt uppgift att ta hand om dem. Oavsett om det är att städa efter dem, se till att de äter rätt eller bara hålla reda på var de är, kan det ibland kännas som ett heltidsjobb. De förtjänar dock det bästa, och naturligtvis skulle du gå ur din väg för dem. Men i den här tidsåldern där teknik finns överallt, hela tiden måste det finnas en app för det här: Det måste finnas ett sätt att du kan använda din smartphone för att göra vård av ditt husdjur till en mindre hårdragande frustrerande upplevelse. Det är därför vi har samlat den här listan över de bästa husdjursvårdsprogrammen för iPhone och iPad.

1. Rover: Hitta en hundvakt

Att uppfostra en hund är ungefär som att uppfostra ett barn som slutar växa upp vid 2 års ålder. Ansvarsfullt, det är precis så hemskt som det låter: Du kan inte lämna din hund obevakad och flyga till en karibisk ö. Men om du någonsin har tappat roliga möjligheter med vänner och familj för att din hund var hemma, måste du kolla in Rover.

Appen ansluter hundägare som letar efter en semester med en grupp med tusentals hundsitter. Nästa gång du vill spendera lite tid med dina mänskliga vänner kan DogVacay ta besväret med att ta reda på vad du ska göra med din hund.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Tractive Dog Walk

Din hund behöver regelbunden träning! Om du inte har en stor uteplats hemma måste du ta ut din hund regelbundet så att hon kan träna. Som med så många andra saker kan övervakning och systematiskt inställningsmål göra saker bättre, och det är här Tractive-appen kommer in i bilden:

Med hjälp av appen Tractive för husdjur kan du spåra vandringsleder, kontrollera hur långt du har gått med din hund och hur mycket tid det har tagit. Du kan också se en historik över dina promenader - användbart för att se hur mycket träning din hund (och du) får.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Kattfiske 2

Här är en för kattälskare! Vem sa att dina pälsbollar inte kunde spela spel på din iPad? I en bisarr cross-branding-twist släppte Nestle Cat Fishing 2, ett iOS-spel designat speciellt för katter. Appens gränssnitt har färgglada fiskar som simmar över skärmen i ökande hastigheter.

Din katt får poäng genom att slå på fisken. Om Mr Meow tappar intresset kommer appen faktiskt att "meow" för att dra tillbaka honom. Husdjur är tänkta att distrahera oss, men om du har en katt som inte låter dig göra något produktivt är Cat Fishing 2 konstigt, om det är effektivt att använda iDevice.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Whistle - Pet Tracker

Det finns ingen större oro som en husdjursägare kan ha än möjligheten att Fido går vilse. Whistle GPS-spårningssystem är en krage-baserad tracker som säkerställer att du kan hålla reda på var ditt husdjur är, var du än är. Spåraren kommunicerar med Whistle pet tracker-appen, som ger dig platsinformation i realtid.

Den här appen har också ett varningssystem som skickar ett meddelande när din hund lämnar det angivna hemområdet så att du kan hantera eventuella situationer innan de blir ett problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Dog Buddy: Activity Tracker

Det här är en app som specifikt riktar sig till hundägare. Dog Buddy är i huvudsak en följeslagare-app för din hund (Companion-app! Får du den?). Det låter dig hålla reda på viktiga milstolpar i din hunds liv, från resor till veterinären till tandvård.

Om du har en överviktig pupper är viktövervakningsfunktionaliteten särskilt användbar: du kan spåra viktminskning över dagar och veckor. Dog Buddy har också en omfattande lista med användbara tips för första hjälpen så att du kan vara redo för eventuella händelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Husdjurs första hjälpen

Första hjälpen är inte bara för människor: Djur skadas allvarligt. Ofta betyder snabb administrerad första hjälpen skillnaden mellan liv och död. Men hur hjälper du en katt som har drabbats av ett fordon? Lyckligtvis släppte Amerikanska Röda Korset appen Pet First Aid för att hjälpa dig att förstå exakt hur du administrerar första hjälpen till djur genom instruktionsguider och enkla videor.

Om du är en husdjursägare är det en av de saker du kanske har tänkt på att lära dig att administrera första hjälpen men som är oerhört användbart.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. BarkHappy

Medan många människor skapar äkta sociala medieprofiler för sina husdjur, är ett lite mindre kokande sätt att dela djurens kärlek med BarkHappy pet-appen, en social medieplattform speciellt för hundägare. Du kan skapa en profil för din hund och använda geolokaliseringsfunktionen, och du kan hitta doggos i närheten för att ställa in speldatum.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. 11Husdjur: Djurhälsokontroll

11Pets syftar till att ta bort några problem genom att schemalägga ditt husdjurs hälsobehov genom att ge dig ett enkelt gränssnitt för att lägga till påminnelser, schemalägga uppgifter och till och med organisera hälsoposter. Om du inte är en husdjursägare men vill skaffa en, har appen en speciell adoptionssektion som listar hundratals bedårande djur som behöver ett hem. Medan många av apparna på den här listan är ganska specialiserade, är den här appen unik eftersom den är en allt-i-ett-lösning.

Pris: Gratis

Ladda ner

Att hålla dina husdjur friska är mycket viktigt, men det är ofta lätt att förbise för att börja glömma saker: Vaccinationer, grooming, städning, viktövervakning: Ditt husdjur behöver lika mycket uppmärksamhet som en människa.

Det är det. Om du inte kan äga husdjur just nu, oroa dig inte, vi har ryggen. Kolla in vår lista över de bästa virtuella husdjursapparna här.

Missa inte:

  • Bästa matfotograferingsappar för iPhone och iPad
  • Baby Namn Apps för iPhone och iPad
  • Bästa appar för personlig ekonomi för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found